Останні статті і огляди
Новини
Выбор веб-камеры
-
tw-r
Advanced Member
у меня сейчас пинг на мир 20-50мс. на Европу 50Мбит как минимум, Массква 20Мбит. Завтра на Датагруп перелезу, посмотрю как у них
-
viperest1
Member
Сьогодні купив собі ось таку камеру(подарунок на 23 лютого зробив собі ) на заміну своїй в якої мікрофон нормально не працював і щоб хтось мене почув було потрібно кричати буквально притул в камеру
http://hotline.ua/computer-web-kamery/modecom-saturn/" target="_blank
для скайпу ,а тепер можу спокійно і нормально спілкуватися.
http://hotline.ua/computer-web-kamery/modecom-saturn/" target="_blank
для скайпу ,а тепер можу спокійно і нормально спілкуватися.
-
divinity
Member
а я купил позавчера C525, но пока не распаковал даже. На выходных проверю
-
c0013r
Member
есть камеры с автофокусом дешевле чем с525 или сегодня альтернативы цена-качество ей нет?
-
divinity
Member
c0013r
да я сказал бы что логитек не цена качество.. ибо тот же филипс с автофокусом и многие другие...
да я сказал бы что логитек не цена качество.. ибо тот же филипс с автофокусом и многие другие...
-
c0013r
Member
divinity
на сайте филипса 2 камеры, о автофокусе ничего, на хотлайне даже категории такой нет, но в камерах за 100грн. пишет автофокус
на сайте филипса 2 камеры, о автофокусе ничего, на хотлайне даже категории такой нет, но в камерах за 100грн. пишет автофокус
-
tw-r
Advanced Member
viperest1 , треба було б потестити...
-
viperest1
Member
тепер я якраз так і зробив продавець дивився на мене такими очима немов хотів закидати ,бо я вже її перевірив повністю ,що і як .Але тепер впевнений ,що все окaleks_44-3:viperest1 , треба було б потестити...
-
tw-r
Advanced Member
запам'ятай ті прекрасні очі тихого убивці )
-
viperest1
Member
Admiral
та мені лише для скайпу була потрібна,якщо б для інших потреб ще(звісно якщо був би більш нормальний нет ніж зараз ) то 100% брав би вже з зйомкою FullHD.А так нехай буде тим більше,що вона мене влаштовує
Добавлено через 1 минуту 13 секунд:
та мені лише для скайпу була потрібна,якщо б для інших потреб ще(звісно якщо був би більш нормальний нет ніж зараз ) то 100% брав би вже з зйомкою FullHD.А так нехай буде тим більше,що вона мене влаштовує
Добавлено через 1 минуту 13 секунд:
все можливо,що і я буду також дивитися таким самим поглядом вже скороaleks_44-3:запам'ятай ті прекрасні очі тихого убивці )
-
TJey
Member
viperest1
в знайомого така саме , але коли віно в скайпі віткривається з вебки то по периметру якічь біло-прозорі кружки подивився на камеру може плвка яка ... але нічого не виявив , а знайомому якось фіолетово було до того , казав добре що взагалі працює
в знайомого така саме , але коли віно в скайпі віткривається з вебки то по периметру якічь біло-прозорі кружки подивився на камеру може плвка яка ... але нічого не виявив , а знайомому якось фіолетово було до того , казав добре що взагалі працює
-
viperest1
Member
TJey
http://mineznaem.ru/product/canyon-cnr-wcam43g/ask" target="_blank
ось така кака в мене була.Має два кабеля 1)усб 1,1 2) для мікрофона.
Я не міг нормально поговорити через те що погано працював мікрофон + щей колонки фонили сильно коли давав звук вище середини,тоді мусів мікрофон витягувати.Одним словом нікому не раджу купляти таку каку,як була в мене.
http://mineznaem.ru/product/canyon-cnr-wcam43g/ask" target="_blank
ось така кака в мене була.Має два кабеля 1)усб 1,1 2) для мікрофона.
Я не міг нормально поговорити через те що погано працював мікрофон + щей колонки фонили сильно коли давав звук вище середини,тоді мусів мікрофон витягувати.Одним словом нікому не раджу купляти таку каку,як була в мене.
-
derus
Member
viperest1
для вебки с микрофоном нужны обязательно наушники и желательно с микрофоном
в противном случае будет, возбуждается микрофон и трафик уходить налево из-за обратного звука
и собеседнику будет неприятно
для вебки с микрофоном нужны обязательно наушники и желательно с микрофоном
в противном случае будет, возбуждается микрофон и трафик уходить налево из-за обратного звука
и собеседнику будет неприятно
-
Klon
CG graphikos fan
derus
смотря для чего вебку использовать, т.к. поговорить с видео сойдет и так. А если звонки, то советую сразу брать наушники с микрофоном, и себе удобней и другим легче.
смотря для чего вебку использовать, т.к. поговорить с видео сойдет и так. А если звонки, то советую сразу брать наушники с микрофоном, и себе удобней и другим легче.
-
Hustlemac
Junior
Не знал куда написать, поэтому пишу сюда.
У меня офис, нужно установить систему видеонаблюдения.
Допустим, чтобы стояла веб - камера, и к ней подключалась еще одна, которую можно поставить где - угодно.
Желательно чтобы по wi fi или через интернет сливалось видео на компьютер.
Прошу помочь, есть ли такое, либо аналоги таких девайсов
У меня офис, нужно установить систему видеонаблюдения.
Допустим, чтобы стояла веб - камера, и к ней подключалась еще одна, которую можно поставить где - угодно.
Желательно чтобы по wi fi или через интернет сливалось видео на компьютер.
Прошу помочь, есть ли такое, либо аналоги таких девайсов
-
tw-r
Advanced Member
стандартное ПО логитеч или асус может так работать. камера будет писать видео при обнаружении движения.
-
Hustlemac
Junior
надо просто еще одну камеру к ней подключить и спрятать, не рядом с компом.
-
Inspiring
Member
продаётся целая туча камер с вайфаем от 400 грн и выше.. http://hotline.ua/sr/?q=%EA%E0%EC%E5%F0%E0+wifi" target="_blank
-
Hustlemac
Junior
Спасибо/буду смотреть