Где купить конденсаторы для замены в колонках

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Автор
Повідомлення
username_1
Member

Повідомлення

9005
Я не электронщик, поэтому лишний раз не буду лезть. Тем более под напряжением.

Уже в будущем куплю что-то более компактное новое. Например, на подобии IK Multimedia iLoud Micro Monitor или проще
afhpwnd
Member

Повідомлення

username_1: 23.08.2026 21:31
afhpwnd: 23.08.2026 18:05треба розуміти для початку- що за модель акустичної системи.
Здравствуйте.

Спасибо. Sven bf-11. Я думаю, что, наверное, игра не стоит свеч с ними. В будущем при переездах после войны куплю уже что-то новее. Я и на этих звук слушаю, наверное, на 5-8% громкости.
Для початку спробуйте все ж таки змінити положення трансформатора в корпусі активної колонки, його треба встановити як можна далі від плати підсилювача (хоч догори дригом на верхню стінку корпусу прикрутити).

Ще можете подивитись на номінали опорів, що відходять від другої ноги мікросхеми та від четвертої ноги мікросхеми.
Єдина схема, що я знайшов від подібної акустики в інтернеті - в ній номінали цих опорів відрізняються від тих, які вказані в документації від виробника мікросхеми.
Від четвертої ноги мікросхеми повинен бути опір в кілоОм-ах, а від другої ноги в Ом-ах (але більше сотні).
Знайдіть менший опір та помножте його десь на 20, знайдене значення (воно буде вже в кілоомах) - такий опір поставте замість того, що відходить від четвертої ноги на цей.
Відповісти