9005
Я не электронщик, поэтому лишний раз не буду лезть. Тем более под напряжением.
Уже в будущем куплю что-то более компактное новое. Например, на подобии IK Multimedia iLoud Micro Monitor или проще
Новини
Останні статті і огляди
Где купить конденсаторы для замены в колонках
-
username_1
Member
-
afhpwnd
Member
Для початку спробуйте все ж таки змінити положення трансформатора в корпусі активної колонки, його треба встановити як можна далі від плати підсилювача (хоч догори дригом на верхню стінку корпусу прикрутити).username_1: ↑ 23.08.2026 21:31Здравствуйте.afhpwnd: ↑ 23.08.2026 18:05треба розуміти для початку- що за модель акустичної системи.
Спасибо. Sven bf-11. Я думаю, что, наверное, игра не стоит свеч с ними. В будущем при переездах после войны куплю уже что-то новее. Я и на этих звук слушаю, наверное, на 5-8% громкости.
Ще можете подивитись на номінали опорів, що відходять від другої ноги мікросхеми та від четвертої ноги мікросхеми.
Єдина схема, що я знайшов від подібної акустики в інтернеті - в ній номінали цих опорів відрізняються від тих, які вказані в документації від виробника мікросхеми.
Від четвертої ноги мікросхеми повинен бути опір в кілоОм-ах, а від другої ноги в Ом-ах (але більше сотні).
Знайдіть менший опір та помножте його десь на 20, знайдене значення (воно буде вже в кілоомах) - такий опір поставте замість того, що відходить від четвертої ноги на цей.