MSiAventador
от такого типу, як ваша, і цікавили, тільки бачу що у вас з пачкою додаткових насадок версія, є в них сенс чи базову брати? бо ті широкі але короткі не знаю для чого можна використовувати, якщо ціль тільки для ПК
Новини
Останні статті і огляди
Чищення ПК/електроніки
-
Reinmar
Member
-
MSiAventador
Member
-
movi
Member
Все залежить від щільності того пилу)) Якийсь можна видути а якийсь треба пензликом розворушити.Reinmar: ↑ 29.11.2025 12:04 Для чищення пк,ноута брав балон зі стисненим повітрям. Балона мені на системник+ноут як раз вистачає. Але зараз побачив на тему/алі воздуходувку, там декілька схожих моделей приблизно 600-800 грн. Хто користується таким? Варто взяти? Бо по факту самі дешеві виходять, як 4 балончика повітря і можна використовувати неприривно у порівнянні з балоном. Але у балончика насадка-трубка, якою зручно продути ребра радіаторів кулерів. Чи дасть воздудувка такий ефект?
Я завжди у всіх випадках користувався пилосмоком (Ракета Сатурн) на втягування і пензлик тонкий. Щоб пролазив у БЖ між радиаторами.
Для уникнення ризику пошкодити статикою електроніку завжди рукою що тримає патрубок торкаюсь шасі.
Можливо воно вже не актуальне (судячи як лапають ремонтники та оглядачі відяхи та оперативу зо всіх сторні) але мене б вбили на місті якби я колись у 80-х просто взяв у руки касету з напаяною логікою без браслета.