OpenAI представила ШІ-агента Codex, що пише програмний код

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Klon
Мені цікаво чи може АІ замінити маркетолухів і манагерів :popcorn:
спойлер
В мене є найдешевший хімозний чай у пакетиках Принцеса Дурі.
Я маю його красиво запакувати і продати, напиши мені слоган і опис на три речення про його прекрасний аромат, цейлонське походження і збір молодими дівчатами.
спойлер
Слоган:
Чай, гідний королеви — Принцеса Дурі.

Опис:
Цей ароматний напій народився на сонячних схилах Цейлону, де кожен листочок дбайливо зібраний ніжними руками молодих дівчат на світанку. У кожному пакетику — вибуховий букет смаку та чарівного аромату, що пробуджує почуття. Принцеса Дурі — це ваш щоденний ритуал розкоші у чашці
Востаннє редагувалось 17.05.2025 15:03 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Stamb
Member

Повідомлення

dead_rat
Звичайно, уже ж розказує що все працює і навіть пояснює чому це працює, хоча воно не працює :laugh:
DuckRider
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.05.2025 14:58 Klon
Мені цікаво чи може АІ замінити маркетолухів і манагерів :popcorn:
спойлер
В мене є найдешевший хімозний чай у пакетиках Принцеса Дурі.
Я маю його красиво запакувати і продати, напиши мені слоган і опис на три речення про його прекрасний аромат, цейлонське походження і збір молодими дівчатами.
спойлер
Слоган:
Чай, гідний королеви — Принцеса Дурі.

Опис:
Цей ароматний напій народився на сонячних схилах Цейлону, де кожен листочок дбайливо зібраний ніжними руками молодих дівчат на світанку. У кожному пакетику — вибуховий букет смаку та чарівного аромату, що пробуджує почуття. Принцеса Дурі — це ваш щоденний ритуал розкоші у чашці
Запокойся, ші взагалі нікого не замінить, максимум - це стане інструментом. Занадто тупе воно. Все що зробить ШІ - побудує покоління ідіотів, які будуть вірити на слово нейровисерам.
lyumi
Junior

Повідомлення

Як гадаєте скільки знадобиться років, щоб настали часи типу - хочу фільм Лице зі шрамом, але з Шварцнеггером в головній ролі. Чи складніше, хочу гру по всесвіту Марвел, кооперативний шутер для двох, а ні, трьох, малеча з приставки буде за Грута...)
MqM
Member

Повідомлення

lyumi: 17.05.2025 16:40 Як гадаєте скільки знадобиться років, щоб настали часи типу - хочу фільм Лице зі шрамом, але з Шварцнеггером в головній ролі. Чи складніше, хочу гру по всесвіту Марвел, кооперативний шутер для двох, а ні, трьох, малеча з приставки буде за Грута...)
Так вже такі роблять! Загляньте на ютуб, замінюють акторів

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
KimRomik: 17.05.2025 14:55 Tetronga
MqM
Звісно відповіді ШІ так чи інакше прийдеться фільтрувати та перевіряти самостійно, але принаймані в більшості випадків він дає бажаний результат, який підтверджується практикою.
Мені банальні лінки не могло дати. Я просив лінки на конкретичні тематичні форуми, так воно мені вигадало не існуюючі :weep:
Extra
Member

Повідомлення

Смійтеся, глузуйте, чоловічки! Колись паровоз також здавався величезним сталевим чудовиськом, від якого всі шарахались.
Але ніхто не зміг втекти від паровоза.
І зараз - що б ви робили без паровозів?
Так само, ніхто вже не втече і від ШІ.
Це називається прогрес.
:)
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

DuckRider: 17.05.2025 15:34 Запокойся, ші взагалі нікого не замінить, максимум - це стане інструментом. Занадто тупе воно. Все що зробить ШІ - побудує покоління ідіотів, які будуть вірити на слово нейровисерам.
Якщо грубо, то замінить слабких людей: в команді замість 1 сильного і 2 слабких - буде 1 сильний і ШІ.
rizakrko
Member

Повідомлення

Extra
Ось тільки поїзд приносив прибуток користувачам поїзда, а не тільки їх виробнику. Наразі бачимо сотні мільярдів інвестицій щороку тільки від найбільших корпорації, а вихлопу ще і досі не видно. І не те, щоб ця технологія з'явилася вчора - вже нормально так років цим чатам.
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.05.2025 12:22В менеджмента вже мрія як один АІ нарізатиме таски, інший кодити, наступний ревʼювити, тестувати. Щоб ніяких мавп не було в процесі розробки.

І не те що б вони були не праві, бо посередній менеджер чи кодерок лише трошки кращі за іхню відсутність. А так знизити поголовʼя в два-три рази і заставити тих хто лишиться, грести активніше
Найбільший потенційний профіт - від заміни некомпетентного топ-менеджменту. :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
SergiusTheBest: 17.05.2025 17:36 Якщо грубо, то замінить слабких людей: в команді замість 1 сильного і 2 слабких - буде 1 сильний і ШІ.
Або 1 жополиз і ШІ :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag: 17.05.2025 19:29
Найбільший потенційний профіт - від заміни некомпетентного топ-менеджменту. :laugh:
Хто ж сам себе звільнить :laugh:
В компаніі має буть CxO, SVP, VP, Senior Director, Director, Associate Director, Engineering Manager - а у нього два кодерка з АІ :lol:
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.05.2025 19:46Хто ж сам себе звільнить :laugh:
В компаніі має буть CxO, SVP, VP, Senior Director, Director, Associate Director, Engineering Manager - а у нього два кодерка з АІ :lol:
А що заважатиме акціонерам спитати про слабку ланку в ЖПТ?
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag
Інвестори стоять над душею і кажуть: АІ же є, вам треба вполовинити кодерків :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.05.2025 20:07 Інвестори стоять над душею і кажуть: АІ же є, вам треба вполовинити кодерків :laugh:
Звісно, вполовинення буде. МОжливо, не одне. Що заважатиме їм спитати про слабку ланку?
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag: 17.05.2025 20:14
dead_rat: 17.05.2025 20:07 Інвестори стоять над душею і кажуть: АІ же є, вам треба вполовинити кодерків :laugh:
Звісно, вполовинення буде. МОжливо, не одне. Що заважатиме їм спитати про слабку ланку?
Яку слабку ланку? От кодерки ж вона і є
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.05.2025 20:15Яку слабку ланку? От кодерки ж вона і є
Юбісофт і ВБ отримали величезні проблеми через топів.
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag
Топи ж не можуть визнати що це саме вони слабка ланка і замінювати на ШІ треба їх)))
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.05.2025 20:25 Топи ж не можуть визнати що це саме вони слабка ланка і замінювати на ШІ треба їх)))
Гумор в тому, що на них може вказати той самий ШІ, що прорідив рядових програмістів.
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag
Це неважливо поки вони приймають рішення.
AssayMAS
Member

Повідомлення

divinity: 17.05.2025 12:54Вже 10 років як йде такий трейд, проте якість ПО (і ігор) всі 10 років йде вниз.
зато разработка дешевле и дешевле... прибыль больше и больше...
раньше что бы считаться "ждуном" надо было несколько лет обучаться + пару лет на галере, а сейчас "джун" это чел после пол годичных курсов в 50-80 часов "войти в ИТ".
И не доходит до менеджеров что "программист" это навык, а не знания. Навык это специально натренированная и проросшая нейронная сеть в башке человека - что растёт только если каждый день решаешь задачи программиста. Вот 2-3 года порешал "в ИТ" и можешь на титул "джуна" номинироваться!
А код из под ИИ видел - наукообразно, но не выполняет требуемого...
После ИИ код еще лопатить и лопатить... ну может кому и ускорит работу.
Для замены программистов ИИ - надо ИИ создать... а от нейронок до ИИ еще века.
Mozdev
Member

Повідомлення

AssayMAS: 17.05.2025 21:08
divinity: 17.05.2025 12:54Вже 10 років як йде такий трейд, проте якість ПО (і ігор) всі 10 років йде вниз.
зато разработка дешевле и дешевле... прибыль больше и больше...
раньше что бы считаться "ждуном" надо было несколько лет обучаться + пару лет на галере, а сейчас "джун" это чел после пол годичных курсов в 50-80 часов "войти в ИТ".
И не доходит до менеджеров что "программист" это навык, а не знания. Навык это специально натренированная и проросшая нейронная сеть в башке человека - что растёт только если каждый день решаешь задачи программиста. Вот 2-3 года порешал "в ИТ" и можешь на титул "джуна" номинироваться!
А код из под ИИ видел - наукообразно, но не выполняет требуемого...
После ИИ код еще лопатить и лопатить... ну может кому и ускорит работу.
Для замены программистов ИИ - надо ИИ создать... а от нейронок до ИИ еще века.
Згоден з цим ще зарано казати що ші, замінить програмістів, я намагався багато разів, та й використовую ші( здебільшого як просунуту систему пошуку та парсингу наприклад stackoverflow, для пошуку рішень їх агрегації, та зручного компонування результату), для на писання коду але він не здатен створити, нічого позамеажами усім відомих шаблонів ( існуючих ), тобто на виході здебільшого або шматок коду який не працює( як потрібно, і його треба все одно переробляти хоча іноді це швидше ніж з нуля писати, але не завжди) навіть якщо все йому розжувати по пунктах, або він видасть шаблонний код з існуючих, до тогож постає дуже важлие питання ліцензій та плагіату, бо щі краде код з інших відкритих проєктів і це проблема, і це окремо доводиться перевіряти( або давати вказівку на те щоб він цього не робив, але тоді результат гівно=), і це варто вирішити бо буде біда, і купа судових позовів. Років через 10-20 буде все інакше, якщо підхід до розробки ші, буде адеквадним та контрольованим збоку держав, у іншому випадку буде біда жахлива...
Відповісти