Це факт. Гра вийшла в ранній альфі під видом готової гри за фулл прайс. В кацапському атоміку значить ми графіку і технічний стан критикуєм нормально, але в недосталкері вже написать об'єктивну рецензію релігія не дозволяє? Гівноїд з подвійними стандартами.Eduard1980: ↑ 27.01.2025 22:03
Тіні, баланс, економіка, АІ...
Я навіть не знаю де більше задоволення отримую: в грі, чи тут на форумі, коли читаю підірваних пуканів
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем
-
fizik419
Junior
-
VolandInferno
Member
Це жульнічіска тінь, я ставив цей мод, він робить тіні десь на, умовних, пару см від об'єкта. І в результаті, абсолютна більшість тіней "вісять" у повітрі.Геральт: ↑ 27.01.2025 22:03спойлер
Відправлено через 40 секунд:
Навіть не витрачайте час на це. Немає там ніяких тіней.XpertVision: ↑ 27.01.2025 22:24А, ну то мод. Так можна сказати, що вже і DLSS4 завезли
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
- спойлер
-
Earanak
Member
Ну Атомик Харт всё-таки делали 7 лет, на UE4 и сама игра по масштабу поменьше. Сталкер 2 более амбициозный и конечно с большим спектром производственных проблем. Атомик Харт как по мне адекватнее с Метро Экзодус сравнивать. Хоть и метро раньше вышло. Ну это имхо, тут уж субьективщинаfizik419: ↑ 27.01.2025 23:09Це факт. Гра вийшла в ранній альфі під видом готової гри за фулл прайс. В кацапському атоміку значить ми графіку і технічний стан критикуєм нормально, але в недосталкері вже написать об'єктивну рецензію релігія не дозволяє? Гівноїд з подвійними стандартами.Eduard1980: ↑ 27.01.2025 22:03
Я навіть не знаю де більше задоволення отримую: в грі, чи тут на форумі, коли читаю підірваних пуканів
- спойлер
- Мне лично Метро серия и больше Сталкера и Атомика нравится. Во всех смыслах
Востаннє редагувалось 27.01.2025 23:24 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
-
VolandInferno
Member
Ви надієтесь ще на якісь суттєві зміни?)waryag: ↑ 27.01.2025 23:06Список изменений слишком мал относительно прошедшего времени, даже если разработчики пробухотдыхали все праздники.
-
waryag
Member
Якщо закинуть цю гру, розробку наступної можна і не починати.VolandInferno: ↑ 27.01.2025 23:16 Ви надієтесь ще на якісь суттєві зміни?)
Як з кіберпанком не буде, але щось підлатають і дадуть якісь інструменти модерам.
-
XpertVision
Member
Ще два DLC попереду + розробники обіцяли, що вони таки дороблять hardware raytracingVolandInferno: ↑ 27.01.2025 23:16Ви надієтесь ще на якісь суттєві зміни?)waryag: ↑ 27.01.2025 23:06Список изменений слишком мал относительно прошедшего времени, даже если разработчики пробухотдыхали все праздники.
-
DuckRider
Member
Ну так а кому оно надо? Аудитория мелкая, игра не работает нормально на подавляющем большинстве пкEaranak: ↑ 27.01.2025 22:12 Еще тут такая проблемка есть... Многие надеялись на мододелов, на то что выпустят дев-кит/SDK к тому что бы моды начали пилить. Но к сожалению, на мой субъективный взгляд - игра уже сдыхать начала прежде чем это все началось.
-
Геральт
Member
Цілу гру з ним пробігав, якось не звертав особливо уваги. Мабуть тому, що на відкритому просторі без ліхтарика бігав. А в закритих приміщеннях воно ніби й норм.VolandInferno: ↑ 27.01.2025 23:14Це жульнічіска тінь, я ставив цей мод, він робить тіні десь на, умовних, пару см від об'єкта. І в результаті, абсолютна більшість тіней "вісять" у повітрі.Геральт: ↑ 27.01.2025 22:03спойлер
-
unique-neon
Member
То кажете зробили цяцьку на UE5 з усіма люменами, потрібна пічка щоб пограти, а тіней усе-одно нема, навіть нереалістичних
-
Earanak
Member
unique-neon
Так Люмен то софтверный на сурфейс Кеше и Card-ах Нормальный Люмен не сделали.
Так Люмен то софтверный на сурфейс Кеше и Card-ах Нормальный Люмен не сделали.
-
neonglaу
Member
Ось трохи не зрозуміло, якшо навіть якісь умовні аматори безкоштовно можуть допиляти, що заважає разрабам це зробити?Геральт: ↑ 27.01.2025 22:33Вам шашечки чи їхати?XpertVision: ↑ 27.01.2025 22:24 А, ну то мод. Так можна сказати, що вже і DLSS4 завезли
-
VolandInferno
Member
Так не можуть же. Хоча тут кожному своє. Я одразу той мод видалив, а пан Геральт каже що йому норм.neonglaу: ↑ 27.01.2025 23:52якшо навіть якісь умовні аматори безкоштовно можуть допиляти
-
MqM
Member
Так немає sdk, яких ви модів чекаєте? Якщо немає доступу до ресурсів гри, то не варто чекати щось більше правок налаштуваньEaranak: ↑ 27.01.2025 22:12 На Nexus-е просто 50 одинаковых модов с настройкой графона, просто вау... Вместо норм модов я вижу как прежние мододелы обновляют GAMMA на старый сталкер и прошлые солянки... Я поиграл в геймпассе на релизе в Сталкер 2 и дропнул в надежде на допил. Потом вышел патч на 100гб, попробовал снова и понял что стало только хуже, тут кстати на форуме люди отписывались с тем же мнением. Теперь даже и не знаю, мне мультиплеер ждать или модкит и модов...
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Колись люди перестануть використовувати терміни, які не розуміють, але рука так і тягнеться використовувати терміни розробників без їх розуміння.fizik419: ↑ 27.01.2025 23:09Це факт. Гра вийшла в ранній альфі під видом готової гри за фулл прайс. В кацапському атоміку значить ми графіку і технічний стан критикуєм нормально, але в недосталкері вже написать об'єктивну рецензію релігія не дозволяє? Гівноїд з подвійними стандартами.Eduard1980: ↑ 27.01.2025 22:03
Ви не розумієте, що таке альфа взагалі і який це етап розпобки гри. Що таке пре-альфа чи пре-бета вас взагалі порве
Гра рахуйте в ранньому доступі, так званому бета тестуванні.
Судячи з того, що ви не розумієтеся в термінах критика вийде така ж.
Графіка так собі, але надіюсь підтягнуть
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Якщо їх не буде, тоді чекаємо знижки -80%VolandInferno: ↑ 27.01.2025 23:16Ви надієтесь ще на якісь суттєві зміни?)waryag: ↑ 27.01.2025 23:06Список изменений слишком мал относительно прошедшего времени, даже если разработчики пробухотдыхали все праздники.
-
Enjthesilence
Member
не розумію, чому вони не додали це у налаштування, коли можна на ізі увімкнути це через консоль. до візуала у с2 питань небагато, до оптимізації і відсутності а-лайф - так, але графічно опен ворлд дуже гарнийГеральт: ↑ 27.01.2025 22:03XpertVision: ↑ 27.01.2025 21:49 Від ліхтарика навіть тіней немає
- спойлер
Відправлено через 13 хвилин 3 секунди:
люмен кастрований тут, обіцали з часом додати нормальний ретрейсинг.unique-neon: ↑ 27.01.2025 23:43 То кажете зробили цяцьку на UE5 з усіма люменами, потрібна пічка щоб пограти, а тіней усе-одно нема, навіть нереалістичних
-
Inqizitor2022
Member
Что такое "компиляция шейдеров" в Сталкере? И зачем что-то было фиксить? Патч 1.3 сделал вполне играбельно всё и работает всё отлично.
-
Enjthesilence
Member
прекомпіляція шейдерів мінімізує її під час геймплею, інакше це визиває статери, коли шейдери з'являються перший раз. існував баг, коли при компіляції був краш і доводилось декілька разів перезапускати гру.Inqizitor2022: ↑ 28.01.2025 03:56 Что такое "компиляция шейдеров" в Сталкере? И зачем что-то было фиксить? Патч 1.3 сделал вполне играбельно всё и работает всё отлично.
-
syavik2001
Member
купив ламбу без руля та без фар, але все одно їздю бо вона прекраснаDobivatel: ↑ 27.01.2025 22:23 Я готов зміритися з тим, що заходжу в гру з другої спроби і з деякими багами і з проблемами з AI, бо ця гра прекрасна.
Отправлено спустя 8 минут 49 секунд:
шейдеры - это куски написанного кода. Компиляция - это преобразование его в машинный язык. Она нужна изза того что у всех разные конфиги компов и она выполняется конкретно под ваш конфиг.Inqizitor2022: ↑ 28.01.2025 03:56 Что такое "компиляция шейдеров" в Сталкере? И зачем что-то было фиксить? Патч 1.3 сделал вполне играбельно всё и работает всё отлично.
Я вообще гонял по фасту в эту игру для галочки на 1080Ти. Никаких проблем с шейдерами не было никогда.
-
MessiaH
Member
Там с этим в отличие от Сталкера всё нормальноfizik419: ↑ 27.01.2025 23:09В кацапському атоміку значить ми графіку і технічний стан критикуєм нормально
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
На ублюдских UE4/5 это не спасает полностью от статерровEnjthesilence: ↑ 28.01.2025 03:59прекомпіляція шейдерів мінімізує її під час геймплею, інакше це визиває статери, коли шейдери з'являються перший раз.
Выведи график фреймтайма и посмотри внимательноsyavik2001: ↑ 28.01.2025 04:20Никаких проблем с шейдерами не было никогда.
-
Sashkotem
Member
Це дуже сумно, компіляція шейдерів останнє шо треба було фіксити, я поставив мод який скіпає компіляцію шейдерів і не побачив ніякої різниці. Порівнювати сталкер можна із метро ексодус, і метро виграє по всім параметрам по графіці технічному стані і головне сюжету. Скажете шо сталкер це не про сюжет а про а-лайф але цей а-лайф не працює і не запрацює, так що грі капут.
-
MessiaH
Member
Sashkotem
ну так Метро не на ублюдском UE5
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Запустил игру после патча последнего и ничего не поменялось, линия фреймтайма такая же вся в зазубринах и кривая как собака сутулая даже с генерацией кадров, даже крупные статерры иногда проскакивают
ну так Метро не на ублюдском UE5
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Запустил игру после патча последнего и ничего не поменялось, линия фреймтайма такая же вся в зазубринах и кривая как собака сутулая даже с генерацией кадров, даже крупные статерры иногда проскакивают