Чутки: Ілон Маск може стати потенційним покупцем Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nazar-pc
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:22 leif
СпейсХ глибоко мутна контора. Вона отримала перший багато-багатомільйоний бюджетний контракт в період між тим як перша ракета вже гепнула, а друга ще не полетіла. Тесла теж в плюс вийшла далеко не одразу і не без допомоги державних подачок різного сорту. Легко бути "ефективним менеджером" коли тебе дотує бездона бочка. А коли не дотує, на прикладі Х, то той же самий ефективний менеджер заганяє контору в люті мінуса :laugh: І тут виникає питання, чи розповсюдиться бочка на інтель :rotate:
У багатьох є доступ до бездонних бочок, але чомусь саме SpaceX запускає на орбіту ракет більше маси всі приватні та державні контори в світі разом взяті:
Зображення
https://x.com/dpoddolphinpro/status/1874191808751972447
Востаннє редагувалось 20.01.2025 11:52 користувачем nazar-pc, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Rucha
це все мені відомо, я вважаю, що стосовно відтоку юзерів і падіння оціночної вартості висновки робити ранувато. платформа мала одну аудиторію і політику за попередніх власників, вона переформатовується і відповідно будуть наслідки, це очікувано.

от тільки твітер є основною політичною соц-мережею по всьому світу і мало хто б це заперечував, як і те, що твітер зробив колосальний внесок у перемогу трампа і те, що зараз маск мутить в європі.

поведінка маска і його ставлення до твітера красномовно свідчать про те, що він не розглядає твітер як комерційний проект який має приносити прибуток на даному етапі, а розглядає як інструмент впливу. і в цьому плані у нього вже вийшло дуже непогано.
Scoffer
Member

Повідомлення

nazar-pc
У багатьох це у кого? Список в студію будь ласка. Останній раз перед спейсх грошей наперед на багаторічні контракти щойноствореним ноунейм конторам видавали приблизно... ніколи. З тим ще успіхом ти міг прийти і попросити лярд-інший так, для початку. Тобі дадуть? Отож-бо. І тут починають виникати деякі питання.
Востаннє редагувалось 20.01.2025 11:45 користувачем Scoffer, всього редагувалось 2 разів.
Rucha
Member

Повідомлення

leif: 20.01.2025 11:42 поведінка маска і його ставлення до твітера красномовно свідчать про те, що він не розглядає твітер як комерційний проект який має приносити прибуток на даному етапі, а розглядає як інструмент впливу. і в цьому плані у нього вже вийшло дуже непогано.
Ну так і Інтел він буде використовувати для власної вигоди, а не для виробництва якісної продукції. І пофік йому, що вартість компанії впаде та не буде проців. Пограється та викине.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:32Коли тесла отримувала свої перші дотації ніяких китайських електричок і не намічалось.
як ще можна проводити якусь політику зеленого переходу без подібних кроків з боку держави? без дотацій ніяка б тесла просто не злетіла і я думаю її діяльність суто під це і планувалась. коротше, те, що тесла отримувала купу ніштяків від держави це взагалі не аргумент, що маск поганий керівник і організатор. це просто так робився і робиться бізнес в той час і в тій галузі.
Scoffer: 20.01.2025 11:32Так-то будь-яку справу можна довести до пуття просто заливши баблом, китайці не дадуть збрехати.
та шось у китайців далеко не всюди виходить заливання баблом. у багатьох сферах заливають заливають, а воно все ніяк :lol: ну подивимось, може треба просто довше заливати.

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Rucha: 20.01.2025 11:44Ну так і Інтел він буде використовувати для власної вигоди, а не для виробництва якісної продукції.
ні, тому що виробництво чіпів це стратегічний напрямок для штатів взагалі. інтел це умовний спейсХ, а не твітер, ну тут же очевидні паралелі.

нелюбов до маска народу зовсім фокус замилила, я дивлюсь :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Все куди простіше. Маск - проксі для відмивки бабла з бюджетів. Так само як його папаня в африці. Якщо рахувати ефективність менеджера як ефективність відмивання бабла, то тут треба ще відсоток бюджету порахувати, я впевнений що у нас є не гірші персонажі :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:49Все куди простіше. Маск - проксі для відмивки бабла з бюджетів.
ааа, он воно що, ну, ти молодець, всіх розкусив
KimRomik
Member

Повідомлення

Rucha: 20.01.2025 11:37Почитайте що цей "непоганий менеджер" зробив з твітером:
слухай, якби мені запропонували роботу в одній з цих компаній, то я не вагаючись вибрав б SpaceX, тому що у випадку Intel працювати в ледь не помираючій конторі це така собі перспектива
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Я зустрічав в своєму житті по-справжньму багатих людей з власними великими бізнесами. Вони не дуже схожі на обдовбаного нарка, котрий своїх дітей рандомними символами називає.
1234waltz
Member

Повідомлення

leif: 20.01.2025 11:50
Scoffer: 20.01.2025 11:49Все куди простіше. Маск - проксі для відмивки бабла з бюджетів.
ааа, он воно що, ну, ти молодець, всіх розкусив
Чууувааак. Грощі на покупку Х*іттера буквально дали арабськи шейхи наполовину з руснявими олігархами та мутними прокладками. При тому з пруфам.
https://www.dw.com/en/what-do-xs-allege ... a-70088598
Rucha
Member

Повідомлення

KimRomik: 20.01.2025 11:53 слухай, якби мені запропонували роботу в одній з цих компаній, то я не вагаючись вибрав б SpaceX, тому що у випадку Intel працювати в ледь не помираючій конторі це така собі перспектива
Ну ось, почитай про його керівництво в SpaceX.
Scoffer
Member

Повідомлення

1234waltz
Так, маск за х@йла звісно шо не безкоштовно топить. Відпрацьовує.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:55Я зустрічав в своєму житті по-справжньму багатих людей з власними великими бізнесами.
це ти про шефа? про рінат ліанідича?

Відправлено через 45 секунд:
1234waltz: 20.01.2025 11:55Чууувааак. Грощі на покупку Х*іттера буквально дали арабськи шейхи наполовину з руснявими олігархами та мутними прокладками. При тому з пруфам.
https://www.dw.com/en/what-do-xs-allege ... a-70088598
рука кремля!
nazar-pc
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:44 nazar-pc
У багатьох це у кого? Список в студію будь ласка. Останній раз перед спейсх грошей наперед на багаторічні контракти щойноствореним ноунейм конторам видавали приблизно... ніколи. З тим ще успіхом ти міг прийти і попросити лярд-інший так, для початку. Тобі дадуть? Отож-бо. І тут починають виникати деякі питання.
США, Росія, Китай, багато інших держав мають космічні програми де виділяють аналогічно космічні кошти.
Але найдешевше і найшвидше доставляє SpaceX, вони стільки запускають що про це вже давно не пишуть в новинах.
Чергова ракета це не "перемога", це взагалі не подія (якщо це не Starship, про них ще поки пишуть), а "business as usual".

На бачу що тут взагалі пояснювати треба, такого ще не було в історії людства.
Так краще не робити якщо є бажання отримати відповідь, від цього не з'являється сповіщення про відповідь, для відповіді є окрема кнопка.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2025 11:56Так, маск за х@йла звісно шо не безкоштовно топить. Відпрацьовує.
грошей мало людині, бідненький, не вистачає на наркотікі. дай, думає, зароблю ще копієчку, точніше рублік
Scoffer
Member

Повідомлення

nazar-pc: 20.01.2025 11:57США, Росія, Китай, багато інших держав мають космічні програми де виділяють аналогічно космічні кошти.
Не виділяють і не такі. Колись виділяли в часи космічної гонки. Тоді і літали.
nazar-pc: 20.01.2025 11:57такого ще не було в історії людства.
Це звісно що не так. Ще в бородаті 70ті совок вийшов на овер сотню пусків щорічно і тримався так до середини 80х поки не репнув. Штати не виходили, але це і не потрібно. Немає стільки комерційного навантаження. Спейсх зараз возить переважно свої власні мінісупутники. Завершать вивід угрупування і скотяться до 30-40 пусків на рік бо більше тупо не треба. Пропозиції ракет на ринку завжди було більше ніж вантажів. Я колись трішки працював в аероспейсі, так що в курсі як проблемно було знайти замовника.
Свого часу морський старт загнувся тому що не зміг знайти замовників на заплановані 5+ пусків на рік. Запускали в кращому випадку два. А ціна пуску була дуже і дуже конкурентною. :horror:
nazar-pc: 20.01.2025 11:57не з'являється сповіщення про відповідь
З'являється. В більшості випадків :D
Востаннє редагувалось 20.01.2025 12:13 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
vltk
Member

Повідомлення

Все последние вбросы слухов об интеле (идут из интела, через остатки его рекламополучателей) делаются в предверии его годового отчета, где акционеры могу вдруг (?) узреть катастрофу и массово кинуться продавать акции, что есно приведет к банкротству. А так, если есть друг Трампа, великий Маск желает....то видать в этом есть перспектива и акции как биткоин могут попереть вверх. И это позволит нонешниму совету правления интела покормится еще как минимум квартал или 2.
waryag
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 20.01.2025 11:16Ох уж эти "дегенеративные идиоты", владеющие корпорациями которые стоят миллиарды.
Ив Гиймо уверенно идет к статусу миллионера... из миллиардера )
Да и как будто интел кто-то спросит, кто даст большую цену тому и продадутся
Конечно спросят. И в целом, там тот еще клубок из различных ограничений и договоренностей.
Китайцы бы дали, но кто их пустит?
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Вот что Трамп животворящий делает, ещё не пришёл к власти а уже Make Intel Great Again :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

nazar-pc
Спейс-шаттли також загнулись від відсутності навантаження. Так-то у них все сходилось би з вартостями за умови 20+ пусків на рік. А запускали 4, зрідка 5.
Відповісти