AMD вимкнула технологію Anti-Lag+ у свіжому драйвері

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 18.10.2023 14:28 Хотіли... але що заважало провести тестування? Тим більше в час, коли античіт може бути навіть у сингл іграшок?
Справедливе зауваження :beer:
Припускаю, що дуже сильно запізнювались з релізом, а вийшло осінню та ще й після випуску 7700/7800; що звичайно їх не оправдує, якщо я навіть правий з причиною.
bes
Member

Повідомлення

В бесплатном кс наверное не так обидно как в код за 70 баксов :laugh:
gamersfan
Member

Повідомлення

_nevermind: 18.10.2023 13:46 Шо опять красные чудо технологии оказались никому не нужны?
Вспомнилось как на новых чудо процессорах от амд месяц дестини 2 не могла работать, пока конкретно под игру биосы вендоры не подкрутили. :super:
anyname
Member

Повідомлення

Jay228: 18.10.2023 11:21 це через одну ГРУ вимикають технологiю .хм
Можливо не через одну гру , а через один античіт ( а скільки ігор його використовують то вже інше питання).
daesz
Member

Повідомлення

gamersfan: 19.10.2023 06:16
_nevermind: 18.10.2023 13:46 Шо опять красные чудо технологии оказались никому не нужны?
Вспомнилось как на новых чудо процессорах от амд месяц дестини 2 не могла работать, пока конкретно под игру биосы вендоры не подкрутили. :super:
Так це проблема виробників МП, а не АМД ;)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Звичайного користувача не дуже цікавить, хто в цьому винен — AMD, Valve чи ще хтось. Користувач купує відеокарту від AMD, а йому блокують аккаунти. AMD свої гроші за відеокарту вже отримала, вона в плюсі. А користувач отримав заблоковані акаунти.
Наприклад, я граю в Genshin Impact і Honkai: Star Rail. Хоч це і однокористувацькі ігри, але в обох є античіт, бо в цих іграх є система монетизації. Уявляю собі, який би я був «щасливий», якби мені заблокувало аккаунти, на які я за три роки витратив близько 3000 доларів.
Хоч зараз і маю процесор від AMD і він мені подобається, але я чудово пам’ятаю, як я разом з іншими користувачами більш ніж півроку на форумі AMD не міг домогтися від розробників, щоб вони пофіксили інсталятор драверів на чіпсет. Як потім виявилося, інсталятор не працював на системах з кирилицею і ієрогліфами, тому розробники не могли зрозуміти, що від них хочуть, адже на системах з латиницею все працювало.
Тому якими привабливими би не були відеокарти AMD в цьому поколінні, але ось такі ситуації з драйверами не схиляють звичайних користувачів до покупки їх продукції.
Я не скажу, що у Nvidia не було проблем з драйверами і що у них все чудово. Декілька років назад простійно злітав драйвер при перегляді YouTube в браузері Google Chrome і в Steam, якщо було увімкнене апаратне прискорення. Про що я також присав на форумі Nvidia і на форумі Google. Але Nvidia відносно швидко фіксить ці проблеми.
Тому ця ситуація з блокуванням аккаунтів псує репутацію AMD і з їх боку було б правильним домовитися про розблокування акаунтів і про компенсацію тим, хто від цього блокування постраждав. Тому що є різні акаунти. Є безкоштовні, створені нещодавно, а є ті, хто грає в гру роками, досягає результату в грі, витрачає сотні доларів на гру. Ось таким людям було б правильним не тільки допомогти з розблокуванням, а й компенсувати як моральну шкоду, так і матеріальну – бо той же бойовий пропуск коштує грошей і його треба робити щодня. Але я сумніваюсь, що AMD (та й Nvidia) підуть на це. Саме тому і маємо ситуацію, що користувачі перетворилися у бета-тестерів.

Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
daesz: 19.10.2023 11:33Так це проблема виробників МП, а не АМД
Я не знайомий з цією проблемою щодо Destiny 2, але хіба AGESA пишуть виробники материнських плат, а не програмісти AMD?
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Как банить за драйвера и софт для мониторинга - так пожалуйста, а как ставить денуво и прочую гадость в свои продукты - это другое :lol: . Лицемеры не иначе.
Відповісти