Огляд та тестування ігрового 27″ WQHD-монітора MSI G274QPF-QD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Stray
Member

Повідомлення

Alligator: 04.10.2023 09:09 Хочете прикол? Новий iMac - зовнішній блок живлення :lol:
о, і справді, не знав

*тільки будь-ласка не треба (навіть для пруфу) сюди русню тягнути
Alligator
Member

Повідомлення

Stray: 04.10.2023 13:29*тільки будь-ласка не треба (навіть для пруфу) сюди русню тягнути
адекватні на фоні з БП не фоткаються, а на сайты огризку чомусь не має БП
slavko6268
Junior

Повідомлення

Доброго дня! можна вас попросити відкалібрований колірний профіль від цього монітора. Я застусував ті налаштування що ви вказали в огляді яскравість — 7;
контраст — 65;
червоний колір — 49;
зелений колір — 45;
блакитний колір — 43.
але мені здається що червоний колір перенасищений
Буду дуже вдячний
q1nex
Member

Повідомлення

Рак
Сабжевый MSI, Gigabyte M27Q, LG 27GP850P. Я бы из этих выбирал. Сам думаю по поводу лыжи, из недостатков только низковатый контраст. Хочется kvm, как у гиги. Но у гиги разгон матрицы не самый удачный...
sergturbo
Member

Повідомлення

Офигенный монитор, после Самсунг Г7 намного больше нравится, специально искал квантум дот. Своих денег полностью стоит, каждый вложенный рубль оправдан

Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
Stray
Тебя забыли спросить.
Чё подгорает то,
Iurii7
Junior

Повідомлення

Питання слоупока. На ноуті є лише вихід type-c з підтримкою DP. Яку реально буде видавати частоту при QHD? Карта NV3080. Наперед вдячний
rexel
Junior

Повідомлення

Вітаю! А чи можно дізнатися з якими налаштуваннями калібрувався і верифікувався сабжевий монітор в DisplayCal?

З якою коррекцією? На Gamma2.2 чи sRGB? На який профіль верифікація проходила?
Бо ніяк не можу наблизитись до результатів тесту, навіть якщо брати до уваги різницю між конкретними екземплярами...

Доречі - може у якійсь статті було трохи детальніше описана процедура калібровки в лабі Оверів?
Бо шукав - але не знайшов....
Rowdy_23
Junior

Повідомлення

А що стосовно adaptive sync? Пишуть у відгуках монітора що зʼявляється піксельна сітка якщо у грі менше 100 фпс.
Rowdy_23
Junior

Повідомлення

Rowdy_23: 31.12.2023 12:56 А що стосовно adaptive sync? Пишуть у відгуках монітора що зʼявляється піксельна сітка якщо у грі менше 100 фпс.
Був у користуванні цей монітор, піксельна сітка дійсно зʼявляється. Продав його і купив dell g2724d, там такої проблеми немає
Відповісти