Nvidia призупиняє випуск карт GeForce RTX 4070 через слабкі продажі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nortrom
Member

Повідомлення

Paradox1306: 21.04.2023 12:36 а вас взагалі не дивує що згідно цих вимог 4080 ледве 2к витягувати має, а 4090 4к вже витягувати на максималках не повинна?
Кто знаком с историей, тот должен понимать, что 4090 будет 1440p картой, а след поколение 4к картами. Я ещё в 2021 году знал, что 6800/3090 будут 1080p карточками в некст ген играх, вам даже демка Valley Of The Ancient напоминает об этом, а что если эффектов и больше объектов добавит, чем в демке
Ostin
Member

Повідомлення

Продажі не йдуть.
Теорія - знизити ціну, знайти конкурентну перевагу.
Реальність - призупинити випуск, створити дефіцит.
:dontknow: куртка є куртка
Paradox1306
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.04.2023 12:43
Paradox1306: 21.04.2023 12:36 а вас взагалі не дивує що згідно цих вимог 4080 ледве 2к витягувати має, а 4090 4к вже витягувати на максималках не повинна?
Кто знаком с историей, тот должен понимать, что 4090 будет 1440p картой, а след поколение 4к картами. Я ещё в 2021 году знал, что 6800/3090 будут 1080p карточками в некст ген играх, вам даже демка Valley Of The Ancient напоминает об этом, а что если эффектов и больше объектов добавит, чем в демке
якою історією :facepalm: ці ігри випускатимуть ось-ось, а в них грати люди фізично не зможуть через відсутність оптимізації. та ще би ті ігри виглядали хоч приблизно на ті вимоги можна було про щось говорити. той же пастрейсінг виглядає прям вау, то якось те що карти плачуть від цього виглядає логічним, а в тому що ми бачимо в лиці тлоу і в тому що скоро буде викликає бажання просто не купувати ігри

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
Ostin: 21.04.2023 12:48 Продажі не йдуть.
Теорія - знизити ціну, знайти конкурентну перевагу.
Реальність - призупинити випуск, створити дефіцит.
:dontknow: куртка є куртка
конкурент взагалі нічого не пропонує і навіть не анонсував, вертайтесь в реальність. якщо і є проблема в цієї карти так то відлига від майнінгу де 3080 вже тисяч за 20 можна взяти, 6800хт за 18 і тд, видно такі рішення і будуть прийняті надалі(гробити майнінг бо на перспективу це дасть погані продажі)
нові 6800хт навіть близько не можуть конкурувати з цією картою, 6950хт ще якось і то з натяжечкою
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Хотелось бы увидеть реальные цифры отгрузки чипов Nvidia своим партнёрам. Может оказаться, что такая проблема не только у 4070, а у всех чипов 4000 серии :gigi:
Плюс, история с ChatGPT и подобным может "повернуться к Nvidia задом" :lol: :up:
Востаннє редагувалось 21.04.2023 12:57 користувачем Keyser Soze, всього редагувалось 2 разів.
Esher
Member

Повідомлення

Nvidia призупиняє випуск карт GeForce RTX 4070 через слабкі продажі
Ой, а шо сталося? :gigi: Невже нема бажаючих оверпайс купляти? :shuffle: Куртка досі живе за часів майнінгу, тоді був дефіцит через те що карти грібли мов скажені. Коли майнінг помер обмеження виробництву не створить дефіцит, бо купляти досі не будуть.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nortrom
Это что вообще за понятие тако 1440р карта?
Это ПК тут всё опционально, а не консоли где типа стандарты и только.
Sanьka
Member

Повідомлення

4060 з назвою 4070 і по ціні 4070 не зайшла покупцеві.
Треба ж таке :gigi:
Nortrom
Member

Повідомлення

якою історією :facepalm: ці ігри випускатимуть ось-ось, а в них грати люди фізично не зможуть через відсутність оптимізації
Говорю изучай PS4 поколение, как росли системки, как его тянут карточки типа GTX /970/980(которые по сущности сравнимы с RTX 4xxx). Паскаль это середина PS4 поколения, так и будут RX8800/5080 серединой PS5. Тут Unreal Engine 5, вас об этом предупредили, как только от Ps4 избавятся, системки вырастут сильно. ;)
Все поколение PS5 будет в 1440p тянут ;)
Востаннє редагувалось 21.04.2023 12:57 користувачем Nortrom, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

Sanьka: 21.04.2023 12:554060 з назвою 4070 і по ціні 4070 не зайшла покупцеві
Думаю, все ж по ціні 4080.
Тут весь маркетинг на промінцях, а вони потрібні далеко не всім. Та й реалізація їх така собі на сьогодні.
Esher
Member

Повідомлення

Sanьka: 21.04.2023 12:55 4060 з назвою 4070 і по ціні 4070Ti не зайшла покупцеві.
Треба ж таке :gigi:
Fixed ;)
Paradox1306
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.04.2023 12:56
якою історією :facepalm: ці ігри випускатимуть ось-ось, а в них грати люди фізично не зможуть через відсутність оптимізації
Говорю изучай PS4 поколение, как росли системки, как его тянут карточки типа GTX /970/980(которые по сущности сравнимы с RTX 4xxx). Паскаль это середина PS4 поколения, так и будут RX8800/5080 серединой PS5. Тут Unreal Engine 5, вас об этом предупредили, как только от Ps4 избавятся, системки вырастут сильно. ;)
Все поколение PS5 будет в 1440p тянут ;)
якась своя паралельна реальність, я зрозумів
Nortrom
Member

Повідомлення

якась своя паралельна реальність, я зрозумів
Не хотите принимать реальность, это ваше право. Достаточно уже на системки иммортала глянут, дальше хуже будет ;)
SoVaR
Member

Повідомлення

Замість того, щоб скинути цінник до більш адекватного рівня, куртка краще закриє чіпи на складі, щоб вони там пилом покрились. І буде чекати нових стрибків вверх всіляких коїнів? :facepalm:
ADv
Member

Повідомлення

Ну, в краткосрочной перспективе это ожидаемый шаг, а вот что хуанито будет делать когда продажи и дальше не пойдут, как будет объяснять инвесторам лавинообразное падение прибыли... Если блогеры и дальше будут поддерживать хайп по оверпрайсу нынешнего поколения видях, возможно маркетологов таки переломят через колено и цены пойдут вниз до адекватных, соответствующих домайнинговым и без заложенной стоимости пампа крипты под видом фейколучей.
SoVaR
Member

Повідомлення

Vpupkin: 21.04.2023 12:40Единственная достойная покупки карта это 4090.
Тут треба запропонувати, щоб Месайя перелогінився :)
Nutbar
Member

Повідомлення

kalakawa: 21.04.2023 12:17 я взагалі здивований що подімний шум з'явився виходом 4070, а не 4070ti чи, тим паче, 4080. адже із всієї трійки у неї найкращий показник фпс/$.
Та багато хто бідкався ще восени. Але ж альтернативи 4080 в попередній лінійці немає. І це нормально для топ карт мати непропорційно вищу ціну, тож люди все одно купляли. А тут перевипустили 3080 за майже ті самі гроші через 2.5 роки. Хто зна шо.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Жадібність рівня: бог

В той час, як інші компанії знижують ціну на товар, щоб простимулювати продаж, вони, просто вдумайтесь, тупо призупинять випуск. :facepalm:
terminahtor
Member

Повідомлення

agarus
Я бачу сарказм і іронія - не ваша сильна сторона :D
avuremybe
Member

Повідомлення

kalakawa: 21.04.2023 12:17я взагалі здивований що подімний шум з'явився виходом 4070, а не 4070ti чи, тим паче, 4080. адже із всієї трійки у неї найкращий показник фпс/$.
та навіть якби він був однаковим, 4070 все одно мала б бути цікавішою просто тому, що доступніша.
ну тобно, із всіх трьох говен люди чомусь вирішили байкотувати найменш смердючіше, я ось чому дивуюсь
Я би ставив на те, що ви повністю праві.
І зупиняють виробництво саме 4070 - щоб тим, хто все таки готовий купувати, було легше обрати карту з "правильною маржею" ;)
Геральт
Member

Повідомлення

Це ж що виходить, тотальне впровадження божественних променів знову відкладається?
Відповісти