GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 и GeForce RTX 2070 в большом игровом тестировании. Сравнение с видеокартами прошлого поколения

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
JohnMcClane junior
Member

Повідомлення

leif: я і так знаю, що не тестував нічого. але дай хоч чужий пруф на противагу тому, що я навів. чи і так н
Нащо ж ви кидаєте такий прув, який ні в що не ставите і за першої ж незручної ситуації зливажте його?
Краще вже нічого тоді не кидати, ніж такий пруф :rotate:
Святой
Member

Повідомлення

у амд с дровами уже все в порядке, никаких проблем :) "
У АМД еще и карты при равной стоимости быстрее. В забугорье альтернативы Веге 64 за 320 баксов просто нет. Да и нововмодная 7 мая вообще в референсе по качеству уделывает нерефы RTX. Опять же с точки зрения качества и потанцевала GeForce выглядит как пластиковая игрушка из киндер сюрприза... Хотя и серди GeForce(ов) есть очень достойные нерефы но их не везде можно купить (пишу как обладатель нескольких таких моделей)
leif
Member

Повідомлення

JohnMcClane junior:Нащо ж ви кидаєте такий прув, який ні в що не ставите і за першої ж незручної ситуації зливажте його?

одна справа навести пруф з авторитетного ресурсу. інша — за нього підписатися (сказати, що сам перевірив — отримав те саме). ти направду не бачиш різниці ? :facepalm:
KimRomik
Member

Повідомлення

Shaolin_Style:Разница в производительности между бущеной 2070 на 400A и 2080 в среднем по палате 12-15%, разница в цене от 200 до 300$ :facepalm:
Не переживай. Хуанг через драйвера снизит производительность 2070 ради этой ощутимой разницы.
JohnMcClane junior
Member

Повідомлення

leif
Та я ж не кажу вам кровю розписуватись. Якщо ви не знаєте точно що там на 60фпс 2 ядра потрібно - то і не кидайте такі пруфи, або там помітку робіть знизу
то якби пруф, але якщо попросите підтвердити я зільюсь і скажу що "сам ти лох" :lol: Да, і фейспалм теж втему, самокритика - похвально
leif
Member

Повідомлення

JohnMcClane junior: Якщо ви не знаєте точно що там на 60фпс 2 ядра потрібно - то і не кидайте такі пруфи
ти тут хоч один свій власний пруф навів?

чи хтось з табору червоненьких, га? :laugh:

давай за твоєю логікою взагалі не будемо ніяких пруфів наводити, тільки язиком...

на що це тоді перетвориться?
Востаннє редагувалось 12.02.2019 11:45 користувачем leif, всього редагувалось 3 разів.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

KimRomik:
Shaolin_Style:Разница в производительности между бущеной 2070 на 400A и 2080 в среднем по палате 12-15%, разница в цене от 200 до 300$ :facepalm:
Не переживай. Хуанг через драйвера снизит производительность 2070 ради этой ощутимой разницы.
Мне вообще не за что переживать, ибо к моменту когда ее отыквят новыми играми (кто-то действительно верит что производительность снижают драйверами?) я ее уже сменю на что ни будь пошустрее B-) .
Востаннє редагувалось 12.02.2019 11:45 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 1 раз.
Павло
Member

Повідомлення

leif:відповідальність за що? за чужі тести? ні, дякую

я дещо тестував сам, за це можу сказати. можу сказати, що 4\8 в іграх вистачає з головою, можу сказати, що райзен зливає інтелу навіть 4790к більше ніж 10%. і т.д.
а що тестував ти?

та я і так знаю, що не тестував нічого. але дай хоч чужий пруф на противагу тому, що я навів. чи і так не вмієш?

Павло:Возьміть на себе відповідальність і дайте стверджувальну відповідь.

"хватає", "возьміть"

підтягніть правопис, пане. а то важко розмову з такими вкрапленнями суржа серйозно сприймати.
Ось і все людина кидає тіпа "пруф", а потім "відповідальність за що? за чужі тести? ні, дякую" все кидати пруф а як спитають все в кущі :lol: І так не кину вам ЧУЖИХ тестів, но я точно вам скажу що ОДИСЕЧ на ультрах на чистемі із 2080ті та і3 2/4 буде лагата! Будеть статтери, пролаги і т.д.
+ Проясніть мені за суржик, бажано із цитатами.
leif
Member

Повідомлення

Павло:І так не кину вам ЧУЖИХ тестів, но я точно вам скажу що ОДИСЕЧ на ультрах на чистемі із 2080ті та і3 2/4 буде лагата! Будеть статтери, пролаги і т.д.
тобто ти сам не бачив, навіть чужих тестів не бачив, але в чомусь впевнений?

ого, а це рівень :eek:

:lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Павло:Проясніть мені за суржик, бажано із цитатами.
я тобі процитував.

правильне написання "візьміть" замість "возьміть", "вистачає" замість "хватає"
KimRomik
Member

Повідомлення

Shaolin_Style:
KimRomik: Не переживай. Хуанг через драйвера снизит производительность 2070 ради этой ощутимой разницы.
Мне вообще не за что переживать, ибо к моменту когда ее отыквят новыми играми (кто-то действительно верит что производительность снижают драйверами?) я ее уже сменю на что ни будь пошустрее B-) .
Значит зеленые маркетинги поработали на славу, мой уважаемый потребитель конвейеров :laugh:
Kib
Member

Повідомлення

JohnMcClane junior:Та я ж не кажу вам кровю розписуватись. Якщо ви не знаєте точно що там на 60фпс 2 ядра потрібно - то і не кидайте такі пруфи, або там помітку робіть знизу
Пруф про 60 кадрів на 2/4 цп з 2080ті цілком правдоподібний, правда з однією маленькою поправкою, про яку не знають люди які не заглянуть в джерело цього скріну, а саме на сайт techpowerup.com, де результати тестів це середній фпс.
спойлер
Зображення
А середній фпс на такій потужній вк як 2080ті, і на гіперпні може бути в 2к. Більше того в 4к, там ще крутіше графік виходить.
спойлер
Зображення
JohnMcClane junior
Member

Повідомлення

leif:давай за твоєю логікою взагалі не будемо ніяких пруфів наводити, тільки язиком...
За моєю логікою - щось стверджуєш - стій на тому, а не тікай в кущі за першої можливості, або не стверджуй якщо не впевнений. Все :-/
leif
Member

Повідомлення

Kib:А середній фпс на такій потужній вк як 2080ті, і на гіперпні може бути в 2к. Більше того в 4к, там ще крутіше графік виходить.
ти так говориш, ніби є універсальна методологія заміру середнього фпс, просадок і тд. і якщо захотіти, то можна набагато краще все продемонструвати.

цього НЕМАЄ!

всі заміряють по своєму, найправдивіші результати, як на мене, то взагалі виходять, коли вручну все сортується як на Gamer's Nexus.

як заміряють мін. фпс в сабжевому тесті який ми коментуємо тут? правдиво-об'єктивно? ага, авжеж

Отправлено спустя 48 секунд:
JohnMcClane junior:За моєю логікою - щось стверджуєш - стій на тому, а не тікай в кущі за першої можливості, або не стверджуй якщо не впевнений
коли ти сам зробиш хоч один-два тести, то може зрозумієш у чому складність.

а свої "пацанські цитати" про стояти на своєму залиш собі
yupi
Member

Повідомлення

просьба делайте тесты видеокарт с замером их длинны, пожалуйста :)
Kib
Member

Повідомлення

leif:ти так говориш, ніби є універсальна методологія заміру середнього фпс, просадок і тд. і якщо захотіти, то можна набагато краще все продемонструвати.

всі заміряють по своєму, найправдивіші результати, як на мене, то взагалі виходять, коли вручну все сортується як на Gamer's Nexus.

як заміряють мін. фпс в сабжевому тесті? правдиво-об'єктивно? ага, авжеж
Якщо говорити про правдоподібність тестів, то особисто моя довіра починається з мінімального рівня, це відео з моніторингом всіх основних параметрів, в тому числі 0.1% фпс. А мальовані графіки, це нижче мого особистого рівня довіри, хоча багато то вірить там в якийсь міфічний авторитет в інтернеті. Це стосується в тому числі і цього сайту. Вже давно пора тестувати по стандарту, до якого виникає менше питань, а не прикриватись "авторитетом" серйозного видання. І це не хейт чи критика, це винятково питання професіоналізму. :-/
Востаннє редагувалось 12.02.2019 12:05 користувачем Kib, всього редагувалось 1 раз.
Kypatop01
Member

Повідомлення

leif
Забей, парни пытаются действовать по правилу: "лучшая защита - это нападение", но пока у них плохо получается, ведь засадив себя "на дно" на одних обвинениях "пруф или балабол" не выедешь. Не стоит тратить время. :yes:
leif
Member

Повідомлення

Kib:Вже давно пора тестувати по стандарту, до якого виникає менше питань
може розробиш стандарт, а то вся індустрія, за моїми спостереженнями, мучиться вже років 7, щоб до того дійти і надати людям об'єктивну інфу?
Kib:Якщо говорите про правдоподібність тестів, то особисто моя довіра починається з мінімального рівня, це відео з моніторингом всіх основних параметрів, в тому числі 0.1%.
знов таке ж питання. чи тестував ти шось сам і чи можеш сказати, що такі тести на 100% об'єктивні?

я тестував, намагався звести і об'єктивності не вийшло. це набагато складніше все.

для роздумів:

https://www.gamersnexus.net/site-news/2 ... nd-delta-t
Kib
Member

Повідомлення

leif:знов таке ж питання. чи тестував ти шось сам і чи можеш сказати, що такі тести на 100% об'єктивні?
Як вони можуть бути на 100% об'єктивні якщо тестові умови і тестувальник все таки може внести якісь свої корективи? Приведений мною метод це сучасний мінімум, який повинні взяти на озброєння всі тестувальники, а мальовані графіки, за деякими виключеннями, як підсумок для основних тестів, це кам'яний вік, від якого потрібно давно позбутися.
leif
Member

Повідомлення

Kib:Як вони можуть бути на 100% об'єктивні якщо тестові умови і тестувальник все таки може внести якісь свої корективи? Приведений мною метод це сучасний мінімум, який повинні взяти на озброєння всі тестувальники, а мальовані графіки, за деякими виключеннями, як підсумок для основних тестів, це кам'яний вік, від якого потрібно давно позбутися.
ще раз кажу, подивись відео, це як раз на цю тему. але ти занадто спрощуєш

https://youtu.be/uXepIWi4SgM
Kib
Member

Повідомлення

leif:ще раз кажу, подивись відео, це як раз на цю тему. але ти занадто спрощуєш

От кажу чесно, лінь дивитись і розбиратись. Але скажу від себе, методологія 1% мін фпс не ідеальна, тому що мінімальний фпс може оновлюватись тільки в мінімальну сторону, а як що до випадків, коли він мінімальний на протязі тривалішого часу ніж в конкурента, так, це відобразиться на середньому, але порівняно не суттєво для того хто оцінює тести. В той же час, більший період коли він буде мінімальним, буде дуже помітним, і це не має належного відображення в таких тестах, напевно одна із проблем. Так, ніщо не ідеально, але перечитайте ще раз мій пост, те що викликає менше питань довіри, вже краще, а до простих графіків, таких питань "довіри" виникає дуже багато.
Відповісти