ASUS Project Precog — ноутбук с двумя экранами и встроенным ИИ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Stas
Member

Повідомлення

Асус в этом году очень отлично себя показали.... :up: :up: :up:

Отправлено спустя 10 минут 51 секунду:
Scoffer:Victor Kotyara
В кожну кнопку по дисплею!
спойлер
Зображення
Уже лет как 10 есть... optimus maximus
Yur0k
Member

Повідомлення

был такой от эйсер, ох и намучились мы с ним на сервисе, пока нашли как заставить виртуальную клавиатуру включаться)). Это, в основном, проприетарщина дичайшая. Слетела у клиента винда, а он уже "привык". И все, кина не будет ))). Это ж нестандартезировано вообще никак, дров в свободном доступе - 0. Нашли только на каком-то малайском файлобменнике образ оригинальной "прошивки". ну, типа, образ системного раздела со всеми дровами. А до этого никак не работало )))
Scoffer
Member

Повідомлення

Stas
В максимусі вкрай дурнувата конструкція кнопок, через яку вона в реальності виглядає дуже посередньо, і, що найголовніше, кнопки мало не вдвічі більші ніж треба. За 10 років так нічого і не змінилось.

Трішки краща Optimus Popularis, але теж не фонтан, особливо враховуючи півтора кілобакси, що за неї просять.
Востаннє редагувалось 06.06.2018 00:05 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Last_Exile
Member

Повідомлення

Scoffer:Last_Exile
Нічого такого я не мав на увазі, і якщо ненароком образив zloydiktator або його дочку, то щиро вибачаюсь.
Може занадто різко висловився. Просто я знаю цих дітей, їх нічого крім інсту не цікавить, крик душі так би мовити :-/
Я теж дітей знаю. Сам займаюсь із студентами. Але усьому є межа.
Відповісти