snapdragon999: ↑
20.04.2025 13:22
Donate: ↑
20.04.2025 13:17
В тебе і за 7 років особливого бусту і не було. Гугл почала робити AI фото всі вже бренди, роки через 3-4 роблять свої аналоги в своїх флагманах. Що там такого було так по памяті. Тонкі рамки, стерео, замість алюмінію перейшли на стекло, АI фото тепер всюди, відійшли від eMMC на сучасну память, частина вендорів подивилась на єпл та почала робити більш довгу підтримку. Якщо тобі на це все пофігу то можна сидіти і на старому пристрої
а быстрая зарядка ,а экраны амоледы улучшили это не важно,уже нет такого выгорания за пару лет ,шима и прочего ,быстродействие выросло в несколько раз. Может в пикселе вашем все равно ,одну и ту же болванку годами выпускают с минимальными изменениями.
Сравнить то сяоми что у меня было в 17 году и что я юзаю сейчас ,это вообще разный уровень развития.
а быстрая зарядка
На яку в більшості пофігу. І вона дута...
а экраны амоледы улучшили это не важно,уже нет такого выгорания за пару лет
Не бачу взагалі ніякого вигорання за три роки... Вигорання там було так і буде у тих хто кидає 24/7 умовний ютуб.
Це гарний тейк в цілому, але не те щоб якийсь 8genElite був потрібен пересічному юзеру. Вже не говорячи щоб в умовних смартфонах з ним із-за того що там 16 ват жору продуктивність його падає в два рази...
в 17 году и что я юзаю сейчас
Ось тут такий тейк що раніше сяомі в сяомі було краще, а зараз вже і завантажувач не розблокувати, і їх лайно яке вони навязують не відключити і без різниці подобається воно мені чи ні.
Added in 1 minute 11 seconds:
DuckRider: ↑
20.04.2025 13:28
Donate: ↑
20.04.2025 13:17
В тебе і за 7 років особливого бусту і не було. Гугл почала робити AI фото всі вже бренди, роки через 3-4 роблять свої аналоги в своїх флагманах. Що там такого було так по памяті. Тонкі рамки, стерео, замість алюмінію перейшли на стекло, АI фото тепер всюди, відійшли від eMMC на сучасну память, частина вендорів подивилась на єпл та почала робити більш довгу підтримку. Якщо тобі на це все пофігу то можна сидіти і на старому пристрої
Стерео у меня было в 2015. При чем фронтальное, а не абы как. Рамки - да, но в целом плевать. Стекло со всех сторон тоже было, при чем матовое. Аи фото - ок, но в целом, я могу получить даже лучше снимок в ручном режиме. Примеры плохие

Основная разница, которая произошла за 7 лет - больше модулей камеры, и в целом они стали лучше.
Стерео було але воно було в одиницях смартфонів, зараз практично всюди і це стандарт вже практично.