Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Maxhope
Member
Китайское говно , на китайской говноматрице , шикарно_clawfinger_:Philips 436M6VBPAB
-
_clawfinger_
Member
Maxhope знаю, зато велике ге, просто не хочу принципово тв в хату брати, в мене їх нема й не буде. З великих моніторів нема нічого достойного. А Сяомі теж не краще, таке ж саме, ще й криве. 
-
анти__бот
Member
Согласен нужно еще немного подождать 
-
_clawfinger_
Member
анти__бот правильно, поповнимо величезний клуб почекунів. 
-
Maxhope
Member
Так это для разных целей и вкусов , я тоже такое не взял бы , а кто то хочет только 21:9... Тут матрица Самсунг , а у Филипса какой-то ноунейм вообще , даже не AUO_clawfinger_:А Сяомі теж не краще, таке ж саме, ще й криве
-
leif
Member
достойний великий монітор буде коштувати від 3-4 тисяч євро, Nvidia вже розпочала ініціативу_clawfinger_:З великих моніторів нема нічого достойного
філіпс — без коментарів
-
_clawfinger_
Member
Тут я згоден. Для роботи я не взяв би 21:9, не підходить мені від слова взагалі. А на других ролях, щоб тільки грати й кіно дивитися, то тут вже справа смаку.Maxhope:Так это для разных целей и вкусов , я тоже такое не взял бы , а кто то хочет только 21:9...
Відправлено через 1 хвилину 56 секунди:
З такими ініціативами, най топає у далекі піші мандри.leif:достойний великий монітор буде коштувати від 3-4 тисяч євро, Nvidia вже розпочала ініціативу
-
fantomrulezz
Member
Глупости, был у них на заводе на экскурсии - там с этим очень строгоMaxhope:Все это говно одного разлива... Делл вообще не знает что такое контроль качества.
Брак, конечно, у всех присутствует, но по % брака Делл и Хлаоми это небо и земля.
-
leif
Member
ці ініціативи BFGD це як раз ідеальна заміна телевізора монітором, на мій погляд. все інше — якісь незрозумілі компроміси.
Відправлено через 50 секунди:
Відправлено через 50 секунди:
а чому на дел стільки поганих відгуків стало? 10 років тому було набагато менше. багато моніторів стали продавати?fantomrulezz:Брак, конечно, у всех присутствует, но по % брака Делл и Хлаоми это небо и земля.
-
HappyBird
Member
fantomrulezz
Чисто мой опыт:
Ксиаоми телефоны 4штуки все ок
Айпад 10 пришел с браком меняли
Самсунг 27"@144 Моник пришел с боаком, меняли
Чисто мой опыт:
Ксиаоми телефоны 4штуки все ок
Айпад 10 пришел с браком меняли
Самсунг 27"@144 Моник пришел с боаком, меняли
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
NEC зкурвились. Колись давно випускали свої матриці, точніше спільно з кимось там, але все одно. Потім почали ставити відбірні звичайні, явно видно було що і засвіти менше ніж у других с такими ж матрицями, і відкалібровані краще. А зараз забили на все, одного рівня з рядовою лижою за подвійну ціну.
NEC зкурвились. Колись давно випускали свої матриці, точніше спільно з кимось там, але все одно. Потім почали ставити відбірні звичайні, явно видно було що і засвіти менше ніж у других с такими ж матрицями, і відкалібровані краще. А зараз забили на все, одного рівня з рядовою лижою за подвійну ціну.
-
leif
Member
справжня робота тільки на NECScoffer:А зараз забили на все, одного рівня з рядовою лижою за подвійну ціну.
-
fantomrulezz
Member
Отличные инициативы, вот только слишком дорого и выбор диагоналей недостаточный.leif:ці ініціативи BFGD це як раз ідеальна заміна телевізора монітором, на мій погляд. все інше — якісь незрозумілі компроміси.
Мне на столе больше 40" точно не надо, а оптимально что-то типа 35-37" 16:9.
А в качестве игрового телика за пару килобаксов и выше лучше взять олед, а не обычный ips со встроенной приставкой от Хуанга за те же деньги.
-
leif
Member
там в тексті по лінку пишуть, що будуть і інші діагоналі, в тому числі меншіfantomrulezz:выбор диагоналей недостаточный
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
не впевнений, в теорії BFGD від хуанга будуть краще саме в іграшках, в реалі — треба тестувати самому, робити висновки.fantomrulezz:А в качестве игрового телика за пару килобаксов и выше лучше взять олед, а не обычный ips со встроенной приставкой от Хуанга за те же деньги.
-
Maxhope
Member
fantomrulezz
Я по другому скажу , Делл считает нормой когда у монитора пол экрана с жёлтой цветовой температурой , а пол экрана с розовой
так что да , брака нет )))
Я по другому скажу , Делл считает нормой когда у монитора пол экрана с жёлтой цветовой температурой , а пол экрана с розовой
-
fantomrulezz
Member
Давай по другому, ты имел опыт с топовыми продуктами Dell, а не с бюджетным ширпотребом?Maxhope:Я по другому скажу , Делл считает нормой когда у монитора пол экрана с жёлтой цветовой температурой , а пол экрана с розовой так что да , брака нет )))
Потому что вышеописанное имеет место быть у мониторов по 100-200 долларов, ну так у хлаоми за эти же деньги будет не лучше.
А вот ультрабуки Xiaomi за килобакс, что прошли через меня - говнище китайское, которое и в подмётки не годится топовым ультрабукам от А-брендов типа XPS, Zenbook, MacBook.
Отправлено спустя 7 минут 59 секунд:
Вот тут тестят инпут лаг, он у оледов один из лучших, 13 мс у моделей 2019 годаleif:не впевнений, в теорії BFGD від хуанга будуть краще саме в іграшках, в реалі — треба тестувати самому, робити висновки.
https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag
-
Maxhope
Member
fantomrulezz
Dell u2715h , три штуки перебрал , в итоге плюнул и взял Асус
Dell u2715h , три штуки перебрал , в итоге плюнул и взял Асус
-
leif
Member
fantomrulezz
це тільки інпут лаг, тобто час реакції електроніки, до якого треба ще умовно кажучи "додати" лаг самої матриці.
і навіть 13мс у порівнянні з моніторними 1-4мс це багато. при 120 кадрах\с, фреймтайм всьго 8мс, інпут лаг має бути менший за це значення за моїми переконаннями, щоб був комфорт.
у BFGD G-sync буде давати велику частину профіту, у телевізорах точно не буде таких просунутих скейлерів.
це тільки інпут лаг, тобто час реакції електроніки, до якого треба ще умовно кажучи "додати" лаг самої матриці.
і навіть 13мс у порівнянні з моніторними 1-4мс це багато. при 120 кадрах\с, фреймтайм всьго 8мс, інпут лаг має бути менший за це значення за моїми переконаннями, щоб був комфорт.
у BFGD G-sync буде давати велику частину профіту, у телевізорах точно не буде таких просунутих скейлерів.
-
fantomrulezz
Member
Мониторы с такими ТХ на нормальных типах матриц (не ТН) в студию.leif:моніторними 1-4мс
Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
https://www.rtings.com/monitor/tools/table/10366
Вот тесты мониторов от той-же конторы по той же методике, для 4K мониторов на нормальных матрицах никакими 1-4 мс и не пахнет
-
leif
Member
fantomrulezz
мій ветеран: https://www.tftcentral.co.uk/reviews/as ... 9q.htm#lag
хітова лижа: https://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_27gl850.htm
+ там на сайті непогано розписана методика.
мій ветеран: https://www.tftcentral.co.uk/reviews/as ... 9q.htm#lag
хітова лижа: https://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_27gl850.htm
+ там на сайті непогано розписана методика.