Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
murzik
Member
pelia
я вважав Соні хорошими смарфтонами, але єдиний мій смарфтон це Сяомі
ну значить буде Моторола Г32 ...
п.с: а б-у айфони хто купує - теж поганий вибір?
-
heidfeld
Member
что что, а покупать смартфоны б/у это особый вид извращения.murzik: ↑ 22.07.2024 09:06 п.с: а б-у айфони хто купує - теж поганий вибір?
-
pelia
Member
Б/в смартфони норм, не норм відстале на 4 роки за оверпрайс.murzik: ↑ 22.07.2024 09:06 pelia
Тут кілька днів назад був лінк на новесенький піксель 7а за 230 у США, який по всім параметрам сучасний, а тут хочуть 250 за старий мотлох
-
viperest1
Member
Привіт всім
Чи реально зараз знайти оригінальну батарею до айфон 11 ( не про) ?, чи лише і тільки підробки. В малого 92% зараз , але думаю за пару місяців доведеться її замінити. Просто сумніваюся , що в авторизованому сервіс центрі захочуть поміняти ( я його малому купляв б/у в ідеальному стані ).
Чи реально зараз знайти оригінальну батарею до айфон 11 ( не про) ?, чи лише і тільки підробки. В малого 92% зараз , але думаю за пару місяців доведеться її замінити. Просто сумніваюся , що в авторизованому сервіс центрі захочуть поміняти ( я його малому купляв б/у в ідеальному стані ).
-
7mindfields
Member
Якщо оригінал, то до 80-85 міняти немає сенсу. Оригінал тільки з донорів/в оф сервісах, неоригінал гарної якості - nohon (але теж підробки бувають)viperest1: ↑ 22.07.2024 16:50 Привіт всім
-
Donate
Member
Ну так звернись до неофіційних СЦ, з типу що у Києві є як варіант china-service ( https://china-service.com.ua/ ) якщо вони міняють на потоці то офк ставити аби що не будуть так як будуть повернення. А на рахунок 92% це треба дивитись як себе телефон поводить в цілому повинно бути ОК... Копії офк теж різної якості буваютьviperest1: ↑ 22.07.2024 16:50 Привіт всім
Added in 57 seconds:
Ти рівняеш айфони і це? Це ж різні рішення...murzik: ↑ 21.07.2024 22:42 Donate
хуня?
бу айфони сосалккки ж купують. ..
в ту формулу треба ще додати мМоторолу G32 як першочерговий варіант
-
stereo
Junior
а если заряжатся только от павера? немного дольше но ифон при этом не греется
продлит ли это службу акума? я так понимаю дело в излишнем нагревании
продлит ли это службу акума? я так понимаю дело в излишнем нагревании
-
viperest1
Member
7mindfields
Donate
Дякую , ще буду заглядати за цими батареями . Малий каже, що тримає десь ~ 6-7 годин відео . Знаючи , що він ще товче на ньому ігри , то заряджає 2 рази в день.
stereo
Привіт . Коли був час , то я стосовно айфонів перелопатив дуже багато відео . І факт той , що , якщо не гріється , то послужить довше. Максейв також нахило вбиває батарею ( люди , що купили свої 15-ті після релізу і заряджали в основному ним , то втратили більше 10% акума ) . Заряджаю в режимі 20-80% і від 14 лютого досі 100%. А і ще мало не забув - не використовую його на зарядці поки не зарядиться .
Успіху.
Р.S. як тут завантажувати тепер фото ? Колись користувався ріссу.іnfo но вже тепер ні.
Donate
Дякую , ще буду заглядати за цими батареями . Малий каже, що тримає десь ~ 6-7 годин відео . Знаючи , що він ще товче на ньому ігри , то заряджає 2 рази в день.
stereo
Привіт . Коли був час , то я стосовно айфонів перелопатив дуже багато відео . І факт той , що , якщо не гріється , то послужить довше. Максейв також нахило вбиває батарею ( люди , що купили свої 15-ті після релізу і заряджали в основному ним , то втратили більше 10% акума ) . Заряджаю в режимі 20-80% і від 14 лютого досі 100%. А і ще мало не забув - не використовую його на зарядці поки не зарядиться .
Успіху.
Р.S. як тут завантажувати тепер фото ? Колись користувався ріссу.іnfo но вже тепер ні.
-
murzik
Member
знову ці айфони .. не соромно жити?
справжні айфоністи беруть новий топовий при пержій же несправності
-
viperest1
Member
Ну ок - можу собі дозволити купити новий і що дальше ? Для чого дитині в 5 класі щось краще за 11-й?murzik: ↑ 22.07.2024 23:12 знову ці айфони .. не соромно жити?
Р.S. я тобі хоч раз слово лихе сказав стосовно твого вибору , тим більше , що обираєш мабуть вже півроку , якщо не більше . Може досить під.йо.бу.вати ?
-
murzik
Member
очевидно ж - статусviperest1: ↑ 22.07.2024 23:18 Для чого дитині в 5 класі щось краще за 11-й?
вибираю пів року бо байдужість до смартфонів. а мій все ніяк не здохне. 6.5 дюймів це забагато для мене. от за це Соні і айфон плюс.
-
viperest1
Member
Статусmurzik: ↑ 22.07.2024 23:24очевидно ж - статусviperest1: ↑ 22.07.2024 23:18 Для чого дитині в 5 класі щось краще за 11-й?
Я загрався купляти китайські - маю в колекції хуавей , сяомі( ще 2 вроді розбиті є теж вдома ) і 4 самсунги . Мене заграло , що воно тупить , заграли кончені оновлення з рекламою . Тепер оновив і маю спокій . + так для роботи маю самсунг А72 з новою батареєю , бо потрібно, щоб був завжди під рукою . Просто прийшов момент коли дістало це все . І так , це зручно , так я купив 4 пари їх навушників , бо вони класні із своїм шумодавом і т.д. , і так куплю старшому годинник ультра 3 коли вийдуть ( сказав, що зачекає цих пару міс до релізу ) , бо він в мене музикант і заслужив.
Я більше на цю тему більше ніколи не хочу розмовляти , бо ти не є в моїй шкурі . Тому або інколи краще жувати , як в рекламі , або інноруй , або тихенько лупи мінуси .
Успіху тобі і не хворіти.
-
The_Rusik
Member
viperest1
У вас были Самсунг S? Просто сам смотрю, думаю попробовать Самсунг s23 или s24. Там тоже реклама и куча мусора?
У вас были Самсунг S? Просто сам смотрю, думаю попробовать Самсунг s23 или s24. Там тоже реклама и куча мусора?
-
viperest1
Member
В мене лише топчик був серії А . Хоча друг мені був дав покористуватись S23 перед тим коли я взяв айфона. Походив з ним 2 тижні . І якщо чесно апарат - бімба . Не знаю толком , що там було в нього налаштовано в меню ( бо там лише була моя сімка і я просто фоткав і користувався програмами - сам нічого в налаштуваннях не чіпав ) , но реклами не було .The_Rusik: ↑ 23.07.2024 00:01 viperest1
Якщо візьмете , то 100% будете задоволені автономністю , швидкістю його реакції , гарним екраном і камерами ( хоч якщо чесно зумом користувався лише пару раз , а вночі взагалі не знімав ) , но вдень фото суперові.
-
murzik
Member
viperest1
Жодного мінуса нікому на форумі не поставив. Це лише для власників ифона
Відправлено через 12 хвилин 19 секунд:
viperest1[/b]
Мені теж набридла реклама, тому буде моторола чиста.
Може мені подаруєш iPhone , бо я через тебе відчуваю себе нвщебродом.
viperest1[/b]
-
JKrl
Member
Піксель прикольні штуки робить
- спойлер
-
viperest1
Member
а це дуже шкода . Но , як колись казав мій дід , а зараз каже тато - все так не будеmurzik: ↑ 23.07.2024 07:07 Може мені подаруєш iPhone , бо я через тебе відчуваю себе нвщебродом.
Тут ще така справа . Писав в темі про айфони , но тихо.. . Продублюю Тут.
програма локатор -> люди ( добавив малих і жінку ) -> старшого малого бачу , а жінку і меншого ( показує -- може бачити вашу геолокацію , запрошення надіслано ) не можу бачити . В них чомусь там номер тел не підтягує...
Хто в курсі , як виправити ?
-
Donate
Member
Регіон Великобританія виставляєш і все Немає ніякої рекламиmurzik: ↑ 23.07.2024 07:07 viperest1
viperest1[/b]
Added in 4 minutes 29 seconds:
Ці топчики стоять як крило боїнгу... A55 коштує 20к це пробачте можна флагман купити а не бюджету від самсунгу. А серія це саме бюджеткив тому чи іншому вигляді.viperest1: ↑ 23.07.2024 00:10В мене лише топчик був серії А . Хоча друг мені був дав покористуватись S23 перед тим коли я взяв айфона. Походив з ним 2 тижні . І якщо чесно апарат - бімба . Не знаю толком , що там було в нього налаштовано в меню ( бо там лише була моя сімка і я просто фоткав і користувався програмами - сам нічого в налаштуваннях не чіпав ) , но реклами не було .The_Rusik: ↑ 23.07.2024 00:01 viperest1
Якщо візьмете , то 100% будете задоволені автономністю , швидкістю його реакції , гарним екраном і камерами ( хоч якщо чесно зумом користувався лише пару раз , а вночі взагалі не знімав ) , но вдень фото суперові.
-
viperest1
Member
Donate
Ну я його купляв ще за 13 тис нового . Зараз звісно , що із інфляцією і «покращення» ціни просто . Ну і фактично від лютого місяця взагалі не стежу за цінами , бо вже і не потрібно .
Ну я його купляв ще за 13 тис нового . Зараз звісно , що із інфляцією і «покращення» ціни просто . Ну і фактично від лютого місяця взагалі не стежу за цінами , бо вже і не потрібно .
-
EvieFrye
Junior
Доброго Дня Друзі! Підскажить будь ласка який смарт купити для дитині ~4000-4800 грн, бажано з бренду Xiaomi / POCO головне 4/128-6/128-8/256 і головне новий або який краший буде Redmi 13C / POCO C65 / M5S