Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
Melki
Member

Повідомлення

Yurius: 20.07.2026 18:44Melki в тебе там 2тб хдд 3.5?
2.5 7мм
Yurius: 20.07.2026 18:44при умові СФХ бп
физически место есть, но ты же захочешь еще и видеокарту?
на данный момент, у меня куплен переходник под второй 2.5 а ставить его некуда, потому что сверху видяха с зазором 2-3мм

ЮСБ карман и внешним его
Yurius
Member

Повідомлення

Melki: 20.07.2026 19:36физически место есть, но ты же захочешь еще и видеокарту?
на данный момент, у меня куплен переходник под второй 2.5 а ставить его некуда, потому что сверху видяха с зазором 2-3мм
Дякую,так карта 305 мм
Melki
Member

Повідомлення

Yurius: 20.07.2026 19:39карта 305 мм
важнее её высота, у меня была 100мм и я планы строил по ХДД, а теперь 130мм и в притирочку
Yurius
Member

Повідомлення

Melki: 20.07.2026 19:48
Yurius: 20.07.2026 19:39карта 305 мм
важнее её высота, у меня была 100мм и я планы строил по ХДД, а теперь 130мм и в притирочку
312 на 130 на 50 :-/
Melki
Member

Повідомлення

Yurius: 20.07.2026 20:11312 на 130 на 50
намучаешься, но желаю удачи

и я тебе чуть приврал с моими размерами, я 130 мерял линейкой, а сайт говорит 300 x 150 x 40mm (они то наверное с текстолитом меряют а я по корпусу вентиляторов), т.е. у тебя будет на 20 мм больше в обсуждаемом месте, а это уже целый ХДД большой в теории должен влезть, но опять-же - температуры, бо лежать он будет прям на выхлопе карты
Untegental
Member

Повідомлення

Добрий вечір.
Зацікавив мене форм-фактор корпусу по типу Deepcool CH270, чи вірно я розумію, що таке положення відеокарти можна вважати найкращим, і охолодження має бути в порядку, і рівномірне навантаження на текстоліт карти?
Які ще є альтернативні корпуси такого форм-фактора, можливо, з тих, що в нас не продаються?

В цьому не подобається наявність скла, цифрової панельки. Подобається, вертикальна позиція корпусу з малим футпрінтом, можливість великої AIO, матх мамка, I\O вгорі.
daesz
Member

Повідомлення

Untegental
ssupd meshroom S
ssupd meshilicious
shiny snake l300
shiny snake l400
acat abox one
corsair 2000d
lancer l1 mesh
oversteve
Member

Повідомлення

Untegental
деякі карти вертикальне положення не люблять і СО може гірше працювати, ніж у горизонтальному, так що треба все до уваги приймати
Melki
Member

Повідомлення

Yurius
скорее всего, 3.5 не влезет вообще - там внизу крепление прям посередине и 3.5 просто не влезет по длине
Untegental
Member

Повідомлення

daesz
Треба під мАТХ, і бажано без райзера. Поточно дивлюсь або на CH270, або новий ліанлі B4.

oversteve
І як таке визначити? Уточню, що вертикальне розміщення часто називають розміщенням через райзер перевернуте текстолітом до мамки, я ж питаю про розміщення роз'ємами вниз.
Графіка поточна: Зотак 3080 Ti базова. Неспішно планую заміну, коли буде щось нове на ринку, може, нвідіа таки підвезуть цікаві супер.
oversteve
Member

Повідомлення

Untegental
я знаю що таке сн270 і як там карта торчить, конкретно про цю нічого не скажу, були просто огляди-порівняння купи 5070 та 5070ті від китайців і там вони всі карти тестили в стандартному положенні і вертикальному, в другому випадку у всіх карт були вище температури і оберти вентиляторів вище, бо як вони пояснювали не всі теплотрубки працюють нормально у будь якій орієнтації

загалом чогось прям зовсім критичного там скорше за все не буде, але чи дійсно то найкраще положення - от це під питанням
Untegental
Member

Повідомлення

oversteve
Я бачив англомовний тест де 4090 fe показувала в такому положенні помітно нижчі температурки.
Припущу, що в ідеалі треба дивитись, щоб трубки моделі карти були спроєктовані в напрямку від роз'ємів, а не навпаки , щоб в даному положенні теплота нагору піднімалася.

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Якщо пом'ятаєте назву відео китайців, підкажіть, я б подивився.
Yurius
Member

Повідомлення

Хто знаэ через яку країну дешевше притарабанити корпус Meshroom D\Meshroom S V2 з офіційного сайту?
oversteve
Member

Повідомлення

Yurius: 21.07.2026 14:55 Хто знаэ через яку країну дешевше притарабанити корпус Meshroom D\Meshroom S V2 з офіційного сайту?
їх магазин на амазоні або новояйцях в Штатах і потім до нас морем
Agoris
Member

Повідомлення

Любі друзі, хочу придбати собі корпус акваріум. Око кинув на montech XR. Що скажете про цей корпус? Бюджет не сильно великий, тому на круті корпуса не розраховую.
Melki
Member

Повідомлення

Agoris: 26.07.2026 08:19Що скажете про цей корпус?
максимально дешевая база - не рекомендую

Отправлено спустя 26 минут 36 секунд:
Lian Li Vector V100
Deepcool CH170
MSI MAG PANO 130R PZ
Jonsbo D32, D31, D41
Відповісти