S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

avuremybe: 19.12.2024 05:52
vansoul: 19.12.2024 05:10Кстати по сюжету будет какое-то взаимодействие с долгом? Я по сюжетке прошел уже
Коли я завершив сюжет і пішов досліджувати локації, на яких так і не побував - дізнався що в грі таки є Долг (у вигляді табору, а не поодиноких патрулів). Чому з ним відсутня будь-яка взаємодія теж не зрозумів.
Щоб не зашкваритись з кацапнею, а взаємодія можлива лише з Обов'язком.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Donate
Так. Прийшлось знову дивитися ютуб.
Проте було би легше якби не тупий скріпт шо саме на цій місії, моя думка, знос зброї ще х2 чи 3.
Не логічність, точніше немає анімації влучання в
спойлер
захисне поле
, а є стандартне влучання в тушку.
Причому до перезаходу в гру, пробував відстрілити той
спойлер
ліхтар
, але з далеку. Знову ж таки, скріпт мабуть працює на ближніх відстанях.
:facepalm:

Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
Я б в длц додав квестових лінійок Волі, Обов'язку, Вченим.
З Двупалим і його асистентом лінійка була би цікавою. Малахіт, НДІЧАз. Ще годин на 20-30 а то і більше.

Відправлено через 9 хвилин 30 секунд:
Ще тікі раз її бачив. Здалося що це ШІ образ. :D а діалог з Фаустом на
спойлер
верхівці дуги, нагадав Черний кордон/на салон в Кіберпанку. Можливо все що ми бачимо це симуляція по типу матриці.
Азазелло
Junior

Повідомлення

dimon2277: 18.12.2024 23:50
Азазелло: 18.12.2024 21:39 От блін,третій раз проходжу гру і застряг...В лабораторії х17,там де контролер зверху і псі-собаки нападають.Вбиваю головну собаку і гра зависає намертво або викидує на робочий стіл.Відкочувався на кілька сейвів назад-не помагає.Разів 5 чи 6 пробував-безрезультатно.Камради,в кого була така заморочка-хелпуйте розумною порадою.
мабуть це ви про лабораторію х5 куди вас направляє Двупалий (чи як його), в мене був баг як відкрити двері ключ картою тебе ловить контроллер і гра автоматом проводить сейв, після чого гру не можливо було зберігати (f5 писало не можливо зберегти, а в меню "зберегти" було сірим, так я добіг майже назад до професора і вийшов з гри)
допомогло тільки відкат до входу через двері
але баг з контролером залишився, він тупо стояв і не вмирав
тому вбивши полтергейста, вирушив до собакі там я просто пробіг відразу на драбину і взявся вже за контролера
Так,якраз ця лабораторія.Відкотився взагалі до входу в цей завод-баг з контролером непорушним пропав,але як дохожу до собак все повторюється.Там щоб до драбини дострибнути треба на бетонний блок нахилений забігти і рядом з ним аномалія.От якраз на цьому блоці гра зависає наглухо.
P.S:Тільки от написав оце повідомлення.зробив ще одну спробу і пройшов цей квест дуже легко...Навіть контролера з трьох пострілів виніс без проблем :)
Dremjke
Member

Повідомлення

В общем, не стал ждать патча и завершил багнутый квест "Образы абсолютной истины" через консоль, а именно - его последнюю часть, где нужно поговорить со Шрамом, а он, гад такой, не спавнился. Если кому интересно, вот здесь команды для старта и завершения квеста, а так же SIDы квестов.

Отправлено спустя 58 секунд:
Кстати, только сейчас решил прогуляться на цементный завод, а там база Долга. Квестов у них нет, зато со мной все общаюстя, как со старым другом, который их от голодной смерти спас :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Pathfinder: 19.12.2024 00:48Цей бій с Фаустом на криші це прото мусор.
У меня там знатно седалище сгорело...
avuremybe: 19.12.2024 05:52що в грі таки є Долг
avuremybe: 19.12.2024 05:52Чому з ним відсутня будь-яка взаємодія теж не зрозумів.
Игра банально не доделана до конца.
tablestikus
Member

Повідомлення

Там новий патч викатили 1.1 на 110Гб, схоже це Сталкер 3 )))
Геральт
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.12.2024 06:34 Щоб не зашкваритись з кацапнею, а взаємодія можлива лише з Обов'язком.
Там не тільки назва. В них і звички русняві.
На відміну від "Волі".
GraFFDyuma
Member

Повідомлення

Вчора так проорав

20 хв не міг зрозуміти чому підходячи до одного зі входу в каналізацію гра тупо фрізила до пари кадрів в секунду.

Виявилось що як тільки ти підходиш, то в каналізації починався безкінечний спам .....мишей))))) ТАм тупо вся підлога була в них...)) кинув гранату і гра видавала менше 1 фпс🤣🤣🤣
вони вмирали там хв 10))) і чим менше їх ставало, тим більшим ставав фпс)))))))))
Короче одні аномалії
Dremjke
Member

Повідомлення

Патчик на 110гб - это, конечно, потужно :lol:
Но список изменений внушительный. Поглядим...
nutman
Junior

Повідомлення

Геральт: 18.12.2024 19:51
nutman: 18.12.2024 19:45 Около 15% в сталкаче хавает фг, вместо 70 дает 60. Но обычно нормальные игры упираются в видеокарту, так что это вроде как и не должно быть проблемой, если игра нормально сделана
Ок, але 85% надурняк )

До речі, спробував. При драйверному генераторі, драйверний оверлей показує загальні (фейкові) кадри. Ріва - чесні. Різниця акурат 2Х. Але...при ігровому генераторі обидва показували фейкові, судячи з аватара. При ігровий+драйверний, драйверний оверлей покаже максималку (умовно 240), а ріва - 120(не розрізняє ігровий генератор)
85% фейковых со всеми возможными при этом минусами, либо 15 настоящих со всеми возможными плюсами )
Дела обстоят так, что чем больше у тебя изначально кадров, тем меньше минусов при включении фг и наоборот. Лично я четко ощущаю 60 как нижний предел, когда просадки до 50 (100 фг), то это прям уже не катит. Я также допускаю, что в общем-то 70 кадров с нормальным сглаживанием будет лучше чем 120 фэйковых, но в сталкаче почему-то не завезли сглаживание при движении (параметр есть, но по факту не работает). Это наводит на дополнительные размышления )))
Я бы рассматривал фг как альтернативу сглаживанию, а не что-то иное.
Dremjke
Member

Повідомлення

nutman: 19.12.2024 11:56Я бы рассматривал фг как альтернативу сглаживанию, а не что-то иное.
На своей 3060 играю с включенными DLSS качество и fsr fg, reflex тоже включен.
80-90fps, ниже только на базах, особенно возле баров, но это терпимо. По зоне бегаю - идеально, очень плавно. Монитор 165гц. Может быть, если бы без генератора 90 кадров условных было, то еще лучше ощущалось, но при текущем положении грех жаловаться. Никаких лагов, разрывов и т.д. Никакой кисельной каши нет.
Геральт
Member

Повідомлення

Dremjke: 19.12.2024 11:51 Патчик на 110гб - это, конечно, потужно :lol:
Но список изменений внушительный. Поглядим...
Це не патч на 110гіг, буквально. Гра має "перелопатити" 110гіг. Реально там менше скачається.
nutman: 19.12.2024 11:56 85% фейковых со всеми возможными при этом минусами, либо 15 настоящих со всеми возможными плюсами )
Дела обстоят так, что чем больше у тебя изначально кадров, тем меньше минусов при включении фг и наоборот. Лично я четко ощущаю 60 как нижний предел, когда просадки до 50 (100 фг), то это прям уже не катит. Я также допускаю, что в общем-то 70 кадров с нормальным сглаживанием будет лучше чем 120 фэйковых, но в сталкаче почему-то не завезли сглаживание при движении (параметр есть, но по факту не работает). Это наводит на дополнительные размышления )))
Я бы рассматривал фг как альтернативу сглаживанию, а не что-то иное.
Тут вже кожен сам вирішує. Але якби я мав 70 трушних, то в сторону ФГ навіть не дивився б. Проблема в тому, що в цій грі швидкодія погано масштабується від зміни повзунків. Ну, а може проц вже потихеньку здає, не знаю. Але зміна повзунків мало впливає і простіше врубати ФГ.
Барбарис
Member

Повідомлення

Геральт: 19.12.2024 10:59
Барбарис: 19.12.2024 06:34 Щоб не зашкваритись з кацапнею, а взаємодія можлива лише з Обов'язком.
Там не тільки назва. В них і звички русняві.
На відміну від "Волі".
Тобто єдиний можливий длс - ліквідація.
Азазелло
Junior

Повідомлення

І все таки Фауст-гівнюк.В епізоді сутички з ним на даху він протягує руку і є вибір:вибратись самотужки чи прийняти допомогу..Двічі під час проходження я вибирався сам і гра йшла далі.В цей раз прийняв його руку,а він падло відпустив і Скіф розбився.Після цього гра зависла-на любому сейві Скіф просто стоїть,рухатись не може,будь яка клавіша не працює...Не треба бути таким довірливим :(
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Increased Snork's abilities cooldown time by 30%
Вже не будуть на рівні собак?
avuremybe
Member

Повідомлення

Dremjke: 19.12.2024 11:51Патчик на 110гб - это, конечно, потужно
А це частина проривних технологій UE5.
Можливості внести правок на 128 КБ там не існує як класу.
Барбарис
Member

Повідомлення

Азазелло: 19.12.2024 13:40 І все таки Фауст-гівнюк.В епізоді сутички з ним на даху він протягує руку і є вибір:вибратись самотужки чи прийняти допомогу..Двічі під час проходження я вибирався сам і гра йшла далі.В цей раз прийняв його руку,а він падло відпустив і Скіф розбився.Після цього гра зависла-на любому сейві Скіф просто стоїть,рухатись не може,будь яка клавіша не працює...Не треба бути таким довірливим :(
А хто спойлерить не гівнюк?
Відповісти