Новини
Останні статті і огляди
Apple iPhone, iPod, iPad - відгуки, поради, інфа
-
shnok
Member
Вітаю власників яблука, підскажіть, порекомендуйте онлайн магазин перевірений з власного досвіду для покупки айфона. Можливо інстаграм, тощо. Дякую
-
Varzek
Member
У меня сейчас iPhone 12 Pro с прошивкой 18.6.2. Впервые воспользовался возможность откатиться на более старую прошивку после обновления на 26 версию на релизе. В моём случае батарею жрало больше и это не прошло через пару дней. Плюс баги интерфейса и прочее.
С того момента уже прошло немало времени, 18 версия тоже обновилась, как и 26. По вашему опыту стоит ли сейчас обновляться до 18.7.2 или 26.1? Меня в первую очередь интересует стабильность работы и отсутствие проблем с автономностью.
С того момента уже прошло немало времени, 18 версия тоже обновилась, как и 26. По вашему опыту стоит ли сейчас обновляться до 18.7.2 или 26.1? Меня в первую очередь интересует стабильность работы и отсутствие проблем с автономностью.
-
VovaII
Member
Varzek
У них це не вперше, коли нова версія жере забагато всього, — і батарею і памʼять, і глюки дитячі. — Поступово(один-два патчі) вилизують. Варто на забугорних сайтах читати, які більше на яблуках спеціалізуються. В Україні, як я розумію, основна частина це бу Яблука. Тому народ і не дуже цікавиться технічними нюансами. Якщо регулярно оновлюють іОС — то майже просунутий користувач. А деякі, добре якщо раз на рік оновлюють. Бо при оновленні воно пише: зарядіть повністю телефон і ще там щось — а для більшості користувачів айфонів це захмарна складність. — Про що тут можна на форумах говорити.
О! А запитайте у чатЖПТ чи Геміні? Можете значно швидше відповідь отримати. Чи хочаб посилання на корисне повідомлення чи форум.
У них це не вперше, коли нова версія жере забагато всього, — і батарею і памʼять, і глюки дитячі. — Поступово(один-два патчі) вилизують. Варто на забугорних сайтах читати, які більше на яблуках спеціалізуються. В Україні, як я розумію, основна частина це бу Яблука. Тому народ і не дуже цікавиться технічними нюансами. Якщо регулярно оновлюють іОС — то майже просунутий користувач. А деякі, добре якщо раз на рік оновлюють. Бо при оновленні воно пише: зарядіть повністю телефон і ще там щось — а для більшості користувачів айфонів це захмарна складність. — Про що тут можна на форумах говорити.
О! А запитайте у чатЖПТ чи Геміні? Можете значно швидше відповідь отримати. Чи хочаб посилання на корисне повідомлення чи форум.
-
Varzek
Member
VovaII
ChatGPT такой себе помощник тут. Я спросил, чтобы по возможности услышать ответы реальных владельцев.
ChatGPT такой себе помощник тут. Я спросил, чтобы по возможности услышать ответы реальных владельцев.
-
Shpoker
Member
Varzek
26.1 на 15 про лагает как ведроид за 100 баксов, жди пару месяцев ("лучшая" айос таки 17, дальше куда-то совсем не туда всё пошло)
26.1 на 15 про лагает как ведроид за 100 баксов, жди пару месяцев ("лучшая" айос таки 17, дальше куда-то совсем не туда всё пошло)
-
irynavesna
Junior
а ну кажіть хто в захваті від них, і чи варті вони таких коштів до 63 штук грн?)
-
Sploit
Member
Тут таких не водиться...
-
irynavesna
Junior
та і я теж не рахуюся.. бо це ж воно чи варте того..(
Відправлено через 48 секунд:
хоча не лише айфони ніни дорогі.. техніка звісно стрімко дорожчає
Відправлено через 48 секунд:
хоча не лише айфони ніни дорогі.. техніка звісно стрімко дорожчає
-
big_bang
Member
типу samsung значно дешевшийirynavesna: ↑ 25.05.2026 14:14 до 63 штук грн?)
Відправлено через 58 секунд:
близько 10 років тільки з огризкомSploit: ↑ 25.05.2026 14:17 Тут таких не водиться...
питайте, що вас цікавить
-
VovaII
Member
irynavesna
Залежить від вашої ЗП і можливості витратити такі кошти.
Єдине що додам: варто обирати з більшим обсягом пам’яті. Бо фотографує і знімає добре.
Залежить від вашої ЗП і можливості витратити такі кошти.
Єдине що додам: варто обирати з більшим обсягом пам’яті. Бо фотографує і знімає добре.
-
StTechnik
Member
Ну прям вот тема для разговора. Телефон и телефон. С 2012 года пользуюсь только айфонами. Меняю не каждый год. Может раз в 2-3. Беру только Про Макс 
-
Eduardo
Junior
Варті чи ні — залежить від ситуації.
Якщо вже є MacBook, iPad, AirPods — екосистема реально окупає переплату, там все зав'язано одне на одне і працює
без зайвих рухів.
Якщо нічого apple немає — в тому ж бюджеті Samsung S25 або Xiaomi 14T Ultra дадуть більше функцій і не гірші фото.
Але є два аргументи за iPhone які важко заперечити: по-перше, 6 років оновлень — реально, без питань. По-друге,
при перепродажу iPhone тримає ціну набагато краще ніж Android. iPhone 13 зараз ще стоїть нормальних грошей, а
Android за ті ж 2-3 роки просідає куди сильніше.
Так що якщо брати і тримати 3-4 роки — переплата частково відбивається.
Якщо вже є MacBook, iPad, AirPods — екосистема реально окупає переплату, там все зав'язано одне на одне і працює
без зайвих рухів.
Якщо нічого apple немає — в тому ж бюджеті Samsung S25 або Xiaomi 14T Ultra дадуть більше функцій і не гірші фото.
Але є два аргументи за iPhone які важко заперечити: по-перше, 6 років оновлень — реально, без питань. По-друге,
при перепродажу iPhone тримає ціну набагато краще ніж Android. iPhone 13 зараз ще стоїть нормальних грошей, а
Android за ті ж 2-3 роки просідає куди сильніше.
Так що якщо брати і тримати 3-4 роки — переплата частково відбивається.
-
MSiAventador
Member
Не скажеш не запитаємоirynavesna: ↑ 25.05.2026 14:14 а ну кажіть хто в захваті від них, і чи варті вони таких коштів до 63 штук грн?)
-
f24gun69
Member
Запитай себе-а чи гідна ти айфона? Може варто просити щось блискуче , зі стразіками і не дуже дороге?irynavesna: ↑ 25.05.2026 14:14 а ну кажіть хто в захваті від них, і чи варті вони таких коштів до 63 штук грн?)
-
ghfijhg
Junior
Ціна на телефон - поняття відносне.... аби апарат задовольняв забаганки.
Наявність техніки Apple ще не привід переходити на iPhone, користуюсь яблучними компами ще з часів PowerPC ))) , але iPhone мені не зайшов, ну кожному своє, мені він незручний в користуванні. Щоправда я з кнопочника змушений був перелізти на смартфон вже в 19-му році ))) Зараз на Unihertz Atom XL (копактний і з вбудованою рацією, зручно по роботі).
Наявність техніки Apple ще не привід переходити на iPhone, користуюсь яблучними компами ще з часів PowerPC ))) , але iPhone мені не зайшов, ну кожному своє, мені він незручний в користуванні. Щоправда я з кнопочника змушений був перелізти на смартфон вже в 19-му році ))) Зараз на Unihertz Atom XL (копактний і з вбудованою рацією, зручно по роботі).
-
big_bang
Member
на сьогодні єдине що набридло - дизайн яблучних девайсів.
тобто, ходити з одним телефоном по пару років не в напряг, бо по факту нічого не змінилося.
ios оновлюють, але якихось змін НЕМАЄ. оlне й теж саме купу років.
цього року серьйозно задумався над купівлею самсунга ультри АЛЕ це й годинник треба буде змінити і загалом знову перевчатися.
також, я вже звик до багатьох функцій.
і звісно - моє оточення мега яблучне і аірдроп потрібен постійно.
щодо зручності у користуванні - АнАлов нєт.
за роки вже звик до всього що там є)
тож, хочеться чогось нового але як уявиш собі, що то знову треба звикати до всіх тих приколів - ну таке собі.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
тобто, ходити з одним телефоном по пару років не в напряг, бо по факту нічого не змінилося.
ios оновлюють, але якихось змін НЕМАЄ. оlне й теж саме купу років.
цього року серьйозно задумався над купівлею самсунга ультри АЛЕ це й годинник треба буде змінити і загалом знову перевчатися.
також, я вже звик до багатьох функцій.
і звісно - моє оточення мега яблучне і аірдроп потрібен постійно.
щодо зручності у користуванні - АнАлов нєт.
за роки вже звик до всього що там є)
тож, хочеться чогось нового але як уявиш собі, що то знову треба звикати до всіх тих приколів - ну таке собі.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
що у вас за робота така ?ghfijhg: ↑ 26.05.2026 09:40 з вбудованою рацією, зручно по роботі).
-
ghfijhg
Junior
Видобуток.... того такий телефон, особливо зараз, досить актуальна штука.big_bang: ↑ 26.05.2026 10:10 Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:що у вас за робота така ?ghfijhg: ↑ 26.05.2026 09:40 з вбудованою рацією, зручно по роботі).