Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rucha
Member

Повідомлення

Порадьте дитині (дівчинка 11 років) накладні BT-навушники. Зручні при довгому користуванні. Аби не давили голову, не парили вуха.
Наразі користується Promate Coddy Bubblegum - в цілому влаштовують, але вже переросла та й розсипаються вони. Хочеться щось схоже, але якісніше в цілому.
Бюджет <2500 грн.
DEVES
Member

Повідомлення

Rucha: 01.07.2025 13:09 Порадьте дитині (дівчинка 11 років) накладні BT-навушники. Зручні при довгому користуванні. Аби не давили голову, не парили вуха.
Наразі користується Promate Coddy Bubblegum - в цілому влаштовують, але вже переросла та й розсипаються вони. Хочеться щось схоже, але якісніше в цілому.
Бюджет <2500 грн.
JBL Junior
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Дякую за інфомацію :beer:
Можливо буде нічого робити і якщо через вік буду ще чути "аудіофілію" бо інші "філії" не будуть вже задовільняти :),
Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 01.07.2025 18:51Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
Треба просто слухати музику, бажано багато, тоді починаєш вдаватися в нюанси та розумієш, що з одного боку вона суцільна, а з другого там дуже багато різних дрібниць трапляеться, зліва, справа, позаду, позаду зліва и чим ліпше техніка, ти ти більше на них звертаєш увагу. Тому говорять, купив нові навушники, переслухую колекцію.
От зараз в плеєрі слухав. Начебто проста річ, вокал попереду, адже увесь двіж позаду, там увесь час щось трапляється )

От люблять вони кайфових баб запрошувати на вокал, само залетіло поза той

От я хочу чути тут кожний звук окремо, щоб наче помацати можна та ткнути в нього пальцем. Десь так. :)

А ще під музику гарно працювати
DEVES
Member

Повідомлення

JBL Tune 460 NC

JBL Safe Sound
У якісного звуку немає віку, але безпека дітей — завжди пріоритет. Завдяки максимальній гучності нижче ніж 85 дБ, діти можуть насолоджуватися якісним звуком JBL абсолютно безпечно.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Radio Bay: 01.07.2025 20:09
OldGoodGames: 01.07.2025 18:51Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
Треба просто слухати музику, бажано багато, тоді починаєш вдаватися в нюанси та розумієш, що з одного боку вона суцільна, а з другого там дуже багато різних дрібниць трапляеться, зліва, справа, позаду, позаду зліва и чим ліпше техніка, ти ти більше на них звертаєш увагу. Тому говорять, купив нові навушники, переслухую колекцію.
От зараз в плеєрі слухав. Начебто проста річ, вокал попереду, адже увесь двіж позаду, там увесь час щось трапляється )

От люблять вони кайфових баб запрошувати на вокал, само залетіло поза той

От я хочу чути тут кожний звук окремо, щоб наче помацати можна та ткнути в нього пальцем. Десь так. :)

Дякую Дуже :beer:
Не могли б Ви підказати?
Приїхали сьогодні, намагаюсь підключити через окреме гніздо на задній панелі корпуса тобто аудіо виходи на самій матплаті.
Чи можна переназначити виходи на матплаті. Щоб через зелений був вихід на стерео колонки а через синій був вихід на навушники?
https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M%20P ... p#Download
Filabatya
Member

Повідомлення

В вас один стерео вихід, все шо можна зробити це підключити фронтовий вихід корпуса і коли в нього втикаєш то буде щось одне активне. Ішими словами дно :-P якась б у шна звуковушка проситься з підсилювачем для вух) аьо китайське чудо коробкен
lewerlin
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 03.07.2025 02:19 Чи можна переназначити виходи на матплаті. Щоб через зелений був вихід на стерео колонки а через синій був вихід на навушники?
Ні. Колись до речі можна було так у ріалтеку. Але давно прибрали. Або вуха, або колонки.
Filabatya: 03.07.2025 02:59якась б у шна звуковушка проситься з підсилювачем для вух)
З роздільними виходами фронт/вуха не так багато. І їх ще купи спробуй(я от, до прикладу, свій Фобос не бачу сенсу продавати).
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Filabatya
lewerlin
Дякую за поради! :)
Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
Чому зараз так роблять лише три?
lewerlin: 30.06.2025 22:51
От HD2000 походу ваше :D .
Поки так підключив, через джек розгалужувач.
Блііін, ці Takstar HD 2000, просто бімба :up: як для мене, так давно не грав у навушниках, слухав через стерео колонки, а з нівушниками це прямо новий екпірієнс, результативність у матчах одразу помітна, чутно стало краще, кроки, постріли, зовсім по іншому орієнтуєшся! :beer:
Самі навушники якісно зроблені - сіли гарно(голова велика, вуха маленькі :) ), можна розмір підлаштувати, нісого не давить, вуха не втомлюються, матеріал амбушурів приємний гладкий схоже на якісний кожзам не зовсім тоненький.
спойлер
jack-3-5mm-papa-2xjack-3-5mm-mama-0-1m-c-17221.jpg
Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Radio Bay: 01.07.2025 20:09

Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене. :beer:
Filabatya
Member

Повідомлення

Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Блііін, ці Takstar HD 2000, просто бімба
Усе здається зрозумілим у порівнянні :beer:
Filabatya: 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав
Підтримаю
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене.
Отту першу річ послухайте, що під спойлером. Більшість там чує тільки перший план, але вся річ побудована за рахунок другого. Він її робить, без нього, ну баба співає, ще й акцент специфічний, рязанський :)
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Поки так підключив, через джек розгалужувач
Вбивця звуку, але поки на звикання та на контрасті норм. Зараз треба звикнути до нового звуку. Шо б чути різницю треба мати у голові звичну модель звуку. Через пару тижнів я б прислухався до поради Filabatya про сонар і, звісно, треба уникати таких розгалужувачів
lewerlin
Member

Повідомлення

Filabatya: 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна.
Він хоче окремі виходи. В Д1 єдина дірка на фронт і вуха. Тут точно краще буде свисток.

Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
Стосовно порад D1 вище, ще один нюанс: без Х в назві, старі Зонари - РСІ, без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш(версії з Х мають вбудований перехідник на РСІ-Е).
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 03.07.2025 13:16без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш
Ох, не треба цього :)
lewerlin: 03.07.2025 13:16Він хоче окремі виходи
Абсолютно нормальне бажання, вже давно не уявляю собі, як по іншому комфортно існувати
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Дякую.
ще такий варіант є але це не зовсім те я розумію,
от якщо тут можна було б роздіяти куди виводити,
або тільки на одну пару колонок(пердні) або на навушники(задні),
якщо це квадро реалізовано то я розумію шо можна було б і мою хотєлку?
спойлер
Зображення
Filabatya: 03.07.2025 04:31 Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав :D
зараз загуглю, шо це таке
Radio Bay: 03.07.2025 10:33
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Поки так підключив, через джек розгалужувач
Вбивця звуку, але поки на звикання та на контрасті норм. Зараз треба звикнути до нового звуку. Шо б чути різницю треба мати у голові звичну модель звуку. Через пару тижнів я б прислухався до поради Filabatya про сонар і, звісно, треба уникати таких розгалужувачів
Поясніть мені це будь-ласка з точки зору радіоелектроніки? :)
А така штука китайська як Speaker Line 3.5mm Aux Audio Noise Filter Ground Loop?
спойлер
Зображення
lewerlin: 03.07.2025 13:16
Filabatya: 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна.
Він хоче окремі виходи. В Д1 єдина дірка на фронт і вуха. Тут точно краще буде свисток.
Свисток це аудіокарта через юсб? А шо воно на шось здатне і буде краще вбудованого ріалтека?
lewerlin: 03.07.2025 13:16
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
Стосовно порад D1 вище, ще один нюанс: без Х в назві, старі Зонари - РСІ, без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш(версії з Х мають вбудований перехідник на РСІ-Е).
Так старі під старий пісіай 800грн, а нові під новий пісіай вже 2000грн :-/
DEVES
Member

Повідомлення

OldGoodGames
https://era-in-ear.com/apple-usb-c-to-35mm-adapter
Купи себе такую штуку для наушников и не парься.
В системе оно будет как еще одна звуковая карта, сможеш парой кликов переключаться между колонками и наушниками.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

DEVES: 04.07.2025 00:52 OldGoodGames
В системе оно будет как еще одна звуковая карта, сможеш парой кликов переключаться между колонками и наушниками.
Дякую.
А як воно працює? :)
У сенсі я можу увімкнути цю штуку у тайпсі на матплаті?
А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
Це ж просто адаптер не звуковуха?

Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
Radio Bay: 03.07.2025 10:33
OldGoodGames: 03.07.2025 04:14Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене.
Отту першу річ послухайте, що під спойлером. Більшість там чує тільки перший план, але вся річ побудована за рахунок другого. Він її робить, без нього, ну баба співає, ще й акцент специфічний, рязанський :)
Звучить, заводить, заспокоює :beer:

ps але гугол каже що акцент не рязанський а донецький :)
DEVES
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 04.07.2025 01:06
DEVES: 04.07.2025 00:52 OldGoodGames
Дякую.
А як воно працює? :)
У сенсі я можу увімкнути цю штуку у тайпсі на матплаті?
А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
Це ж просто адаптер не звуковуха?
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ters.5541/
Это звуковая карта, работающая на универсальных драйверах в любой операционной системе.
В ОС добавится еще одно устройство воспроизведения, кликая по иконке динамика в правом нижнем углу можно выбирать устройство по умолчанию.

Кстати, этот эпловский свисток очень даже хвалят.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

DEVES: 04.07.2025 01:49 Это звуковая карта, работающая на универсальных драйверах в любой операционной системе.
В ОС добавится еще одно устройство воспроизведения, кликая по иконке динамика в правом нижнем углу можно выбирать устройство по умолчанию.
Кстати, этот эпловский свисток очень даже хвалят.
Дякую, може спробую, а якість звука відносно вбудованого тут яка?
Radio Bay
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 04.07.2025 00:44Поясніть мені це будь-ласка з точки зору радіоелектроніки?
Лайно контакти та елементи лайнокомутацїї погіршують сигнал. Тому я прихильник мінімізації тракту та всяких шнурочків, девайсиків і т.д. Ліпше менше ала ліпше
OldGoodGames: 04.07.2025 01:06але гугол каже що акцент не рязанський а донецький
Навіть так, цікаво :)
Про "рязанський акцент" то прислів'я, не пам'ятаю вже звідки. Про рязанська морду ще був

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
OldGoodGames: 04.07.2025 02:53Дякую, може спробую, а якість звука відносно вбудованого тут яка?
Вбудований звук різниться від мамки до мамки, тому ніхто не знає що то у вас там грає та встрійка
Відповісти