Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hells Angels
Member

Повідомлення

Donate порішайте питання з гуглом, щоб до нас офіційно завозились пікселі
Donate
Member

Повідомлення

Hells Angels: 13.04.2023 20:15 Donate порішайте питання з гуглом, щоб до нас офіційно завозились пікселі
Або купуйте смартфон йкий буде лагати вже сьогодні, зато офіційно :insane: З тоною bloatware :facepalm: Вибір у нас дуже не великий :laugh: Один фіг у нас всі великі дядьки ухиляються від податків через тонну фопів :facepalm:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Donate :lol:

привези піксель, дай на нього офф гарантію і постав по прайсу редмі ноте 12 про .. і відразу маякуй в лс, я візьму.
Donate
Member

Повідомлення

Hells Angels: 13.04.2023 20:47 Donate :lol:

привези піксель, дай на нього офф гарантію і постав по прайсу редмі ноте 12 про .. і відразу маякуй в лс, я візьму.
Ну вам же ніхто не відмовляє спонсорування партії китая поки що :laugh: Да і я ж не можу вам заборонити купувати лайно за 14к. Має він гарантію або не має це не відмовляє що телефон напічканий bloatware і spyware, має трешовий SoC три річної давнини, має дуже слабку підтримку у софтовій частині, має 120 Гц для того щоб було, камера яка просто є. Дуже якісне вкладання ваших коштів :laugh: Останні 2 роки сяомі плюють вам у лице, а всі облизуються як смачно :shuffle:
Раніше це топ за свої кошти було, тепер за межами китаю сяомі скидує всякий непотріб з барського столу в них то є версії кращі і дешевші але це для своїх, на "глобал" будуть непотріб вивалювати так як дуже токсичні (ще найдіть гірше) китайці їх там сжеруть за таке.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Donate
Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
Donate
Member

Повідомлення

Hells Angels: 13.04.2023 21:09 Donate
Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
На ОЛХ і хотлайні як сміття за адекватним прайсом як для нашої країни :dontknow: Да і люди у нас бідні тому що дурні та кошти взагалі рахувати не уміють :dontknow:
запчастини дорого
Знаю від людей які займаються продажами/ремонтами що шанс того що воно гавкне не дуже великий близько 0,1% можливо навідь менше, тому більшістть магазинів купляють сірі аппарати та тримають свою гарантію :rotate: (це не стосується лайна по типу престіжіо, зте і ко брак там ДУЖЕ великий). Якщо телефон зроблений дуже якісно брака в нього мінімум.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Donate: 13.04.2023 21:39Якщо телефон зроблений дуже якісно брака в нього мінімум.
треба додати криві руки ще інколи, випав гавкнув дисплей і ой чого так дорого.
Donate: 13.04.2023 21:39На ОЛХ і хотлайні як сміття за адекватним прайсом як для нашої країни :dontknow: Да і люди у нас бідні тому що дурні та кошти взагалі рахувати не уміють :dontknow:
тобто кожен може з мінімальною зп дозволити собі смарт за 20к ?
Donate
Member

Повідомлення

Hells Angels: 13.04.2023 21:47треба додати криві руки ще інколи, випав гавкнув дисплей і ой чого так дорого.
Якщо це ОЛЕД дешевше вже новий купувати
Hells Angels: 13.04.2023 21:47 тобто кожен може з мінімальною зп дозволити собі смарт за 20к ?
Це все залежить від призначення. Якщо телефон повинен просто бути і з нього інколи треба звонити це одне, якщо люди від нього очікують більшого це вже інше і за це все потрібно платити. Готовий ти до цього чи ні це вже друге. Але за мінуси любого дивайсу ніяка собака говорити не буде. Скаже що 8 ядер крута камера, а не ділі це лайно собаче, а ти вже всьо купив повертати або продавати це геморой ще той :rotate:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Donate: 13.04.2023 22:00Це все залежить від призначення.
спойлер
знайома працює в соц-захисті бачить людей з новими іфонами, але допомогу давай :rotate:
вибір буде завжди бест оф прайс, від цього не втечеш, що у смартах за 8-10, що за 20+. Людей не парить купівля Хуавей, з костилями накатують гугло-сервіси і все.
7mindfields
Member

Повідомлення

Hells Angels: 13.04.2023 21:09 Не кожен вміє/хоче шаритись по ібеям/амазонам купляти там, та при поломці віддавати пятак ще тому що смарт не офф, запчастини дорого. Давай альтернативу, а не китай напічканий програмами не купляй ходи з нокією 1100
Hells Angels: 13.04.2023 22:34 Людей не парить купівля Хуавей, з костилями накатують гугло-сервіси і все.
Так хуавей теж Китай :lol:
Щось заказати з-за кордону не кожен вміє/хоче, а правильно накатити гугло-сервіси (які до речі не всі працюють на хуавеї, якщо що) кожен вміє і хоче з самого народження :lol:
Hells Angels
Member

Повідомлення

7mindfields: 14.04.2023 01:21а правильно накатити гугло-сервіси (які до речі не всі працюють на хуавеї, якщо що) кожен вміє і хоче з самого народження
я про то что его берут потому что хотят к примеру P-серию и готовы смирится со всеми трудностями использования, а не то что в крови все скиллы по настройке через адб и до рута, с 0 шансом получить кирпич :laugh:
Hum
Member

Повідомлення

Donate
Раніше це топ за свої кошти було, тепер за межами китаю сяомі скидує всякий непотріб з барського столу в них то є версії кращі і дешевші але це для своїх, на "глобал" будуть непотріб вивалювати так як дуже токсичні (ще найдіть гірше) китайці їх там сжеруть за таке.
Скорее всего внутри КНР конкуренция гораздо выше чем на глобальном рынке поэтому если хочешь удержаться на плаву то надо продавать дешевле и с лучшей начинкой.
Andrew_R30
Member

Повідомлення

Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
Можете щось порекомендувати, бюджет до 23.5к.
Donate
Member

Повідомлення

Andrew_R30: 24.04.2023 02:01 Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
Pixel 6a :laugh: Я взагалі іншого варіанту не бачу якщо не потрібен зум обл ігровий аппарат :laugh: А викидувати шалені кошти і отримувати теж саме ну то вже такє :down:
er[socrates]
Member

Повідомлення

Donate: 24.04.2023 02:11
Andrew_R30: 24.04.2023 02:01 Народ, хочу змінити Huawei P10 (VTR-L29) 32GB в свій час віддав за нього в районі $700, можу сказати він свою вартість відпрацював.
Pixel 6a :laugh:
pixel 7 уже тогда. как раз 23 тыс стоит сейчас. в 6а всё-таки есть вопросы по шиму и прочим мелочам, которые достались в наследство от оригинальной шестерки
TypStar
Member

Повідомлення

а хто де брав Pixel 7 на хотлайні море якихось ноу нейм магазинів..
kolesnukm
Member

Повідомлення

в ідеалі когось попросити привезти з країн де вони офіційно продаються, а так ebay можна нові в районі 380-450$ взяти, навіть з митом дешевше ніж в нас
snapdragon999
Member

Повідомлення

Берите айфон или самсунг и не парьте мозг
TypStar
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.04.2023 13:17 Берите айфон или самсунг и не парьте мозг
дай грошей
7mindfields
Member

Повідомлення