Питання про тур фірми

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Питання полягає в тому, зарезервував місця на тур але ні документів ні грошей не давав, не вивиходить їхати з ряду причин та обставин, тепер агент каже що прийдеться або йому або мені заплатити повну вартість туру, чи це правда, як мені поступити, як відмовити, до виїзду ще 3 тижні, як поступити може хтось був у схожих ситуаціях :weep: , агент просто зарезервував а тепер каже що не може забрати бронь, таке можливо тому що будуть санкції, може хтось працює в туристичних агенствах
boombyte
Member

Повідомлення

Взагалi э ж здаэться "гарячi" (чи щось таке) путiвки--коли клiэнт вiдмовився вiд поiiздки, але в такому разi вiн мабудь щось платить, якщо грошi були выданi на попередплату. Що за "санкцiii"? Повну вартiсть? Маячня.
Gatya
Member

Повідомлення

Nic_Roman
Не давал ничего? Шли лесом, если по человечески не понимает. Это риски, которые связаны с бронью.
Nic_Roman
Member

Повідомлення

а ще таке роз"ясніть будь ласка якщо в посольстві по якихось певних причинах мені відмовили у візі ,як я маю зобов"язання перед тур оператором І ще які оператор має переді мною обов"язки (це питання виникло з причини не зовсім коректної поведінки оператора нав"язливої і дещо хамовитого ставлення) :(
7wat
Member

Повідомлення

1) вы какие либо документы подписывали? устные договоренности были? Если нет -вы никому ничего не должны, спокойно шлите лесом.
2) вы давали личную информацию: показывали паспорт, удостоверение, давали адрес? Вообще то это глупость, их показывать если нет никаких договорных обязательств. В случае если вы запалили свои данные и вас будут давить психологически вы имеете право обратиться в правоохранительные ораганы.
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Вообще обычно турагенты не рискуют, и бронируют туры только после предоплаты. Их штрафуют если они снимают бронь. Если конечно не подписывали ничего то тогда можете морозится.
Покупка тура, дело очень ответственное - это не оверы.юа и бронировать заранее могут позволить себе только очень уверенные в себе люди.

Добавлено через 37 секунд:
Nic_Roman:а ще таке роз"ясніть будь ласка якщо в посольстві по якихось певних причинах мені відмовили у візі ,як я маю зобов"язання перед тур оператором І ще які оператор має переді мною обов"язки (це питання виникло з причини не зовсім коректної поведінки оператора нав"язливої і дещо хамовитого ставлення) :(
Если посольство отказывает - вы попадаете на деньги. Тур вначале покупается, а потом подаются документы на визу.
Nic_Roman
Member

Повідомлення

MaJ0r я зрозумів, проблема в тому що ми в знайомого оператора замовляли і я не знаю чи він зарезервував точно :dontknow:

Добавлено через 23 минуты 27 секунд:
5.3. У випадку відмови Туриста від заброньованих послуг або відмови посольства та імміграційної служби у видачі в'їзних віз, Туристу повертається сплачена ним вартість замовлених послуг, за винятком суми понесених Турагентом витрат на момент відмови в розмірі:
Більш ніж за 14 днів до початку Тура - передплати, вказаної у п. 4.3. цього договору;
Менш ніж за 14 днів до початку Тура - 70% від вартості Тура;
Менш ніж за 7 днів до початку Тура - 80% від вартості Тура;
Менш ніж за 5 днів, неприбуття (NO SHOW) Туриста або у випадку ануляції Туру, строки якого

припадають на Високий сезон - 100% від вартості Туру.

4.3. Під час підписання даного договору та заповнення листа бронювання, Турист здійснює Турагенту передплату в розмірі 50% від повної вартості замовленого туристичного продукту. Цей пункт не поширюється на п. 4.7. даного договору.

4.4. Турагент протягом 3-х робочих днів після оформлення листа бронювання здійснює підтвердження замовленого Тура.

4.5. Після отримання підтвердження на Тур, Турагент запрошує Туриста для погодження на листі бронювання підтвердження Туру та здійснення повної оплати за замовлений Тур. Турист повинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Тур в касу Турагента протягом 1-го банківського дня після підтвердження Туру.

4.6. У разі нездійснення оплати в зазначений строк, підтвердження на Тур автоматично анулюється, збитки Турагент покладаються на Туриста.

4.7. Якщо даний договір підписується менш ніж за 14 днів до початку замовленого Туру або дата початку якого припадає на Високий сезон (Високий сезон: 26 квітня - 10 травня, 01 серпня - 31 серпня, 24 грудня - 10 січня). Турист здійснює 100 (сто) % оплату вартості за замовлений ним туристичний продукт. Оплата повинна бути здійснена Туристом при підписанні листа бронювання. У разі зміни вартості Туру Турагент погоджує цю зміну з Туристом. Турист повинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Тур в касу Турагента протягом 1-го банківського дня після узгодження нової ціни за замовлений ним Тур.

зорзясніть тобто повертається мені 100% вартість туру? хто є з юристів?
LuckyHawk
Member

Повідомлення

Nic_Roman:Більш ніж за 14 днів до початку Тура - передплати, вказаної у п. 4.3. цього договору;
Менш ніж за 5 днів, неприбуття (NO SHOW) Туриста або у випадку ануляції Туру, строки якого
Вы отказались от тура более чем за 14 дней до его начала, поэтому вам возвращается вся сумма за исключением предоплаты. Поскольку вы предоплаты не делали и договор не подпиывали - вы и платить ничего не обязаны, но если вы у знакомого\друга заказывали, то можете уплатить предоплату по доброте душевной. Судя по тому, что вы написали она составляет 50%, но никак не полную стоимость тура. ИМХО знакомый ваш хочет на вас заработать.
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Nic_Roman:MaJ0r я зрозумів, проблема в тому що ми в знайомого оператора замовляли і я не знаю чи він зарезервував точно :dontknow:

Добавлено через 23 минуты 27 секунд:
5.3. У випадку відмови Туриста від заброньованих послуг або відмови посольства та імміграційної служби у видачі в'їзних віз, Туристу повертається сплачена ним вартість замовлених послуг, за винятком суми понесених Турагентом витрат на момент відмови в розмірі:
Більш ніж за 14 днів до початку Тура - передплати, вказаної у п. 4.3. цього договору;

припадають на Високий сезон - 100% від вартості Туру.

4.3. Під час підписання даного договору та заповнення листа бронювання, Турист здійснює Турагенту передплату в розмірі 50% від повної вартості замовленого туристичного продукту. Цей пункт не поширюється на п. 4.7. даного договору.

4.4. Турагент протягом 3-х робочих днів після оформлення листа бронювання здійснює підтвердження замовленого Тура.

4.5. Після отримання підтвердження на Тур, Турагент запрошує Туриста для погодження на листі бронювання підтвердження Туру та здійснення повної оплати за замовлений Тур. Турист повинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Тур в касу Турагента протягом 1-го банківського дня після підтвердження Туру.

4.6. У разі нездійснення оплати в зазначений строк, підтвердження на Тур автоматично анулюється, збитки Турагент покладаються на Туриста.

4.7. Якщо даний договір підписується менш ніж за 14 днів до початку замовленого Туру або дата початку якого припадає на Високий сезон (Високий сезон: 26 квітня - 10 травня, 01 серпня - 31 серпня, 24 грудня - 10 січня). Турист здійснює 100 (сто) % оплату вартості за замовлений ним туристичний продукт. Оплата повинна бути здійснена Туристом при підписанні листа бронювання. У разі зміни вартості Туру Турагент погоджує цю зміну з Туристом. Турист повинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Тур в касу Турагента протягом 1-го банківського дня після узгодження нової ціни за замовлений ним Тур.

зорзясніть тобто повертається мені 100% вартість туру? хто є з юристів?
Это согласно договору с турагентом?
7wat
Member

Повідомлення

Блин, как дети малые
1) откуда у вас эти буковки, вы таки подписывали договор или нет??? Заявки на бронирование, если мне не изменяет память, делают как дополнения к договору. Но вы же говорили что не подписывали ничего.
2)Нет договора с вашей подписью-нет вопросов. Вообще.
Вы сказали что не давали денег, так зачем вам заботиться об их возвращении?

Что то вы мутите сударь.
Відповісти