Компьютерный корпус под mATX с нюансом, нужен совет

Корпуса и источники питания
Автор
Повідомлення
kev4ev
Member

Повідомлення

Если корпус имеет 120 мм вентилятор впереди (ну, или еще лучше - 140 мм), и если этот вентилятор выйдет из строя, что делать? Да просто купить замену. А что, если вы каким-то чудом стали владельцем этого красавца со 180-мм вентилятором, который (тьфу, тьфу, тьфу) выйдет из строя... что делать? Где взять новый на замену? Таки теория далека от практики B-)
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

Александр-Z Как называется вентиль: 180- или 200-миллиметровый - зависит от желания маркетологов. Так же само сосуществуют 135 и 140мм. С 200мм в Украине пока все нормально. Хотя я так посмотрел : да, маленький и с 2 ЮСБ 3.0. Практически Чиф СН-09В, вот только ЮСБ панель на сдачу прикуплю )
KoTb
Member

Повідомлення

появился в продажеaerocool pgs qs202/ 600-650 грн.

обзор
Зображення
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 20.12.2011 21:54 користувачем KoTb, всього редагувалось 1 раз.
kev4ev
Member

Повідомлення

Бачив. Але ця модель, на мій погляд, не вдала: при тому, що вона спроектована тільки для мікро-АТХ, її габарити лише ТРІШКИ менші за MIDI Tower... смисл?!
Востаннє редагувалось 26.04.2012 13:00 користувачем kev4ev, всього редагувалось 1 раз.
KoTb
Member

Повідомлення

А для чего еще она должна быть спроектирована? О_о
название темы перечитайте, Александр.
Inspiring
Member

Повідомлення

KoTb
просто корпус огромный, китайские мидтауэры меньше)))
kev4ev
Member

Повідомлення

Виявляється, Aerocool випустив оновлений QS-200 Lite. Тепер 5 слотів розширення, з USB3 на фронті, чорний всередині. Модель трішки збільшилася, але все так же привабливо компактна: 368mm(H) x 185mm(W) x 400mm(D). Короче кажучи, ще одна виключно вдала модель для тих, хто допер, що габаритні пластиково-гламурні шафи нафіг треба. Враховуючи попередню логіку вітчизняних дилерів, припускаю, що вони проігнорують цей корпус ще крутіше, ніж проігнорували попередника новинки.

Зображення
Востаннє редагувалось 26.04.2012 14:57 користувачем kev4ev, всього редагувалось 2 разів.
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

Александр-Z
а что особенного в этом корпусе, имхо, достойных аналогов хватает и у нас
http://hotline.ua/computer/korpusa/cmp/ ... 169-471083" target="_blank
не считая Chenbro, Asus, у которых тоже есть интересные модели
kev4ev
Member

Повідомлення

localpirat
У кожного є помітні недоліки: габарити не набагато менші за MIDI tower'и, відсутність необхідної вентиляції чи вигляд старомодний. У Chenbro є вдалий, але занадто широкий (аж 200 мм). Хоча це перевага для тих, у кого вже є габаритний ЦП-кулер. Ну, а для мене найцікавіші QS-200. Мінімалістські, але в міру: влізають продуктивні компоненти, і обдуваються гарно. Правда, хотілося б мати можливість поставити вентилятор 140 мм на фронт.
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

Александр-Z
ясно, полистал темку, понял, что вы именно хотите QS-200, ваше право. Только чем он лучше того же Cooler Master Elite 343, второй даже меньше по габаритам. С прямыми руками 140-ка спереди стает без проблем, только зачастую толку от них не больше, чем от 120-ки
kev4ev
Member

Повідомлення

localpirat
На колір та смак товариш не всяк :) У мене є корпус. Він якісний, міцний, красивий. Але габаритний, з недосконалою системою вентиляції, кришка вже давно стоїть окремо. Тож новий корпус мені не конче необхідний, чекаю саму вдалу модель. Якщо б корпуса не було, звісно вже зупинився б на згаданому Вами Кулер Мастер (до речі, він не менший, а більший - 440 мм), чи Ченбро.
KoTb
Member

Повідомлення

Александр-Z спасибо за информацию!
kev4ev
Member

Повідомлення

Ще одна примітна новинка - Chieftec Mesh CT-01B Mini Tower. Хоч, як на мене, габарити не так вдало підібрані (425x180x352mm). Але в цілому - не погано.

Зображення
KoTb
Member

Повідомлення

Интересный корпус спасибо
BlackPhoenix
Member

Повідомлення

Да у чифтека хорошие корпуса. Сам являюсь обладателем. Но что меня в них раздражает так это лампочка питания, слишком она яркая и светит в глаза. Пришлось шторку делать. Ну а так в принципе корпусом очень доволен. Крепкий, тяжелый и хорошо продуман. Чифтек рулит !
kev4ev
Member

Повідомлення

Чергова компактна новинка: CHIEFTEC LT-01B (425 х 180 х 352 мм).

До речі, можливо комусь буде корисно знати: в Україні, схоже, вже є принаймні одна пропозиція аерокул qs200. Але особисто мені вже хочеться оновленої моделі lite, якої (ну звісно ж) у нас нема(( Або не зміг знайти...

І ще хочу поділитися думкою: схоже, наближається тенденція на зменшення габаритів мейнстрімових відеокарт (судячи по GF670 та по чуткам про майбутню GF660). Тож максимальне місце під довгу відеокарту (30+ см) вже не так актуальне.
KoTb
Member

Повідомлення

спасибо Александр, отличная новость.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

Чифтек испоганился. Пытается конкурировать с Аэрокулом по ущербности дизайна :mad:
KoTb
Member

Повідомлення

Печальней всего отсутствие обдува hdd прямого.
Відповісти