В его цене сидит 20% таможенной пошлины и 20% НДС. Звука там на теже 100-150у.е. Не больше.axotnik:arcam delta black box dac
Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты для Microlab Solo 6 (I need help)
-
MaRs6
Junior
-
axotnik
Member
Я його чув і чув пегасус і зеро дак,він їх просто розриваєMaRs6:В его цене сидит 20% таможенной пошлины и 20% НДС. Звука там на теже 100-150у.е. Не больше.axotnik:arcam delta black box dac
не потрібно мені щось доводити,коли Ви не чули ці апарати
-
MaRs6
Junior
Я ничего никому не доказываю и не утверждаю, что аппарат А звучит лучше аппарата Б. Я лишь привел аргументы в пользу того. что эти устройства по своей себестоимости находятся в одном ценовом диапазоне.
Ну и уж простите, но лично Ваше мнение является лично Вашим. Другому человеку может больше понравится звучание другого аппарата.
Ну и уж простите, но лично Ваше мнение является лично Вашим. Другому человеку может больше понравится звучание другого аппарата.
-
axotnik
Member
Якщо порівнювати апарати одного класу,то я не заперечую,але якщо рівняти нормальний цап англійського виробництва і китайське фуфло або взагалі самопал український,то тут в одні ворота змаганняMaRs6:Я ничего никому не доказываю и не утверждаю, что аппарат А звучит лучше аппарата Б. Я лишь привел аргументы в пользу того. что эти устройства по своей себестоимости находятся в одном ценовом диапазоне.
це як рівняти ці соло 6 і бивні за 1к у.о.,тут варіантів не буде як таких
-
MaRs6
Junior
Откиньте 20% таможенной пошлины, 20% НДС с того ЦАПа, и он окажется в той же категории, что и Пегас. Оный, кстати, Вы слушали? Или оценили по фотографии и стереотипу "все, что сделано в Украине - гавно"?axotnik: соло 6 і бивні за 1к у.о
-
axotnik
Member
В тому і суть,що слухав і зрівнював безпосередньо на хорошій акустиці,пегасус-фуфлоMaRs6:Откиньте 20% таможенной пошлины, 20% НДС с того ЦАПа, и он окажется в той же категории, что и Пегас. Оный, кстати, Вы слушали? Или оценили по фотографии и стереотипу "все, что сделано в Украине - гавно"?axotnik: соло 6 і бивні за 1к у.о
п.с. про Україну правильно відзначено,тут дійсно лише фуфло виробляють
+ в аркама рітейл був куди більшим спочатку
-
StalkerAnarhist
Member
axotnik:п.с. про Україну правильно відзначено,тут дійсно лише фуфло виробляють
На Вашу думку навіть Arkhipov`s Laboratory виробляє так зване "фуфло"?
-
axotnik
Member
Я не визнаю саморобного,для мене що Arkhipov`s Laboratory,що підсилювачі Едгара,що Кулибина ,хоч вони можуть і звучатиStalkerAnarhist:axotnik:п.с. про Україну правильно відзначено,тут дійсно лише фуфло виробляють
На Вашу думку навіть Arkhipov`s Laboratory виробляє так зване "фуфло"?
але подивіться рівень виконання цапу пегас і зрівняйте з вище вказаними
-
Martix
Member
SERGBILL
Я на своей скромной АС R2000T разницу между XG и xense не прислушиваясь услышал, но все равно они нуждаются в грубой доработке напильником и паяльником
да и времени на них нет ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Я на своей скромной АС R2000T разницу между XG и xense не прислушиваясь услышал, но все равно они нуждаются в грубой доработке напильником и паяльником
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
alexvvv
Member
Купив недавно собі акустику Microlab Solo 15, до того користувався SVEN SPS-611.
Різниця у звучанні акустики дуже помітна, от як на рахунок звукових карт?
Надумав і змінити звукову карту, бо зараз інтегрована via vt1708s (мат плата MSI 760GM-P33)
В брата взяв звукову для тесту - Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic sb0460 на якій замінений стандартний ОУ.
Так от не можу знайти абсолютно ніякої різниці в звучанні, слухав dubstep mp3 320.
Потім взяв послухати Audio CD - massive attack, теж немає ніякої різниці у звучанні.
Перекодував цей диск в mp3 320, порівнював чи спотворило щось mp3 - теж ніякої різниці.
Звичайно всі ефекти звукових карт повідключав у драйверах для чистоти експерименту.
Мабуть для акустики до 1000 грн не варто брати звукових - хіба що якщо на інтегрованому звуці щось китайці недопаяли.
Свого часу користувався такими звуковими- Creative Live! 5.1, Audigy SE, Audigy 1, Xonar DS і навушниками Sennheiser eH 250
Підкажіть що я робив не так?
tycoon раджу взяти звукову на пробу і порівняти, щоб не стати жертвою маркетологів і аудіофілів.
Різниця у звучанні акустики дуже помітна, от як на рахунок звукових карт?
Надумав і змінити звукову карту, бо зараз інтегрована via vt1708s (мат плата MSI 760GM-P33)
В брата взяв звукову для тесту - Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic sb0460 на якій замінений стандартний ОУ.
Так от не можу знайти абсолютно ніякої різниці в звучанні, слухав dubstep mp3 320.
Потім взяв послухати Audio CD - massive attack, теж немає ніякої різниці у звучанні.
Перекодував цей диск в mp3 320, порівнював чи спотворило щось mp3 - теж ніякої різниці.
Звичайно всі ефекти звукових карт повідключав у драйверах для чистоти експерименту.
Мабуть для акустики до 1000 грн не варто брати звукових - хіба що якщо на інтегрованому звуці щось китайці недопаяли.
Свого часу користувався такими звуковими- Creative Live! 5.1, Audigy SE, Audigy 1, Xonar DS і навушниками Sennheiser eH 250
Підкажіть що я робив не так?
tycoon раджу взяти звукову на пробу і порівняти, щоб не стати жертвою маркетологів і аудіофілів.
-
Brieareos
Member
Дабстеп это музыка в стиле буууууууум-тыц-бууууум там звуковуха и не нужна то особо, лучше просто купить 2 саба и поставить их на стол))) А так если разницы не слышите то и заморачиваться не стоит.
Я думаю что вы все делали правильно просто слух у всех разный. кто то что то слышет, а ком уто слон на ухо наступил
Я думаю что вы все делали правильно просто слух у всех разный. кто то что то слышет, а ком уто слон на ухо наступил
-
alexvvv
Member
Dubstep буває і мінімалістичний, і не дуже, от в навушниках то різниця добре відчутна між звуковими, а в активній акустиці solo 15 - ні.Brieareos:Дабстеп это музыка в стиле буууууууум-тыц-бууууум там звуковуха и не нужна то особо, лучше просто купить 2 саба и поставить их на стол))) А так если разницы не слышите то и заморачиваться не стоит.