Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Дякую :gigi: :beer: Цей місяць схоже рекордний для команди за очками, 12,5 лямов буде :super:
Помучив ще цей скрипт і таки спрацював в такому вигляді :rotate:
cat /proc/stat | awk 'BEGIN { TARGET_NCPUS=12 } ; { if ($1 == "intr") { for (i=NR-2;i<TARGET_NCPUS;i++) print "cpu" i S } ; S="" ; for (i=2;i<=NF;i++) S=S " " $i ; print }' > /tmp/stat.save
mount --bind /tmp/stat.save /proc/stat
Підставляй в TARGET_NCPUS=12 потрібну кількість потоків і пробуй. Двічі поспіль не запускати, після перезавантаження дія скрипта скидується.
ShaggY
Member

Повідомлення

Romanovfastov:В свете вышесказанного у меня возник вопрос.
Пробовал кто нибудь переносить (словленое) на слабой машине крупное задание на более мощную?
Можно это реализовать или ...?
Конечно можно, просто перетаскиваешь папку форк и все! Я так делал ))) И даже в самом последнем клиенте 7-й версии.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Freddy Krueger молодець :beer: , буду пробувати.
Але, як я розумію, при запуску клієнта просто -smp писати вже не можна, тре вказувати також реальну кількість потоків (-smp 8 в мене)

ShaggY, ти пробував зараз чи давніше. Бо давніше в мене в 7 клієнті все виходило, але зараз при перекидуванні work на новий комп на ньому клієнт тупо висне :dontknow: Перекидування всього решту в папці теж не помагає. (звичайно, обидва клієнти перед перикидуванням було зупинені повністю).
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
так звичайно, прямо сьогодні)))
інет то в мене один, а ранініше тре було мінять привязку по мак адресу, а зараз чогось вже не треба, ну то пофіг)) тепер тыльки переставляю кабель, випадково помытив).. Так от до чого я веду, зранку просто перекинув не дораховане з 4-х ядерника на шість, зкачав нове, перекинув на назад його, а sytn залишив для быльш швидкого проца. ы просто перекидую папку ворк, усе інше навыть не чіпаю. версія клієнта отання - 7,1,43
а поки не дізнався що можна тикать кабель просто, то цылий день перемикав кабеля...
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Так smp 8 це важливий момент, забув вказати, але можливо завдання треба буде ловити при іншому значенні, а може смачні будуть йти і на smp 8 :rotate: Щоб перевірити чи працює скрипт, треба одноразово запустити з -smp
До речі, в 6 клієнті є параметр, здається memory, він рапортує на сервер скільки пам'яті в системі і здається теж якось впливає на прийом завдань.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY

якщо є свіч чи лишнє лишнє мережеве гніздо - зєднай компи і проксі постав, або розшар мережеве зєднання з одного кома на інший.
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Нє, нема. а купувати поки не має сенсу, якщо купляти, то вже роутер, щоб і вай фай був.
Да і пофіг в принципі, тому що це лише тимчасово)
Romanovfastov
Junior

Повідомлення

ShaggY:Конечно можно, просто перетаскиваешь папку форк и все! Я так делал ))) И даже в самом последнем клиенте 7-й версии.
Наловил на 2 ядра пару заданий посерьезнее, раздал на 2 машины помощнее посмотрю что получиться.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ми 191-ші :super: :jump: :super:

Добавлено через 3 часа 12 минут 24 секунды:
:nunu: Йо-ма-йо, тільки-що замітив що 6-й клієнт, задачі, перекинуті з інших компів, не здає. Пише Server reports problem with unit. Разом з папкою work перекидував файли queue.dat i client.cfg.
Перевірив на декількох компах, на всіх так. (так виходить я кучу задач запоров :weep: )

Romanovfastov
2 000 000 :super:

http://urfak.petrsu.ru/
50 WU :super:
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Спробую відправити, відки качав, як варіант.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY
в тебе на 7 клієнт ідуть 1104х, чи також інші 110хх. Тому що 1102х і 1106х дають дуже малий ППД, нижчий ніж 80хх задачі, а 11051 і 1107х - десь на 20-25% меньше ніж 1104х
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Не дивився особливо, але по ходу те що я бачив 1105... Просто ловити нема часу.. сьодня взагалі, двічи по одній просколчили 8011, але то тільки на сам клієнт, а якщо відкривати з інтерфейсом то норм.. чи не знаю))
а взагалі тільки клієнт, трохи швидше рахує без інтерфейсу, і виглядає як 6-й))

1104Х ніколи не бачив у очі)) може хтось кине, я порахую))) подивимось на ппд, а то не ловиться в мене така)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

в 11040 ППД як у 11050 (но не в 11051)

Добавлено через 16 минут:
в мене сьогодні повний писець, йдуть виключно 1102х і 1106х з ППД нижче плінтуса. 1107х - це вже щастя. 1104х три рази зі 100 напевно.
Буду переходити на Лінь з 609х чи 750х
Хоча ні, 110хх нарешті в 7-му клієнті появились для Інтелів :) Це ж ще краще - кляте ID не тре змінювати кожен раз :rotate:

Добавлено через 5 минут 31 секунду:
Freddy Krueger: Щоб перевірити чи працює скрипт, треба одноразово запустити з -smp
Запускав з -smp, без числа тобто (кількість потоків в скрипті - 12), але задача все одно автоматом запустилась з smp 8 :dontknow: І задачі далі йдуть як раніше - 609х і 750х
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Значить не спрацював, давай ще раз по порядку
створюєш файл з розширенням sh, нехай буде corefix.sh як в первісній інструкції, текстовим редактором відкриваєш і вставляєш команди
закидаєш його в папку клієнта з під вінди, шлях щось на зразок \\192.168.0.x\fah
робимо скрип виконуваним chmod +x corefix.sh або chmod +x ./corefix.sh
начебто все, запускати так ./corefix.sh
colapc
Member

Повідомлення

:(Придётся покинуть вас на недельку :horror: ,не проплачен ынет :horror: ,придётся ждать зарплаты ,чтоб продолжить фолдить :help: :weep: :weep:
Шаженла
Member

Повідомлення

colapc
:weep: :weep: :weep:
Ждём
colapc
Member

Повідомлення

:) спасибо :beer:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Freddy Krueger
так і робив

Всім, хто рахує малі жаби на процесорі
Вернулись жирні жаби 70хх і 10090 у 7-му клієнті. Ловляться при smp від 7 до 12 і client-type=advanced (на beta йдуть убогі 80хх, на bigadv - жирні 70хх, супержирні 1008х-9х і середні 110хх, без client-type дуже убогі 790x).
Незабудьте, як спіймаєте, повернути smp у значення, яке рівне кількості потоків проца (або менше при потребі), і перезапустити задачу (процес, сервіс). Якщо smp більше кількості потоків проца розрахунки сповільнюються в багато разів.
Востаннє редагувалось 31.01.2012 22:57 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
Romanovfastov
Junior

Повідомлення

Смотрю я на эти мелкие задания которые скорее всего придумывают студенты и думаю что будет быстрее.
Мы их все пересчитаем и пойдут нормальные или все таки придется начинать ловить вручную крупные (хотя особо этим как раз заниматься не когда).
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Я тільки сьогодні помітив, минулий тиждень був рекордний в команди: 3,312,437 очок
Відповісти