Останні статті і огляди
Новини
akasa pax.mate где купить в киеве ?
-
loscil
Member
Собственно хочу обклеить системник, но что то н нашел где купить, может быть кто то знает где?
-
Strikerr
Member
http://modshop.com.ua/product84.html" target="_blank
-
localpirat
Advanced Member
Лучше на авторынок сходи, там дешевле и выбор побольше
-
loscil
Member
емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
-
A_A
Member
Да .На авторынке самоклеющуюся найти можно?
Там пара полос двухстороннего скотча прилеплены
-
Adamantium
Ghost
50-60 грн/квадрат,но это на местном авторынке(днепродзержинск).loscil:емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
Приходиш и говориш,мне обычную шумку.не знаю,какая цена у вас в Кийове будет
-
loscil
Member
квадрат = 1 метр квадратный?Adamantium:50-60 грн/квадрат,но это на местном авторынке(днепродзержинск).loscil:емм мне бы для мидл тауер, фул тауер будет слишком избыточным. На авторынке самоклеющуюся найти можно?
Приходиш и говориш,мне обычную шумку.не знаю,какая цена у вас в Кийове будет
-
SoulOfONYX
Advanced Member
loscil
логично. +1 за автомобильную шумку,квадрат на мидл с головой должно хватить
логично. +1 за автомобильную шумку,квадрат на мидл с головой должно хватить
-
loscil
Member
http://avtozvuk.ua/info.php?id=13146" target="_blank
что если купить что то типа такого пару листов +двухсторонний скотч выйдет тоже самое что и комплект от акаса(порезать их не в счет)?Размер корпуса 465*465*180
что если купить что то типа такого пару листов +двухсторонний скотч выйдет тоже самое что и комплект от акаса(порезать их не в счет)?Размер корпуса 465*465*180
Востаннє редагувалось 21.01.2012 16:28 користувачем loscil, всього редагувалось 1 раз.
-
localpirat
Advanced Member
Ну, это то, что нужно. Только скотч не нужен, эта штука уже на клейкой основе. Раз наклеишь - фиг отдерешь.
-
loscil
Member
Ах да забыл кое что спросить, если есть на боковой панели дырки для обдува видяхи/проца то их тоже я так понял заклеивать а то результата ноль будет, правильно?
-
aldir
Member
Доброго вечора!
Теж захотілося обклеїти системний блок шумоізоляційним полотном. Поїхав в "Епіцентр", відділ "Теплозвукоізоляція та перегородки" і там завдяки порадам консультанта вибрав необхідне полотно (а вибір там просто неймовірно великий)!!! Питають скільки метрів? Прикинув, кажу 2. Думав квадратних. Виявилось погонних Обклеїв всередині ПК все що можна, а тим що залишилось можна ще як мінімум 5, а то й 10 таких ПК обклеїти. Так що 1 метра вистачить з головою. Ціна - 35 грн. за метр. Дуже зручний, оскільки він як наклейка, зняв бумагу - і готово до роботи. Тільки слід обережно, клеїться міцно і віддирається погано, рветься.
Теж захотілося обклеїти системний блок шумоізоляційним полотном. Поїхав в "Епіцентр", відділ "Теплозвукоізоляція та перегородки" і там завдяки порадам консультанта вибрав необхідне полотно (а вибір там просто неймовірно великий)!!! Питають скільки метрів? Прикинув, кажу 2. Думав квадратних. Виявилось погонних Обклеїв всередині ПК все що можна, а тим що залишилось можна ще як мінімум 5, а то й 10 таких ПК обклеїти. Так що 1 метра вистачить з головою. Ціна - 35 грн. за метр. Дуже зручний, оскільки він як наклейка, зняв бумагу - і готово до роботи. Тільки слід обережно, клеїться міцно і віддирається погано, рветься.
-
localpirat
Advanced Member
aldir
давай фотки
давай фотки
-
aldir
Member
-
archibalt
Member
aldir дуже цікавлять результати шуму до і після ,чи варте воно того.
а є шумоізоляція на клейкій основі, але щоб можна було потім зняти при цьому не зіпсувавши попередню поверхню, щоб не було слідів?
а є шумоізоляція на клейкій основі, але щоб можна було потім зняти при цьому не зіпсувавши попередню поверхню, щоб не було слідів?
-
ross104
Member
Зняти без слідів навряд чи
Просто обклеював машину шумкою з ніг до голови... То та шумка що на основі фольги і бітуму - точно сліди залишить, а бітопласт - поролон на клею думаю акуратно віддерти може і вийде.
Просто обклеював машину шумкою з ніг до голови... То та шумка що на основі фольги і бітуму - точно сліди залишить, а бітопласт - поролон на клею думаю акуратно віддерти може і вийде.
-
aldir
Member
archibalt , ПК в процесі збору, як я вже писав раніше, тому перевірити результати "ДО" вже точно не вдасться. Щодо зняти без слідів - цю Вам точно не вдасться, відривається шматками, приклеюється дуже міцно - так перед поклейкою думайте, бо назад же не повернете. Є ізоляція без липкої сторони, клеять за допомогою двостороннього скотча, проте, мені здається, і він так просто потім не віддереться.
Корпус у Вас хороший, чи дійсно заважає шум?
Корпус у Вас хороший, чи дійсно заважає шум?
-
BigTypoon
Member
Все эти комплекты по обесшумке компа - своих денег не стоят однозначно.
Сделал из остатков шумоизоляции машины. Использовал 4 листа виброизоляции Шумофф М2- на основе фольги і битума и 2 листа шумоизоляции Шумофф П4.
Ящик теперь не слышно даже в полуметре, не раз включая комп- выключал его забыв перед этим его выключить
Добавлено через 1 минуту 44 секунды:
зы. стоимость листов составила 118грн.
Отодрать обратно не получиться, но напрашивается вопрос: ЗАЧЕМ?
Сделал из остатков шумоизоляции машины. Использовал 4 листа виброизоляции Шумофф М2- на основе фольги і битума и 2 листа шумоизоляции Шумофф П4.
Ящик теперь не слышно даже в полуметре, не раз включая комп- выключал его забыв перед этим его выключить
Добавлено через 1 минуту 44 секунды:
зы. стоимость листов составила 118грн.
Отодрать обратно не получиться, но напрашивается вопрос: ЗАЧЕМ?
-
archibalt
Member
aldir оцінку шуму мав на увазі орієнтовну, чи дійсно щось кардинально зміниться. мій корпус влаштовує, та і рівень шуму також, але досконалості немає меж, хоча в даному випадку мій корпус важко обклеїти, оскільки конструкція боків і верху, низу складна, а от певні ділянки все ж таки можна обклеїти і на вигляді це не виразиться, хоча не факт що дасть результат
-
aldir
Member
archibalt
Все робите на свій страх і ризик
Моя порада - задовольняє зараз, не викликає дискомфорту - не чіпайте
Все робите на свій страх і ризик
Моя порада - задовольняє зараз, не викликає дискомфорту - не чіпайте