Хочу взяти новий корпус і ніяк не можу вибрати
Хотілося б почути всі їх позитиви і негативи
Дякую
Дякую,саме цього я і боявся...StalkerAnarhist:Відгук про AeroCool XPredator Black.
А коли він буде на ринку?DEVES:Я бы подождал появления Aerocool Strike-X ST суперский корпус за $200.
Потрібен фул за невеликі грошіeikei:Хаф лучше по качеству материалов. Я бы его брал. Хотя хпредатор тоже ничего.
ЗЫ Вернее ни один из них не брал бы - не в моем вкусе, аерокул вообще уродство, хаф тоже аляповат и пижонский. Но на вкус и цвет фломастеры разные. Какие требования к корпусу? Почему выбор именно из этих двух?
ЗЗЫ Может тоже поучаствуете в акции "купи лиан за 850 грн"? viewtopic.php?p=669899#p669899" target="_blank Или этот маловат будет?
А Ви кошик для HDD демонтуйте і побачите, яка у цього корпусу жорсткість, хоча і з кошиком шассі також хитається, але не так сильно.*sam*:или вы корпус ногами лупите, не такой он уж и хлипкий
Дякую,нормальноnochnik89:axotnik
ПРивет ..как подготовка к кроку ? ))
Мой крок-2 будет уже в апреле
Функціонал малий,6990 погорятьStalkerAnarhist:axotnik
Подивіться ще на Cooler Master ATCS 840.
А Ви кошик для HDD демонтуйте і побачите, яка у цього корпусу жорсткість, хоча і з кошиком шассі також хитається, але не так сильно.*sam*:или вы корпус ногами лупите, не такой он уж и хлипкий
Який жеж він малий? Що не поміститься у 840 (при більших розмірах), що поміститься у 932 (при менших розмірах)?axotnik:Функціонал малий
Вибачте, але робити крос із 2-ох 6990 на повітрі це мазохізм, тим більше у Вас вже є контур.6990 погорять
Контур не потягне такі картиStalkerAnarhist:Який жеж він малий? Що не поміститься у 840 (при більших розмірах), що поміститься у 932 (при менших розмірах)?axotnik:Функціонал малий
Розміри Cooler Master ATCS-840:
Ширина - 243 мм
Висота - 583 мм
Глибина - 630 мм
Розміри Cooler Master HAF 932:
Ширина - 243 мм
Висота - 560 мм
Глибина - 564 ммВибачте але робити крос із 2-ох 6990 на повітрі це мазохізм, тим більше у Вас вже є контур.6990 погорять