World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
paranoid68
Member

Повідомлення

жаль, что модули нельзя покупать в магазине сразу столько, сколько тебе надо, а так приходиццо покупать ещё технику :banghead: :facepalm:
Graveworm
Member

Повідомлення

paranoid68
прикалываешься? :spy: закупать можно в любых количествах

кто в курсе, сколько по акции снаряды на коник стоют?
paranoid68
Member

Повідомлення

фух, вот это я нуб :lol: нашёлъ B-)
Graveworm
Member

Повідомлення

сегодня в бою чувак на КТ спрашивал, что такое ХэПэ (хитпоинты) :lamer:
Андрій
Member

Повідомлення

Graveworm
3 золотих
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

у 90% ТТ8 горить.
Ти фартовий. Вважаючи що ймовірність підпалу двигуна біля 15-20%.
Щоб запалити тт8 (крім кт) пострібно стріляти як мінімум в борт - корму. ТТ який це допустив- краб.
Кт, який горить в лоб. Щоб попасти в нлб з пушки кв-5 потрібно підїхати досить близько ,і не факт що нлд буде пробитий.+ Потрібно всадити не один снаряд, щоб він загорівся. перевіряли давно з Zep-ом, пробити то й же кт з кв-5 виходить не завжди.
але йому теж не солодко буде,
А що зробить кв-5 нормальному тт9? Крабів не розглядаєм. Ну і т34 також :gigi:
Дивно чути що анти-ст КВ-5 - один з найкращих тяжів на 8 лвл.
Андрій
Member

Повідомлення

CooLeR*OK: Ти фартовий. Вважаючи що ймовірність підпалу двигуна біля 15-20%.
Я не про загоряння двигуна чи баків, а про остов)))
CooLeR*OK: А що зробить кв-5 нормальному тт9? Крабів не розглядаєм. Ну і т34 також :gigi:
Відсотків 50 зніме.
CooLeR*OK: Дивно чути що анти-ст КВ-5 - один з найкращих тяжів на 8 лвл.
Сам дивуюся, але статистика річ вперта, у мене він найкращий.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Відсотків 50 зніме.
Ніколи :laugh:
Сперечатися не збираюсь, у кв-5 надслабка пушка. яка не дозволяє йому ефективно боротися з 8 лвл+ і це факт.

Тільки що на тестовому був адовий капець. Респануло на Карелії, взяв штани, постріляв, розібрав 54, ис4, на нашу базу приїхав ис7 50%. 1 раз зрикошетив, залишаю після перестрілки я йому 2%, заряджаю фугас (щоб вже намертво прибити на автоприцілі) - непробил!, заряджаю ще фугас - стріляю в НЛД!!! - без дамага, ще раз у влд - без дамагу, заряджаю голду і нарешті його добиваю. Це просто :censoured:. Цим нерфом фугасів вони просто вбивають дрібну техніку.
В кінці залишився ис4 біля нашої бази і т95 посередині карти, поїхав взяв їх базу - знову 700к срібла, без па це було би біля 45к. Непоганий танк :laugh:
Андрій
Member

Повідомлення

CooLeR*OK: Ніколи :laugh:
Сперечатися не збираюсь, у кв-5 надслабка пушка. яка не дозволяє йому ефективно боротися з 8 лвл+ і це факт.
І правильно, спочатку зіграй на ньому хоча б сотню боїв, а тоді вже починай сперечатися, хоча навряд чи це будеш робити :laugh:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Сам дивуюся, але статистика річ вперта, у мене він найкращий.
Статистика на ньому не краща, ніж на інших вісімках :spy:
спочатку зіграй на ньому хоча б сотню боїв,
Тепер, щоб висловити свою думку про танк, потрібно на ньому кататись? Я його бачив в бою не раз, доводилося декілька разів на ньому ганяти - шлак шлаком.
Єдина його перевага - кидає до дрібязку, де надамажити і нафармити як 2 пальця.
Андрій
Member

Повідомлення

CooLeR*OK: Тепер, щоб висловити свою думку про танк, потрібно на ньому кататись?
Думку можна висловити, навіть не граючи у гру, а от чи буде вона об'єктивна? Вже давно переконався, що машина, яку не сприймаєш ,як противника, у твоїх руках перетворюється на чудо, тому зараз і суджу лише після того, як спробую.
Зображення
Зображення
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Ключовими словами було ;
Я його бачив в бою не раз, доводилося декілька разів на ньому ганяти - шлак шлаком.
Пушка слабка, танк сліпий. Броня проти дрібязку і нубів автоприцільщиків - є.
Об'єктивна думка ? А хто визначає ступінь об'єктивності? Я аргументував чому він є найслабшим тт8, взамін почувши про стастику... яка на кв-5 не є кращою ніж на інших тт8. Не лише у тебе - взагальному по сервері на долі % гірші Льова і ис3.

Добавлено через 1 минуту 40 секунд:
На скрінах - на кт статистика краща, про що я і говорив. Середній досвід вищий. А це рсновне. Більше фрагів і дамагу - лише через нижчу балансну вагу.
Андрій
Member

Повідомлення

CooLeR*OK: Я аргументував чому він є найслабшим тт8, взамін почувши про стастику.
Скажімо так, теж так думав, поки не купив КВ-5
CooLeR*OK: На скрінах - на кт статистика краща, про що я і говорив. Середній досвід вищий. А це рсновне.
Розчарую і трохи зменшу твою впевненість , 90% боїв на КТ- це прем, на КВ- навпаки.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Розчарую і трохи зменшу твою впевненість , 90% боїв на КТ- це прем, на КВ- навпаки.
Дуже сумніваюся, так як статистика надзвичайно схожа.
Якщо на кв-5 відкатано 90% боїв без врахування ПА - там мала б бути цифра біля 550, а не 750.
Андрій
Member

Повідомлення

CooLeR*OK: Якщо на кв-5 відкатано 90% боїв без врахування ПА - там мала б бути цифра біля 550, а не 750.
Цифра така як є, переконувати не буду, але кількість медальок якби натякає, що цифри справжні.
І щоб закінчити суперечку пишу: ІМХО для мене КВ-5 найкращий ТТ8. B-)
EvGaS
Member

Повідомлення

Количество непробитий несколько вырастет примерно на 0.1% по моим подсчётам. - ©Storm :facepalm: :popcorn:

Добавлено через 1 минуту 1 секунду:
В тесте 3 будет окончательный баланс. - ©Storm :popcorn:

Добавлено через 42 секунды:
На танках будет размещаться эмблема размер 64х64 - ©Storm (Хоть что-то радует)
Yandra
Member

Повідомлення

Парни чё за херня,вчера играл на ис-4,маскировка 100 процентов,не засвеченный,получаю прямое попадание от арты,отезжаю и получаю второе который отправляет меня в ангар.Не могу понять как они видят.
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Вчера был нефартовый день. такие сливы просто жесть. Самый эпичный момент последний бой, с товарищем во взводе, я на Ягодном, он на ИС4 в Рыбацкой бухте, едем городом, выносим их топы Т34/Е75, убиваю одну из арт су14, гибнем от су152, со статистикой 5 фрагов моих, 3 товарища и остается у нас 2 арты, Лева 100%, тайп 59, КТ более 50% и несколько еще танков проще, у врага СУ152, ИС, ГиВиПантера, с нашим преимуществом по танкам 9-4(или 10-5). Как вы думаете результат боя? Ничья :facepalm:
lividum
Member

Повідомлення

мде...ставлю опять тестовый сервер, накатываю обнову тест3 и при запуске у меня все тот же ангар с прокачанными на прошлом тесте танками... :insane:
Podolyanin
Member

Повідомлення

CooLeR*OK:На скрінах - на кт статистика краща, про що я і говорив. Середній досвід вищий. А це рсновне. Більше фрагів і дамагу - лише через нижчу балансну вагу.
На цей показник взагалі не треба дивитися, він абсолютно ні про що не говорить по причині наявності/відсутності преміум акаунта. Ти ж не знаєш скільки боїв гравець провів з премом, а скільки без. Найбільш об'єктивні показники прямоти рук - це відсоток попадань та середній дамаг за бій. Хоча на СТ ці показники ще залежать від тактики гри. Я на СТ граю акуратно, стримано, тому у мене відсоток попадань дуже високий, більше не бачив ні в кого. Ось тут все дуже гарно розписано Насколько влияет скил игрока на статистику
Закрито