Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
MaJ0r
Advanced Member
Да с голдой какой-то пулемет получается, просто жесть.CooLeR*OK:MaJ0r
7,5см KwK 41 L/58 conic пушка на вк3601. З простими ББшками - уг.
Якщо зарядити голду - розбираєм ис4 в лоб...
17,14 Скорострельность (выстр/мин)
167/225 Средняя бронепробиваемость (мм)
65/165 Средний урон
0,27 Разброс на 100м (м)
1,1 Время прицеливания (с)
-
Андрій
Member
Фотошоперів нагородили 
-
sashok-1982
Member
- Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
Андрій
я на ней первый раз со времен СУ-26 воина получил, мог и 8 шт. завалить да зажлобились и один самоуничтожился
я на ней первый раз со времен СУ-26 воина получил, мог и 8 шт. завалить да зажлобились и один самоуничтожился
-
CooLeR*OK
Member
-
Graveworm
Member
ну не переваривает форум ссылки с русскими буквами, хоть ты тресни
http://forum.worldoftanks.ru/index.php? ... %B0%D0%BC/" target="_blank
эпично
http://forum.worldoftanks.ru/index.php? ... %B0%D0%BC/" target="_blank
эпично
-
Graveworm
Member
вот это только что дебил в команде попался
значит карта перевал. я на феде. ведем со счетом 10 к 5. нашу базу начинает брать т50. наш ис3 стоит в начале моста. и вместо того, чтоб верниться на базу это
едет к вражеской. естественно, я не успеваю вернуться
значит карта перевал. я на феде. ведем со счетом 10 к 5. нашу базу начинает брать т50. наш ис3 стоит в начале моста. и вместо того, чтоб верниться на базу это
-
sashok-1982
Member
- Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
Graveworm
а где все остальные были?
а где все остальные были?
-
CooLeR*OK
Member
Graveworm
В команді оленів є позитив:
1. Можна спокійно набивати медалі, вони прямо лізуть під ствол/арту
2. Наприклад вчора - програвали з рахунком 2*7 Залишилось у нас - я на ис4 + 704 у взводі, ис4 5%, маус майже цілий і Е100 15% проти практично цілої їхньої команди. ЗАТАЩИЛИ
Добавлено через 1 час 43 минуты 7 секунд:
Зайшов у гру. 5 боїв - 5 зливів. На нах.
Як можна грати коли єдина арта робить ось так Немає слів..просто немає слів. Ще пів року назад такого нашестя людей з обмеженими розумовими можливостями не було.Йду краще TDU поганяю.
Добавлено через 1 минуту 33 секунды:
Або ж граю на т50-2. До нашої арти приїхав світляк (нім. 4 лвл, не лео). Загороджую арту своєю тушкою, отримую ваншот від...правильно, тієї самої союзною арти.
В команді оленів є позитив:
1. Можна спокійно набивати медалі, вони прямо лізуть під ствол/арту
2. Наприклад вчора - програвали з рахунком 2*7 Залишилось у нас - я на ис4 + 704 у взводі, ис4 5%, маус майже цілий і Е100 15% проти практично цілої їхньої команди. ЗАТАЩИЛИ
Добавлено через 1 час 43 минуты 7 секунд:
Зайшов у гру. 5 боїв - 5 зливів. На нах.
Як можна грати коли єдина арта робить ось так Немає слів..просто немає слів. Ще пів року назад такого нашестя людей з обмеженими розумовими можливостями не було.Йду краще TDU поганяю.
Добавлено через 1 минуту 33 секунды:
Або ж граю на т50-2. До нашої арти приїхав світляк (нім. 4 лвл, не лео). Загороджую арту своєю тушкою, отримую ваншот від...правильно, тієї самої союзною арти.
-
Graveworm
Member
sashok-1982
со мной ягдпанцер был и потом еще 3001Р подтянулся. но все равно не успели. мы на верхнем респе стартовали, к моменту инцидента мы спустились с горки под мост
CooLeR*OK
оно то можно. если олени во вражеской команде, а не в нашей. мне только стальная стена досталась. сам дефил подьем на горку
со мной ягдпанцер был и потом еще 3001Р подтянулся. но все равно не успели. мы на верхнем респе стартовали, к моменту инцидента мы спустились с горки под мост
CooLeR*OK
оно то можно. если олени во вражеской команде, а не в нашей. мне только стальная стена досталась. сам дефил подьем на горку
-
Андрій
Member
Олені в команді ворога- це весело. Раз було, Монастир, стартуємо, у противника 8 СТ, Т-54 і Е-50. Пишу в загальний "снимать трусы и нагинаться?", у відповідь веселі "да" ,"лол" та інше. І окрилені СТ усі напряму поїхали до нас. Їм просто забули сказати, що при великій кількості СТ - вимикаються мізки. Наша команда деф і через три хвилини у противника жодного СТ 
Вчора Ель-Халуфф, я на КВ-5 в топі, за мною ІСУ з БЛ, у противника 6 кетайців, початок гри, ми програємо 0:5, з тої сторони полилося "Тайпы рулят" "мы вас как младенцев" т.д Кінець гри- я "воїн", "снайпер", "сталева стіна" з 25 попадань ,у ІСУ-5 знищених і кінцева фраза "Теперь поняли, что рулят не танки, а те, кто ними играет?"
Вчора Ель-Халуфф, я на КВ-5 в топі, за мною ІСУ з БЛ, у противника 6 кетайців, початок гри, ми програємо 0:5, з тої сторони полилося "Тайпы рулят" "мы вас как младенцев" т.д Кінець гри- я "воїн", "снайпер", "сталева стіна" з 25 попадань ,у ІСУ-5 знищених і кінцева фраза "Теперь поняли, что рулят не танки, а те, кто ними играет?"
-
CooLeR*OK
Member
Я напевно знайшов імбу і чіт.
Мій максимальний досвід перевершено на 400 одиниць
Спочатку засвіт, потім поїхав довів ису 152 до 5%, гвп до 10%, поїхав забрав одночасно 2 бури. І саме цікавіше- замітив одинокого ис7 100%, потанцював навколо камня з ним, зачекав поки він промахнетьсяч...і пішла карусель. Одним словом залишив я йому 33% і в мене кінчились снарядиПобеда!
Бой: Рыбацкая бухта 12 жовтня 2011 р. 20:45:04
Танк: Т-50-2
Получено опыта: 1 994
Получено кредитов: 27 369
Достижения в бою: «Разведчик», «Стрелок», «Поддержка»
Мій максимальний досвід перевершено на 400 одиниць
-
Андрій
Member
CooLeR*OK
От через таких як ти і поріжуть цей танчек
, а я до нього якраз докачуюся. 
От через таких як ти і поріжуть цей танчек
-
povel
Member
Купил китайца, ох и веселый танчег.За 91 бой я не попал ни разу к тт 10 лвл, так и должно быть или мне просто везет? 
-
GIM49
Member
povel Бывает но редко к монстрам попадаю...
-поставил на него масло и обороты подкрученные !
-поставил на него масло и обороты подкрученные !
-
ustar
Member
. Бій, Пісчана ріка, я на м5 зверху списку, конкретно програвали, нас 3, їх 8, як наслідок 9 вбитих і перемога, Воїн, Захватчик...http://piccy.info/code2/2093230/d7f1d60 ... 04cd9ab0b/
Востаннє редагувалось 13.10.2011 07:37 користувачем ustar, всього редагувалось 2 разів.
-
MaJ0r
Advanced Member
Не заходит в танчики )
-
ustar
Member
MaJ0r Небхідно декілька разів підряд заходити...
-
zep
Member
Попробуй поставить на него ограничитель оборотов+фильтр "Циклон": до 7 минут будешь летать как полноценная т-54
Дальше сломается двигло(читал такое где-то на форуме)
-
ustar
Member
zep + ремкомлект, після поломки двигуна, ремкомлектом ремонтуєш і далі ганяєш....
-
zep
Member
ustar
Ну ремкомплект, вогнегасник і аптечку я завжди з собою вожу просто
Ну ремкомплект, вогнегасник і аптечку я завжди з собою вожу просто