Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
CooLeR*OK
Member
Ще раз - немає різниці куди пробити з ББшки, дамаг від цього не залежить. Це сугубо співпадіння.что попадания туда у е-75 снимает ему не особо много ХП,
Незнаю чому він ногебаторський, але трішки практики особисто в мене - і 75 лише достойний противник, не більше цього. Не імба
-
povel
Member
CooLeR*OK
+1
+1
-
lividum
Member
так имб в игре вообще нет..просто он ногебает одноклассников)))
-
Podolyanin
Member
Ну-ну спробуй пробити з Бл-9 Е-75, який стоїть під кутом 90 градусів. Я вчора з С70 на ИС-7 3 рази поспіль не пробив такий Е-75, прийшлось об'їжджати. Всі грамотні гравці на Е-75 одразу стають ромбом до суперника і пробити його в такому положенні дуже складно, ИС-4 краще прошивається під таким кутом.ShevaVSS:у всех тяжелых немцев есть бич - нбл, имея на руках норм. пуху вроде бл-9 или д54, сразу туда целить и не будет проблем с е50\лева\кт\е75\е100... Другое дело, что топ Е75 всех шьет.
Ну це залежить від того хто ним керуєCooLeR*OK:і 75 лише достойний противник, не більше цього. Не імба
-
lividum
Member
меня вчера ис-4 с с-70 из 4-х раз пробил только 1...доворачивал корпус в момент выстрела и все..или снятие гусли или непробитие))Podolyanin: Я вчора з С70 на ИС-7 3 рази поспіль не пробив такий Е-75, прийшлось об'їжджати
-
CooLeR*OK
Member
Я ісів4 нубів на Тигрі першому розбирав...Це не показник.Я нубо школоло на ИС-4 з пухою від КТ також розбирав без проблем
Середня температура по лікарні - на 3% перемог більше в 75, ніж в тапка/іса4.просто он ногебает одноклассников)))
Я особисто не боюсь е75. Ніразу мене 1*1 він не розбирав, ібо для чого дбодатися з ним в лоб чи перестрілюватися на відстані 300м+. Якщо і приходилося - пару фугасів в район башні - і забирай інваліда поки теплий
-
lyngsat
Member
грамотные игроки на всех машинах становятся ромбомPodolyanin:Всі грамотні гравці на Е-75 одразу стають ромбом до суперника і пробити його в такому положенні дуже складно
Podolyanin:ИС-4 краще прошивається під таким кутом
-
lividum
Member
это нуботопы, если позволяют держать себя одному танку, всегда такое веселило.lyngsat:он один удержит всех топов противника
-
Alex@&er
Member
Никогда Е-75 не считал за серьёзного противника. Амерская 105 и 120мм шьют его на ура, секрет - стрельба в стыки НЛД и ВЛД или корпусные при становлении "ромбом". Вот ИС-4 да, опасный гад. Но, кроме купюроприёмника у него есть командирская башенка и пулемёт.
-
Podolyanin
Member
Та ясно просто обговорювали Е-75 та й так написав.lyngsat:грамотные игроки на всех машинах становятся ромбом
Ну я мав на увазі, що краще прошивається під кутом в полі, а не ховачись за першкодою, хоча не буду стверджувати не тестив, це просто суб'єктивне враження. А за камінцем звичайно можна дефити ого-го, башню в лоб навіть голдовим снарядом топових пух пробити важко. Проти ИСа-4 нічого поганого не думаю, це один з моїх улюбленіших танків. Я на ньому вчився грати ( гілку радянських ТТ як і більшість новачків качав першою) і досить не погано виходилоlyngsat:ну-ну... даже купюроприемник под таким углом трудно пробить, а про остальные места вообще молчу. Стоит четвертому спрятать нос за каким-нибудь камнем/танком и он один удержит всех топов противника (лично проверено) Хотя в качестве тарана обороны противника Е-75, конечно, лучше.
Дай їм тріскою по сраціEvGaS: Ща зайду их наказывать.
Так написав ніби його ввели рік назад назад, а не 1,5 місяцяAlex@&er:Никогда Е-75 не считал за серьёзного противника.
-
Alex@&er
Member
Podolyanin
1,5 месяца у меня Т32, Т34, Лёва и ИС-3. На них я не боюсь Е-75, в отличии от ИС-4.
1,5 месяца у меня Т32, Т34, Лёва и ИС-3. На них я не боюсь Е-75, в отличии от ИС-4.
-
CooLeR*OK
Member
Замітив, до 14*00 гра йде досить непогано, підходить 14-30 - це простоСьогодні грав вранці з 8 до 11 і бої проходили дуже рівно часто до останнього танку
Взагалі я нещодавно переглянув свої погляди на гру в рандомі - граю переважно на себе. Звичайно, виконую свою роль, не стою на лт в кущах... Не переживаю на рахунок зливів - якщо я надамажив більше, ніж у мене хр, якщо я підсвітив пів команди а арта ніразу не попала - тоді чому нервуватися?Або ж коли в топі олені які з-за кута викочуються на 3 стволи 9 лвл та ще й під арту...бортом...що я можу зробити на своєму ст 8 лвл? Взагалі плювати
Добавлено через 1 минуту 24 секунды:
Alex@&er
Не потраплялися тобі грамотні Е-75 води..але ж повторю - і на них є протидія. "На каждую хитрую ж....
-
lividum
Member
это точно..я не раз наблюдал как тело на е-75 стоит лбом к ис-4 и не двигается вообще..тупо ждет плюхи...при этом оно еще и в клане состоитCooLeR*OK:Не потраплялися тобі грамотні Е-75
вообще мне е-75 здорово стату поднимает..если бы не сливной лева (на котором я вчера побил свой рекорд по опыту - 2050), то все было бы еще красивее.
-
Alex@&er
Member
Скорее, вы слишком часто на школонубов попадали. Как раз на летние каникулы пришёлся тест-драйв Е-75.
Добавлено через 2 минуты 57 секунд:
Последний день теста, сжигаем голду!!!
Добавлено через 2 минуты 57 секунд:
Последний день теста, сжигаем голду!!!
-
Decol1200
Member
Больше игроков - ровнее баланс. на с-51 постоянно попадаю в боя где 8 лвл в топе. Значит, когда доведу ис-3 до топа, в такие вечера можно будет неплохо нафармить опыта и кредов 
-
Андрій
Member
Decol1200
Купиш ІС-3- в топ попадати не будеш
Він там буває дуже рідко, може раз за 20 боїв, а от 9-й рівень дуже часто.
Купиш ІС-3- в топ попадати не будеш
-
Decol1200
Member
Та это даже не важно. Я уже в него влюблён! В топе он просто имба, даже с 9 лвл в топе. кт в лоб пробивает - так чё ещё нада? нагиб и фарм 
-
Graveworm
Member
я вчера по случаю акции решил бизончика выгулять
попытки с 7 взял упятеренный. один бой вообще меня поразил. карта пагорки. все идет неплохо, у меня 4 фрага уже. в итоге остаемся я с 1 снарядом, су5 с одним и пц38на и а20. у врага штурмпанцер2 и т3485, который по базе слонялся. после потраченного последнего снаряда пришлось самоуничтожаться 
Добавлено через 1 минуту 9 секунд:
меня радует пантера2. после первой - небо и земля
правда пукалка слабенькая, но хоть пробивать тяжей начал
Добавлено через 8 минут 22 секунды:
е75 на удивление быстро проходится. мне 60К осталось до элитного
правда е100 мне нафиг не впал
никак не могу бобла на батон-танк насобирать. я в пичали. вечно нахожу, куда его потратить
Добавлено через 1 минуту 9 секунд:
меня радует пантера2. после первой - небо и земля
правда пукалка слабенькая, но хоть пробивать тяжей начал
Добавлено через 8 минут 22 секунды:
е75 на удивление быстро проходится. мне 60К осталось до элитного
никак не могу бобла на батон-танк насобирать. я в пичали. вечно нахожу, куда его потратить
-
eikei
Advanced Member
ППЦ поржал - рикошет из д2-5т в корму т-34-85. Что-то не так с этой пушкой на кв-1с.
-
Graveworm
Member
eikei
я поржал, когда три или 4 раза не пробил башню кваса с 128мм немецкой
я поржал, когда три или 4 раза не пробил башню кваса с 128мм немецкой