Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
tw-r
Advanced Member
Це
! А-20 з будь-яким оснащенням кидає до Тигр 2 і ІС-3....крім мене в бою можуть бути пару Т-34. Ну що за прикол?
-
Panasi
Member
Так и должно быть. А-20 - прирожденный светляк. У меня только 1 бой из 10 кидает в песочницу.aleks_44-3:Це! А-20 з будь-яким оснащенням кидає до Тигр 2 і ІС-3....крім мене в бою можуть бути пару Т-34. Ну що за прикол?
-
povel
Member
aleks_44-3
Я когда на лео захожу то молюсь, чтобы меня бросили к высшему эшелону но получается 50 на 50.
Я когда на лео захожу то молюсь, чтобы меня бросили к высшему эшелону но получается 50 на 50.
-
tw-r
Advanced Member
А-20 з рацією на 700м і бронею в 15мм - який світляк? Його виносять на підступах..одного попадання вистачить
-
zep
Member
aleks_44-3
на ПЦ3 точно так же закидувало(продав його просто), намагався висвітити ворожу арту і по можливості вирізати
на ПЦ3 точно так же закидувало(продав його просто), намагався висвітити ворожу арту і по можливості вирізати
-
povel
Member
Ну так он маневренный и быстрый, делай так, чтобы не попадалиaleks_44-3:А-20 з рацією на 700м і бронею в 15мм - який світляк? Його виносять на підступах..одного попадання вистачить
-
Panasi
Member
Любой светляк валится с 1-2 выстрелов. На то он и светляк) Вся соль в правильном маршруте и маневре) Я очень часто успеваю доехать до базы и засветить всю команду. Каждый 3-й бой разведчика дают. Получается быстрый фарм такой)aleks_44-3:А-20 з рацією на 700м і бронею в 15мм - який світляк? Його виносять на підступах..одного попадання вистачить
-
GIM49
Member
-C патчем выйдут два мега-светляка с не плохими пушками и со скоростью 70 км.ч
-
CooLeR*OK
Member
GIM49
Надіюся Т50-2 поріжуть, бо на арті прийдеться туго...
Він чітерський, провертати на 90* і не скидувати швидкість. Та ще й ваншотний лише з бл10 і 155мм Т30...
А20 з оптикою і вентилятором доволі зрячий, кожен другий бій доїзджаю до бази. Нервує лише одне - я_не_хочу в пісочниці ганяти Т-46
, я хочу бути всі бої з 9 лвл в топі і 2-3 артами...Хоча оптику з нього зняв, на Т44 вона більш потрібна, а метри які дає оптика прекрасно компенсуються швидкістю в 72км/год, яку А20 з маслом і оборотами набирає просто-таки миттєво.
До-речі, Тип59 буде коштувати 7500 голди, а не 10 000. Шторм говорив.
Надіюся Т50-2 поріжуть, бо на арті прийдеться туго...
Він чітерський, провертати на 90* і не скидувати швидкість. Та ще й ваншотний лише з бл10 і 155мм Т30...
А20 з оптикою і вентилятором доволі зрячий, кожен другий бій доїзджаю до бази. Нервує лише одне - я_не_хочу в пісочниці ганяти Т-46
До-речі, Тип59 буде коштувати 7500 голди, а не 10 000. Шторм говорив.
-
Hum
Member
Но и на них есть управа - Чаффи. Прирожденный убийца светляков и не только. В списке фрагов уже есть ис-4, е-100, ягдтигр, тапок...-C патчем выйдут два мега-светляка с не плохими пушками и со скоростью 70 км.ч
-
Alex@&er
Member
Чёрт, какая тактика боя может быть на стоковом 3001Р. Я эти 14000 опыта на гусли и башню чувствую не накачаю.
Зато ИС-3 радует, даже без БЛ-9. В Химмельсдорфе в банане удержал прорыв Т32, СУ-152, ИСУ-152 ,Т25АТ, КВ 107мм
Уничтожил их всех, кроме Т32. Быстрый задний ход даёт о себе знать.
Зато ИС-3 радует, даже без БЛ-9. В Химмельсдорфе в банане удержал прорыв Т32, СУ-152, ИСУ-152 ,Т25АТ, КВ 107мм
-
CooLeR*OK
Member
Alex@&er
Вбивати світляків
Тільки що була хохма - на Руинбергу залишаюся дефити базу, на яку проривається ис4 1200хр і исуха БЛ10 з 400 хр. Заряджаю ББшку, виношу Иса4, через 10 секунд виїзджає на мене исуха (в неї 5 фрагів), думаю - приплив, бл10. З відчаю підставляю борт під кутом - він знімає мені гуслю без дамагу, і тепер найцікавіше: до моєї перезарядки секунд 15, я чисто автоматично ремонтую гуслю і лізу на нього в лоб
, типу - "Вішайся, 203мм фугас вже чекає на тебе". Він різко здає назад, що дає мені 10секунд, яких бракувало до перезарядки
От що значить блеф!
В цьому бою 6/6 зробив, давно такого не було, 32к чистими.
Вбивати світляків
Тільки що була хохма - на Руинбергу залишаюся дефити базу, на яку проривається ис4 1200хр і исуха БЛ10 з 400 хр. Заряджаю ББшку, виношу Иса4, через 10 секунд виїзджає на мене исуха (в неї 5 фрагів), думаю - приплив, бл10. З відчаю підставляю борт під кутом - він знімає мені гуслю без дамагу, і тепер найцікавіше: до моєї перезарядки секунд 15, я чисто автоматично ремонтую гуслю і лізу на нього в лоб
-
Panasi
Member
Что-то новая акция не сильно радует:
Внимание: акция стартует в 10:00 9 сентября и продлится до 9:30 (МСК) 12 сентября.
Итак, вас ожидают:
Во-первых, удвоенная прокачка членов экипажа. Участвуя в боях в указанные сроки, ваш экипаж обучается военному мастерству вдвое(!) быстрее. Сделайте ваших танкистов истинными асами своего дела! Об основных специальностях экипажа и его обучении можно прочитать здесь.
Во-вторых, опыт за первую победу в день на каждом танке увеличивается в 5 раз. Открывайте новые машины в пять раз быстрее!
В-третьих, 50% скидки на слоты в ангаре. Пополните свою коллекцию новыми танками!
Лично мне ни один из этих бонусов не нужен(
Внимание: акция стартует в 10:00 9 сентября и продлится до 9:30 (МСК) 12 сентября.
Итак, вас ожидают:
Во-первых, удвоенная прокачка членов экипажа. Участвуя в боях в указанные сроки, ваш экипаж обучается военному мастерству вдвое(!) быстрее. Сделайте ваших танкистов истинными асами своего дела! Об основных специальностях экипажа и его обучении можно прочитать здесь.
Во-вторых, опыт за первую победу в день на каждом танке увеличивается в 5 раз. Открывайте новые машины в пять раз быстрее!
В-третьих, 50% скидки на слоты в ангаре. Пополните свою коллекцию новыми танками!
Лично мне ни один из этих бонусов не нужен(
-
Андрій
Member
А мені 2 перші оййой як потрібні, щоб поставити топпухи на ІС-4 та ІСУ, гуслі на Т34 і перевести екіпажі з Хумеля, Яги та Буратіно на вищі рівні. 
-
Graveworm
Member
как по мне, то акция зачетная. с премом за сутки добью последние 50% третьего навыка на е75, 10% второго навыка на ягре, першинге.
ну, слоты мне не очень нужны
Добавлено через 40 секунд:
всяко лучше, чем отстрел мифических разрабов
ну, слоты мне не очень нужны
Добавлено через 40 секунд:
всяко лучше, чем отстрел мифических разрабов
-
Alex@&er
Member
(Голосом Виктора Андриенко) - Танкисты, по танках!
Нормальная акция, с премом 1 и 2 пунки очень неплохи. Ну а слотов у меня уже 11 штук.
Добавлено через 1 час 46 минут 43 секунды:
Новый тест ввели, 6.7.2 Видать Т-50-2 понерфили.
Нормальная акция, с премом 1 и 2 пунки очень неплохи. Ну а слотов у меня уже 11 штук.
Добавлено через 1 час 46 минут 43 секунды:
Новый тест ввели, 6.7.2 Видать Т-50-2 понерфили.
-
Graveworm
Member
Alex@&er
вообще, я вот что скажу. если введут нормальную физику, то половина советских танков на поворотах будет просто переворачиваться на бок
вообще, я вот что скажу. если введут нормальную физику, то половина советских танков на поворотах будет просто переворачиваться на бок
-
Андрій
Member
Коли введуть фізику, то заниканого під горою тяжа нічим не виженеш, зараз то хоч можна нахилитися ледь не на 90 градусів і всунути пару плюх по двигуну.
-
Ser_PIRAT
Member
на VK2801 добавили 10,5 окурок! намного интереснее стало! похоже это замена моему Pz3 по фану!
-
Graveworm
Member
Ser_PIRAT
охтыжёперныйтеатр. пипец арте
охтыжёперныйтеатр. пипец арте