Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
prav
Member
Буратино давно открыт - но КВ навечно прописался как фановая машинка - мне он просто нравиться - потом может быть дадут слот за него (ссори за каламбур)
Вчера сыгрывались взводом - криворожане меня нашли - вступил в клан (новый) - совсем другие ощущения игра стала приносить - вот в чем ценность клана или роты в ринципе. Вчера просто охотились за тяжами в рандоме - нужен был опыт совместного маневра. Фан совсем другой - это не одиночки сами за себя. Вообщем советую.
Вчера сыгрывались взводом - криворожане меня нашли - вступил в клан (новый) - совсем другие ощущения игра стала приносить - вот в чем ценность клана или роты в ринципе. Вчера просто охотились за тяжами в рандоме - нужен был опыт совместного маневра. Фан совсем другой - это не одиночки сами за себя. Вообщем советую.
-
CooLeR*OK
Member
-
prav
Member
Это РАМ 2 - на кв когда воина взял наштамповал 39 с копейками грязными - итого где то 35 к чистыми (стрелял много) карта Эль_Халуфф- ремонта помню было на 512 серебраGraveworm:eikei prav
у меня рекорд под 60к чистыми на е75, емнип
-
Alex@&er
Member
Это жесть " target="_blank
Хотя похоже на подставу.
Хотя похоже на подставу.
-
Wonderboy
Member
Alex@&er тупое видео, подстава 100%, это можно понять даже на первой минуте. Комментарии это только подтверждают. К чему такое вообще выкладывать на форуме?
-
Alex@&er
Member
Wonderboy Вечером проведу эксперимент, дам своей девушке погонять на Типе59, заодно и посмотрим, подстава или нет.
-
Graveworm
Member
в чем соль того, что у американцев есть 2 одинаковые модели моторов - ГАФМ2 у т92 и т95, при этом не взаимозаменяемые 
-
Андрій
Member
Перший раз на танку, зате гарно ховається від арти і вицілює у ІС-4 люк мехвода і НБЛ
Щось на тестовому кетайців значно поменшало. Пробував Е-75, дуже чудово себе показав проти однокласників і ТТ-10. Тільки от думаю, з пухою від Коте, у НБЛ ворожих Е-75 з близької відстані пробиваю 100%, зате на основному серваку і на КОТе це виходить десь у 50%
, але машину буду брати однозначно. І задумався про Т-50-2, хоча не люблю ЛТ, але ця машинка дуже чудова.
Щось на тестовому кетайців значно поменшало. Пробував Е-75, дуже чудово себе показав проти однокласників і ТТ-10. Тільки от думаю, з пухою від Коте, у НБЛ ворожих Е-75 з близької відстані пробиваю 100%, зате на основному серваку і на КОТе це виходить десь у 50%
-
Wonderboy
Member
Никогда не замечал, что пробиваемость пушек часто пишется двумя цифрами через тире? У КТ может быть первая, у 75-втораяАндрій:Тільки от думаю, з пухою від Коте, у НБЛ ворожих Е-75 з близької відстані пробиваю 100%, зате на основному серваку і на КОТе це виходить десь у 50%
-
Андрій
Member
Двома цифрами пишеться скорострільність, пробиття у них однакове 225мм. Пуха KwK46 L/68
-
CooLeR*OK
Member
Я раніше був думки що лоб тапка - це щось неймовірне. До сьогоднішнього дня.Мене просто жахливо пробивали з С70 цілий день. Я вже колекціоную такі скріни
Діряве корито
Як не крутись, ромбиком - всерівно пробивають.
Був в бою зі Злобним (людина яка відповідає за баланс апи/нерфи). Сказав що Т44 скоро апнуть, можливо поставлять пушку ЛБ1, але Серб проти йього
З цікавого - хто не знає, ділюся досвідом
- хороша позиція для ИСа4 (також як варіант - хайлвл пт або деякі ТТ)В такій позиції конкренто ис4 - непробивається в 90% випадків ББшками. Навіть з БЛ10/с70.Противник бачить лише борт під серйозним кутом, і переважно потрапляє у наногуслю.Дірявий лоб закритий, після пострілу відвертаємо пушку щоб фугасом не кританули 
Був в бою зі Злобним (людина яка відповідає за баланс апи/нерфи). Сказав що Т44 скоро апнуть, можливо поставлять пушку ЛБ1, але Серб проти йього
З цікавого - хто не знає, ділюся досвідом
-
Podolyanin
Member
CooLeR*OK
Я теж помітив, що тапок якийсь картонніший став, ніж був. Раніше навіть з топових пух було проблематично пробити, а зараз я навіть на КТ його не боюся. З топовою пухою в НЛД пробиваю через раз
Хорошу позицію зайняв на ИС-4.
Кинь ссилку на моди, які у тебе в прицілі 
Я теж помітив, що тапок якийсь картонніший став, ніж був. Раніше навіть з топових пух було проблематично пробити, а зараз я навіть на КТ його не боюся. З топовою пухою в НЛД пробиваю через раз
Хорошу позицію зайняв на ИС-4.
-
CooLeR*OK
Member
Podolyanin Приціл лише такий + OverTargetMarkers
Я вже змирився з пробиттям в НЛД від Д25т і вище, але влд...Мало того що бока і корма надкартонні, так і лоб, який є єдиним плюсом даного танка - пробивається з совкових пушок чуть не на автоприцілі, просто по центрі... ІМХО так, як на скріні пробиватися не повинно.Не думаю що 2 иса4 і ИС7 які так стріляли робили це голдою.
Я вже змирився з пробиттям в НЛД від Д25т і вище, але влд...Мало того що бока і корма надкартонні, так і лоб, який є єдиним плюсом даного танка - пробивається з совкових пушок чуть не на автоприцілі, просто по центрі... ІМХО так, як на скріні пробиватися не повинно.Не думаю що 2 иса4 і ИС7 які так стріляли робили це голдою.
-
lividum
Member
вот поглядите какой бой...и посмотрите на его героев
я уже под конец понял кого увидел и кому промграл

Добавлено через 2 минуты 59 секунд:
я уже под конец понял кого увидел и кому промграл

Добавлено через 2 минуты 59 секунд:
вотя об этом и плакал..что из него хрень какую-то сделали, а был ведь реально крут.CooLeR*OK:так і лоб, який є єдиним плюсом даного танка - пробивається з совкових пушок чуть не на автоприцілі
-
Андрій
Member
lividum
100 штук при програші
, якби виграв, міг би рекорд поставити.
100 штук при програші
-
Driver1677
Member
Доброго времени суток.
Есть дельное предложение всем присутствующим создавать взвод/роту.
Кто из желающих хотел бы регулярно ездить во взводе/роте, отпишите ники.
Я готов организовывать взвод/роту. Было бы очень приятно воевать плечо об плечо с земляками
Есть дельное предложение всем присутствующим создавать взвод/роту.
Кто из желающих хотел бы регулярно ездить во взводе/роте, отпишите ники.
Я готов организовывать взвод/роту. Было бы очень приятно воевать плечо об плечо с земляками
-
Graveworm
Member
lividum

-
*sam*
Member
было бы неплохо повоевать в роте, у меня топ техники нет, но тт8 и ст7 имеются, товарищ мой тоже повоевал бы, тт8-9, пт8, сау7
-
Graveworm
Member
есть несколько сыгранных взводов с форумчанами, хотелось бы больше 
-
lividum
Member
после этого боя я купил себе мышкоАндрій:100 штук при програші , якби виграв, міг би рекорд поставити.