Я би тобі міг помогти як шо і до чого, не тяжко, якщо треба пиши в лічку.
Новини
Останні статті і огляди
GTA 4
-
Admiral
Member
bonya
-
Cooller
Junior
я уже использовал енб, поэтому можешь кинуть файлик, можно вместе с твоими настройками енбarchibalt:я можу скинути даний файл, але треба його використовувати разом з ENB, якщо є охочі спробувати, можу скинути разом з ENBCooller:Интересно, и где можно взять FXAA?
-
archibalt
Member
ось силка на конфіг (від dpeasant3) дещо мною трохи відкореговано, FXAA міститься в текстовому файлі effect, також в архіві є оригінальний effect, якщо їх поміняти місцями то ожна побачити різницю як виглядає гра з FXAA і без, єдиний мінус FXAA картинка виходить трохи замилена, тобто недоліки таким способом приховуються, хоча я думаю автор FXAA буде вдосконалювати дану фічу
- спойлер
- http://ifolder.ru/24377769
-
Voodoo89
Member
Люди спасайте. После выхода ГТА4 я случайно нашел трейнер веселый. Управлялся он через мобилку. Давал тачечки, вертолетики, безсмертия, пульки и т.д.
А теперь не могу его найти.
А теперь не могу его найти.
-
Admiral
Member
Voodoo89
Через мобіл хібашо чіти...
Через мобіл хібашо чіти...
-
Voodoo89
Member
В том то и дело, что нет..
В принципе, подойдет любой трейнер не шибко замороченный
Качельки..
В принципе, подойдет любой трейнер не шибко замороченный
-
Sparco
Member
А патч нужен 1.0.4.0?archibalt:ось силка на конфіг (від dpeasant3) дещо мною трохи відкореговано, FXAA міститься в текстовому файлі effect, також в архіві є оригінальний effect, якщо їх поміняти місцями то ожна побачити різницю як виглядає гра з FXAA і без, єдиний мінус FXAA картинка виходить трохи замилена, тобто недоліки таким способом приховуються, хоча я думаю автор FXAA буде вдосконалювати дану фічуп.с. якщо нажати на 7 на нумпаді, то відкриється збоку меню Ingame ENB Editor, якщо нажати на F3 відкриється меню тренера, правий шіфт - NOS, F9 - спаун машин, я запакував все те з чим я використовую гта 4
- спойлер
- http://ifolder.ru/24377769
-
archibalt
Member
Sparco так, забув вказати що патч має бути обовязково 1.0.4.0
-
bonya
Member
Тоді мабуть не судилося спробувати. З патчем 1.0.4 просадки до 20 фпс 
-
Sparco
Member
поставил ЕNВ супер!! просадок нет, все четко, будто новый движок у игры появился)
-
archibalt
Member
bonya дивно, такого немає бути, якщо профільна відяшка 6950, то тим більше такого немає бути, без FXAA пробував?
Sparco угу, гра з ENB суперово виглядає, конфіг від dpeasant3 в певні моменти дня має приємний тепло-оксамитовий(бархатний) відтінок, особливо при сході і заході сонця, правда з FXAA трохи замилено, без нього все чіткіше але і більш кострюбатіше
Sparco угу, гра з ENB суперово виглядає, конфіг від dpeasant3 в певні моменти дня має приємний тепло-оксамитовий(бархатний) відтінок, особливо при сході і заході сонця, правда з FXAA трохи замилено, без нього все чіткіше але і більш кострюбатіше
-
Sparco
Member
archibalt
больше всего прикольно играть в настоящей темной ночи))
больше всего прикольно играть в настоящей темной ночи))
-
Admiral
Member
Так в ночі - тишина) Врубав музон і поїхав.... А в день шуміха, відчуття трохи не ті, но хватає 
-
bonya
Member
archibalt
Чиста ГТА, правда репак, але крім кряку і патчів там нічого не змінено. налаштування графіки
На високій швидкості, наприклад на мості, просадки до 25, а досить рідко, при якомусь дуже хитрому освітленні до 20 падає.
Трохи підкрутив вище, фпс практично не змінився. налаштування1 кліп кепчур офф
Чиста ГТА, правда репак, але крім кряку і патчів там нічого не змінено. налаштування графіки
На високій швидкості, наприклад на мості, просадки до 25, а досить рідко, при якомусь дуже хитрому освітленні до 20 падає.
Трохи підкрутив вище, фпс практично не змінився. налаштування1 кліп кепчур офф
Востаннє редагувалось 27.06.2011 01:02 користувачем bonya, всього редагувалось 1 раз.
-
Admiral
Member
В патчі 7 там класні тіні, не ті шо в 4

Добавлено через 41 минуту 8 секунд:
GTA 4 with Anti Aliasing - Audi A8 HQ
Добавлено через 21 секунду:

Добавлено через 41 минуту 8 секунд:
GTA 4 with Anti Aliasing - Audi A8 HQ
Добавлено через 21 секунду:
-
bonya
Member
Admiral
Поділись краком для 7 патчу. Патч зараза не ставиться на мій репак, буду оригінальну версію качати.
Поділись краком для 7 патчу. Патч зараза не ставиться на мій репак, буду оригінальну версію качати.
-
Admiral
Member
bonya
Читай ЛС, я спати
Читай ЛС, я спати
-
Kronks
Junior
Кто может подсказать в чём беда, у меня с другом почти одинаковые системы (у меня видяха мощнее, ECS GTS450 1Gb, а у него Palit GTS450 512 Mb) , Процы: Athlon II x2 255 BOX, 2Gb RAM, правда матери разные (у меня Gigabyte GA-M68MT-S2, но что у него я незнаю) ОС тоже и там и там Win 7, БП по мощности у меня вроде лучше (правда моему уже около 3-4 лет) у меня Cooler Master 350W (Максимум на выход 350W по 12В лини - 24А, у него БП ASUS 400W (макс на выход 350W) по линии 12В кажется что-то около 8А).
Суть проблемы состоит в том,что при таких конфигурациях у него GTA IV спокойно пашет на Автоконфигурации (настройки ставятся чуть выше средних) и даже он накручивал их выше, вё равно без лагов и тормозов, в то время как у меня после Автоконфигурации игра превращается практичеки в слайдшоу ... понижение настроек почти не спасает, играть становится более-менее реально только после понижения качества текстур до Низкого ... а остальных настроек на Средние ...
Кто может подсказать в чём моя проблема ?????
Суть проблемы состоит в том,что при таких конфигурациях у него GTA IV спокойно пашет на Автоконфигурации (настройки ставятся чуть выше средних) и даже он накручивал их выше, вё равно без лагов и тормозов, в то время как у меня после Автоконфигурации игра превращается практичеки в слайдшоу ... понижение настроек почти не спасает, играть становится более-менее реально только после понижения качества текстур до Низкого ... а остальных настроек на Средние ...
Кто может подсказать в чём моя проблема ?????
-
TJey
Member
iCEnhancer 1.3 Alpha - Raw кртуто дивиться
" target="_blank
" target="_blank
-
Admiral
Member
TJey
Круть
Буду в наступному місяці пробувати