Новини
Останні статті і огляди
Проблема з Asus 7900GT
-
alexvvv
Member
У мене з з Asus 7900GT існує така проблема - кулер працює завжди на 20% обертів не залежно від температури ядра, хоч до його відвалу. Тобто оберти не підвищуються автоматично. Вручну в Riva tuner оберти регулюються. Прошивка в біосі частот нічого не дає, пробував біос інших виробників (EVGA) та ж сама ситуація. Хто що порадить?
-
doCENTik85
Advanced Member
alexvvv
А раньше карта регулировала обороты?
-
alexvvv
Member
Не знаю, потрапила до мене такою.doCENTik85:alexvvv
-
doCENTik85
Advanced Member
Ну так может она вообще не может регулировать обороты автоматом, или там какой-то свой алгоритм работы известный только производителю.
Сколько проводов идет к вентилятору?
Сколько проводов идет к вентилятору?
-
alexvvv
Member
Два, але Riva tuner регулює, ну і GPU-Z правильно показує у відсотках кількість обертів.
-
andrey.nk
Member
попробуй регулировать обороты программой MSI Afterburner. в настройках есть очень удобный алгоритм регулировки.
кстати точно такая же видюха дома во втором компе стоит.
-
alexvvv
Member
Програма то буде регулювати, тут проблем немає, а от сама себе вона в тебе регулює?andrey.nk:попробуй регулировать обороты программой MSI Afterburner. в настройках есть очень удобный алгоритм регулировки.
-
andrey.nk
Member
видимо регулирует, потому как перегревов я не наблюдал. ничего точнее сейчас сказать не могу, потому как видюха временно перекочевала в ящик стола - за ненадобностью комп разобрал.