Вопрос Совместимости..

Обсуждение всего, что связано с CPU
Автор
Повідомлення
Rostyslav777
Member

Повідомлення

CULT FX5000 це чотирьохядерний розлочений Атлон 5000+ на ядрі Денеб,звідси і дешева ціна,пошукай на форумі в продажах. G31 чи G41 це бюджетні чіпсети під 775 сокет,мамки з ними дешеві,але підтримують всі проци під 775 сокет.

Добавлено спустя 2 минуты 22 секунды:
На VIA навряд чи він запрацює. НАщо тобі в лотерею бавитись? Яка ціна Е4600 і Е5500?
CULT
Junior

Повідомлення

Rostyslav777
Обидва - по 400 грн)
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

попробуй,скорее всего комп стартанет но будет черный экран. С процом точно ничего не будет
Rostyslav777
Member

Повідомлення

CULT Виходить обидва не нові? А мамку чому подарували??? Зазвичай хорошу річ просто так не дарують,щось в ній не те напевно.

Добавлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Тим паче вона явно не нова і на чіпсеті який дуже часто глючить через свою ультрабюджетність.

Добавлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Якщо хочеш,щоб все працювало точно,без всіляких нюансів бери Е4600. Крім того ми іншого конфігу не знаєм,може і його буде поза вуха.
CULT
Junior

Повідомлення

Rostyslav777
Звісно не нові..
А мамка - подарунок справжній и щірий..
Поставив другові Інтеловський чіпсет (бо йому наговорили, що VIA "тормознутий"), а старий він віддав мені..
Бо я вже декілька років на 865 із Целероном сиджу..
Ні ДД2 ні PCI-E..
А на поличці GF 7300 GT (PCI-e) лежить пиллю припадає..

Добавлено спустя 4 минуты 8 секунд:
А тут теперь выясняется, что мой 865 таки круче чем этот "новый" с s775, DDR2 и PCI-E..

Добавлено спустя 1 минуту 7 секунд:
:horror: :banghead:
Rostyslav777
Member

Повідомлення

CULT Тоді бери Е4600,він точно підтримується на сайті виробника http://support.asus.com/cpusupport/cpus" target="_blank ... ct=1&os=17 Зверни увагу на версію БІОС,якщо буде потрібно то перепроший. Наскільки знаю оперативка там ДДР2 533,тобто теж не дорого можна купити. І вентилятор на радіатор чіпсета,бо гріється як сволота(ну принаймні в знайомого пальця втримати не міг довго).

Добавлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Твій старий ніфіга не круче,за всіма технічними характеристиками дана мамка краща. Хіба стара вважається надійнішою,але про надійність то все суб'єктивно. Двохядерний проц, 2 гіга ДДР2 памяті( по одному гігу в слот,бо більше не підтримується) і відеокарта десь рівня GeForce 240 GT чи Radeon 5670 і буде тобі щастя навіть на даній мамці,буде нормальна функціональна бюджетка. Так що причин для розчарувань не бачу ніяких. :beer:
CULT
Junior

Повідомлення

Rostyslav777
Так, кулер на південному мості вже стоїть..
А от із тонкостями пам'яті (533 и т.д), та із прошивками БІОСа я не дуже шарю..

Добавлено спустя 6 минут 57 секунд:
Добавлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Твій старий ніфіга не круче,за всіма технічними характеристиками дана мамка краща. Хіба стара вважається надійнішою,але про надійність то все суб'єктивно. Двохядерний проц, 2 гіга ДДР2 памяті( по одному гігу в слот,бо більше не підтримується) і відеокарта десь рівня GeForce 240 GT чи Radeon 5670 і буде тобі щастя навіть на даній мамці,буде нормальна функціональна бюджетка. Так що причин для розчарувань не бачу ніяких. :beer:[/quote]

Ой, дякую..
Це ж ти про p5vd2-mx?
Я так і планую.. Але підтримка в неї - до 4ГБ..
А відео буде GeForce 7300 GT 256MB (PCI-E).. (після Radeon 9600 pro)
Rostyslav777
Member

Повідомлення

CULTТак саме про неї. БІОС можна обновити і прямо з Windows допомогою проги ASUS Update. Скачаєш її на сайті Асуса http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=n" target="_blank ... templete=2
На рахунок памяті -те що заявлено 4 гіга то одне,а те що роз'єма тільки два і 2-х гігові модулі памяті не підтримуються,то зовсім інше. Коротше різниця буде відчутна,відео слабовате,але порівняно з тим що було то явно крок вперед.
CULT
Junior

Повідомлення

Rostyslav777
Ні, там, як раз, 2*2 і стояло..
Але мені воно і не треба..
Мені і 2*512 вистачило б..
Але по ціні, порівняно з 2*1, не рентабельно..
..
Я теж впевнений, що різниця буде неймовірна..
Я з 286, 386 починав..
І я знаю справжню ціну "производительности" заліза..
Тож для мене і мій Целєрончик (s478), на 865 чіпі, із 2*256 МБ DDR, та Радєоном 9600 про AGP - літак..
Стільки на ньому зроблено було..
А ось ці сьогоденні s775, DDR2, PCI-E, - це для мене взагалі - ракета буде..

Добавлено спустя 4 минуты 3 секунды:
Звісно ж не приємно, що логіка не Інтеловська..
Раніше такого не було..
А фирма VIA, мала не аби який авторитет..
Rostyslav777
Member

Повідомлення

CULTВсе може бути,дуал режиму там нема,просто на сайті виробника немає жодного 2-х гігового модуля в переліку підтримуваних,тому і не раджу ставити,бо всяке може бути. А логіка..яка різниця яка? Аби працювало,а через місяць ти вже і згадувати не будеш,що там і як там,якщо проблем не буде. А пуцьками мірятись,що в мене інтел,а в тебе ВІА,хай діти в школі міряються.
CULT
Junior

Повідомлення

Rostyslav777
Точно! :beer:
Відповісти