Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
Striker
Member

Повідомлення

Експериментую далі. Зняття трьох заглушок PCIE ще знизили температуру ГПУ на -1 і hotspot на -2 градуси. Тепер хочу спробувати поставити там на вдув кулер 80 мм. Може навіть ззовні корпуса, щоб не було турбулентності повітря з кулером відеокарти. Є навіть отака штука на Алі, тримач кулера замість заглушки. :)
спойлер
Зображення
ШІ каже таке:
Встановлення вентилятора на вдув замість заглушок PCIe — це дієвий спосіб покращити охолодження відеокарти, оскільки він подаватиме свіже повітря безпосередньо до її радіатора.
leif
Member

Повідомлення

А що це у вас така невдала версія 9070хт, що аж так морочитись треба з її охолодженням, чи вас шум не влаштовує від нинішнього конфігу?

Чи в чому взагалі мета усіх цих дій? :think:
Filabatya
Member

Повідомлення

Перетворити цей корпус у відкритий стенд :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Striker: ↑ 06.10.2026 19:23 Експериментую далі. Зняття трьох заглушок PCIE ще знизили температуру ГПУ на -1 і hotspot на -2 градуси. Тепер хочу спробувати поставити там на вдув кулер 80 мм. Може навіть ззовні корпуса, щоб не було турбулентності повітря з кулером відеокарти. Є навіть отака штука на Алі, тримач кулера замість заглушки. :)
спойлер
Зображення
ШІ каже таке:
Встановлення вентилятора на вдув замість заглушок PCIe — це дієвий спосіб покращити охолодження відеокарти, оскільки він подаватиме свіже повітря безпосередньо до її радіатора.
Якщо він буде на вдув - то ніякої турбулентності не буде.
rage11
Member

Повідомлення

Striker потужно. я тоже эксперементировал с разным расположением вентилятиоров в корпусе FD Define R4. в итоге сейчас мне хватает одной 14 на выдув и 2х14 на морде впуск. пылевые фильтры колхозите? мне понравилось на двухсторонний скотч крепить москитную сетку, вполне аккуратненько получается :gigi:
Yurius
Member

Повідомлення

leif: ↑ 06.10.2026 20:56Чи в чому взагалі мета усіх цих дій?
осінь наступила :D
Striker
Member

Повідомлення

leif: ↑ 06.10.2026 20:56А що це у вас така невдала версія 9070хт, що аж так морочитись треба з її охолодженням, чи вас шум не влаштовує від нинішнього конфігу?

Чи в чому взагалі мета усіх цих дій?
Aorus гаряченька вийшла по hotspot і пам'яті, тому в мене спортивний інтерес знизити темпи наскільки це можливо. Вже мені більш-менш подобається. Та і корпус мені мій подобається, але для гарячої відеокарти він не дуже, тому доопрацював, щоб стало як мінімум нормально. Мені зараз він навіть візуально більше подобається, ніж раніше з тим всратим кожухом.
Filabatya: ↑ 06.10.2026 21:08Перетворити цей корпус у відкритий стенд
Так а що смішного, в мене зараз темпи відеокарти стали в закритому корпусі майже такі, як до того у відкритому. :rolleyes:
daesz: ↑ 06.10.2026 21:27Якщо він буде на вдув - то ніякої турбулентності не буде.
Не було, вже спробував. Але темпи повернулися до рівня з цілими заглушками. Спробував навпаки на видув, то темпи такі ж, як просто без заглушок, але з'явився гул. Якраз через турбулентність, мабуть.
rage11: ↑ 06.10.2026 21:45пылевые фильтры колхозите?
Вже замовив на Алі нейлонові 3х140 мм на нижній і 2 передні, 2х120 мм на передній верхній і де заглушки, і сітчатий фільтр 140х280 мм на дно, щоб стояв грубий фільтр перед нейлоновим фільтром на новому нижньому і ще й під БЖ одночасно закривав, хоч там і так є така ж сіточка.
Yurius: ↑ 06.10.2026 21:52осінь наступила
:banan:
man1242
Member

Повідомлення

Striker: ↑ 06.10.2026 19:23 Експериментую далі. Зняття трьох заглушок PCIE ще знизили температуру ГПУ на -1 і hotspot на -2 градуси. Тепер хочу спробувати поставити там на вдув кулер 80 мм. Може навіть ззовні корпуса, щоб не було турбулентності повітря з кулером відеокарти. Є навіть отака штука на Алі, тримач кулера замість заглушки. :)
спойлер
Зображення
ШІ каже таке:
Я ще рік тому казав тобі купляти корпуса з обдувом гпу знизу :D
Striker
Member

Повідомлення

man1242: ↑ 06.10.2026 23:02Я ще рік тому казав тобі купляти корпуса з обдувом гпу знизу
Навіщо купувати, якщо можна зробити. :D
Відповісти