Насправді цьому є психіатричний термін і він рахується хворобою. Просто, щоб десь, щось було безкоштовно КОМУСЬ потрібно за це платити.yariksom: ↑ 03.10.2026 20:18
Так, це затягує, навіть коли з'явиться ресурс то людина психологічно не перестане качати піратки і купувати китайські ксенони.
таке життя.![]()
Новини
Останні статті і огляди
Разом із вживаним процесором AMD Ryzen 7 5800X3D новому власнику дістався бан у Valorant
-
sensey
Member
-
S0N1C
Member
шось собі видумали та обговорюють
коли продукт відрізняється від нового у гіршу сторону - то його прийнято продавати/покупати дешевше, от і все, але для когось онлайн ігри - це те що ніколи не буде гратися на такому проці, тож бан по процу - не проблема 
-
AlexWest
Member
S0N1C, кажуть, X3D показують магію саме в таких онлайн ганялках. А цьому ощадливому чуваку вони показали взагалі унікальну магію 
-
yariksom
Member
Ти про клептоманію, чи про що?sensey: ↑ 03.10.2026 20:36Насправді цьому є психіатричний термін і він рахується хворобою. Просто, щоб десь, щось було безкоштовно КОМУСЬ потрібно за це платити.
Так великі компанії закладають відсоток ризику, вони дуже добре знають, що в них можуть і будуть красти, тому цей ризик вкладають в ціну.
І будуть закладати, якщо навіть ніхто не вкраде лайно, яке вони випустили.
-
FastBullet
Member
https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9 ... b-l3-cache
Оказывается, 5950Х3D и 5900Х3D были еще в 2023)
Оказывается, 5950Х3D и 5900Х3D были еще в 2023)
-
daesz
Member
stoned: ↑ 03.10.2026 13:03 KimRomik
Потрібно викорчовувати першопричину, у вигляді девів софту а не наслідок, у вигляді юзерів софту.
Проте, по аналогії зі всім іншим в цьому світі - страждає, як завжди, низ харчового ланцюга.![]()
Першопричина - люди які використовують чіти.
-
divinity
Member
daesz
я думаю він не те мав на увазі, не знаю чого тіпа замінусили. Системи типу Денуво і криві античіти легальним юзерам дають дебафф (фпс, різні бани) за рахунок чітерів. Тобто античіт/антипіратська програма повинна створювати проблеми піратам/чітерам, а виходить що страждає кінцевий легальний споживач. Скільки було що умовно стімівська версія жере ресурси як не в себе, а коли випускають на GoG без того ж Denuvo, то вона "внєзапно" стає працювати набагато краще.
я думаю він не те мав на увазі, не знаю чого тіпа замінусили. Системи типу Денуво і криві античіти легальним юзерам дають дебафф (фпс, різні бани) за рахунок чітерів. Тобто античіт/антипіратська програма повинна створювати проблеми піратам/чітерам, а виходить що страждає кінцевий легальний споживач. Скільки було що умовно стімівська версія жере ресурси як не в себе, а коли випускають на GoG без того ж Denuvo, то вона "внєзапно" стає працювати набагато краще.
-
Геральт
Active Member
Так подякув би продавцеві. Допоміг вилікуватись від залежностіПісля встановлення процесора він виявив, що більше не може грати у Valorant.
-
daesz
Member
divinity: ↑ 04.10.2026 07:23криві античіти
divinity: ↑ 04.10.2026 07:23легальним юзерам
divinity: ↑ 04.10.2026 07:23різні бани
-
VovaII
Member
Що Ви розумієте під цим? Який рівень доходів, за Вашою думкою, можна вважати вище рівня бідності? І який процент жителів України, мають нижчій рівень доходів?yariksom: ↑ 03.10.2026 20:18навіть коли з'явиться ресурс
-
doc-oc
Member
Яснопонятно) Ну, такие онлайн помойки - это в принципе худшее, чем можно заниматься за своим ПК. Но, подобные новости просто делают подобным помойкам прекрасный анти-пиар) Я это вообще расцениваю как вмешательство в личную жизнь! Пусть себе в одно место такие античиты зашьют и выпилят себя из этой жизни 
-
_nevermind
Member
Вначале норм пишешь, но потом пишешь про GOG - там нет компетитив онлайн игр, только сингл/кооп игры.divinity: ↑ 04.10.2026 07:23 daesz
-
kabostebeztak
Member
Бани по залізу і в інших іграх були (пабг по моєму) і не пов'язані з принципом роботи античітаMozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
Не дивлячись на те що я за закручуванея гайок для чітерів, бани по залізу це зло як раз через ось такі випадки
Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
Супутня шкода надто велика0kie: ↑ 03.10.2026 17:17 Отличная идея банить по железу. Давно пора. По аккаунту банить нет смысла. Особенно в бесплатных играх типа PUBG или КС2, где новый аккаунт создаётся за 5 минут и читер продолжает делать нервы честным игрокам.![]()
Відправлено через 52 секунди:
ЗвісноMozdev: ↑ 03.10.2026 19:58Скажи мені чи погодишся ти на своїй роботі щоб для контролю та нагляду тобі ділдо в 5-ту точку запхали з електрошокером, та трекером і т.д., це дуже відалений аналог реал-лайф анті-чита.syavik2001: ↑ 03.10.2026 18:40 можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!![]()
Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
Нє а, є попит - є і пропозиція. Першопричиною є чітери а не розробники чітівstoned: ↑ 03.10.2026 13:03 KimRomik
Потрібно викорчовувати першопричину, у вигляді девів софту а не наслідок, у вигляді юзерів софту.
Проте, по аналогії зі всім іншим в цьому світі - страждає, як завжди, низ харчового ланцюга.![]()