Разом із вживаним процесором AMD Ryzen 7 5800X3D новому власнику дістався бан у Valorant

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
sensey
Member

Повідомлення

yariksom: ↑ 03.10.2026 20:18
Так, це затягує, навіть коли з'явиться ресурс то людина психологічно не перестане качати піратки і купувати китайські ксенони.
таке життя. :rotate:
Насправді цьому є психіатричний термін і він рахується хворобою. Просто, щоб десь, щось було безкоштовно КОМУСЬ потрібно за це платити.
S0N1C
Member

Повідомлення

шось собі видумали та обговорюють :insane: коли продукт відрізняється від нового у гіршу сторону - то його прийнято продавати/покупати дешевше, от і все, але для когось онлайн ігри - це те що ніколи не буде гратися на такому проці, тож бан по процу - не проблема :shuffle:
AlexWest
Member

Повідомлення

S0N1C, кажуть, X3D показують магію саме в таких онлайн ганялках. А цьому ощадливому чуваку вони показали взагалі унікальну магію :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

sensey: ↑ 03.10.2026 20:36Насправді цьому є психіатричний термін і він рахується хворобою. Просто, щоб десь, щось було безкоштовно КОМУСЬ потрібно за це платити.
Ти про клептоманію, чи про що?
Так великі компанії закладають відсоток ризику, вони дуже добре знають, що в них можуть і будуть красти, тому цей ризик вкладають в ціну.
І будуть закладати, якщо навіть ніхто не вкраде лайно, яке вони випустили.
FastBullet
Member

Повідомлення

https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9 ... b-l3-cache
Оказывается, 5950Х3D и 5900Х3D были еще в 2023)
daesz
Member

Повідомлення

stoned: ↑ 03.10.2026 13:03 KimRomik
Потрібно викорчовувати першопричину, у вигляді девів софту а не наслідок, у вигляді юзерів софту.
Проте, по аналогії зі всім іншим в цьому світі - страждає, як завжди, низ харчового ланцюга. :dontknow:
:facepalm:
Першопричина - люди які використовують чіти.
divinity
Member

Повідомлення

daesz
я думаю він не те мав на увазі, не знаю чого тіпа замінусили. Системи типу Денуво і криві античіти легальним юзерам дають дебафф (фпс, різні бани) за рахунок чітерів. Тобто античіт/антипіратська програма повинна створювати проблеми піратам/чітерам, а виходить що страждає кінцевий легальний споживач. Скільки було що умовно стімівська версія жере ресурси як не в себе, а коли випускають на GoG без того ж Denuvo, то вона "внєзапно" стає працювати набагато краще.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Після встановлення процесора він виявив, що більше не може грати у Valorant.
Так подякув би продавцеві. Допоміг вилікуватись від залежності :-/
daesz
Member

Повідомлення

divinity: ↑ 04.10.2026 07:23криві античіти
divinity: ↑ 04.10.2026 07:23легальним юзерам
divinity: ↑ 04.10.2026 07:23різні бани
:popcorn:
VovaII
Member

Повідомлення

yariksom: ↑ 03.10.2026 20:18навіть коли з'явиться ресурс
Що Ви розумієте під цим? Який рівень доходів, за Вашою думкою, можна вважати вище рівня бідності? І який процент жителів України, мають нижчій рівень доходів?
doc-oc
Member

Повідомлення

Яснопонятно) Ну, такие онлайн помойки - это в принципе худшее, чем можно заниматься за своим ПК. Но, подобные новости просто делают подобным помойкам прекрасный анти-пиар) Я это вообще расцениваю как вмешательство в личную жизнь! Пусть себе в одно место такие античиты зашьют и выпилят себя из этой жизни :laugh:
_nevermind
Member

Повідомлення

divinity: ↑ 04.10.2026 07:23 daesz
я думаю він не те мав на увазі, не знаю чого тіпа замінусили. Системи типу Денуво і криві античіти легальним юзерам дають дебафф (фпс, різні бани) за рахунок чітерів. Тобто античіт/антипіратська програма повинна створювати проблеми піратам/чітерам, а виходить що страждає кінцевий легальний споживач. Скільки було що умовно стімівська версія жере ресурси як не в себе, а коли випускають на GoG без того ж Denuvo, то вона "внєзапно" стає працювати набагато краще.
Вначале норм пишешь, но потом пишешь про GOG - там нет компетитив онлайн игр, только сингл/кооп игры.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
Бани по залізу і в інших іграх були (пабг по моєму) і не пов'язані з принципом роботи античіта
Не дивлячись на те що я за закручуванея гайок для чітерів, бани по залізу це зло як раз через ось такі випадки

Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
0kie: ↑ 03.10.2026 17:17 Отличная идея банить по железу. Давно пора. По аккаунту банить нет смысла. Особенно в бесплатных играх типа PUBG или КС2, где новый аккаунт создаётся за 5 минут и читер продолжает делать нервы честным игрокам. :up:
Супутня шкода надто велика

Відправлено через 52 секунди:
Mozdev: ↑ 03.10.2026 19:58
syavik2001: ↑ 03.10.2026 18:40 можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!
Скажи мені чи погодишся ти на своїй роботі щоб для контролю та нагляду тобі ділдо в 5-ту точку запхали з електрошокером, та трекером і т.д., це дуже відалений аналог реал-лайф анті-чита. :gigi:
Звісно

Відправлено через 4 хвилини 36 секунд:
stoned: ↑ 03.10.2026 13:03 KimRomik
Потрібно викорчовувати першопричину, у вигляді девів софту а не наслідок, у вигляді юзерів софту.
Проте, по аналогії зі всім іншим в цьому світі - страждає, як завжди, низ харчового ланцюга. :dontknow:
Нє а, є попит - є і пропозиція. Першопричиною є чітери а не розробники чітів
Відповісти