главное сделать бан по железу как с валорантом и забанеными райзенами :DD
можно будет принципиально скупать процы, лутать бан и продавать их потом с сюрпризом игрунам
читы уже непобедимы навсегда по сути теперь.alex_sul: ↑ 03.10.2026 10:53 Цю систему, як і будь-яку іншу, зламають\обійдуть\обмануть..
Так, бан по залізу і IBANШоб тварь даже шавуху не могла купить
![]()
Back to 1999, Quake3 PVS, ох вже ці інженегри-"винахідники"Сервер використовуватиме спеціальну систему видимості, інтегровану в кожну мапу, щоб приховувати позиції невидимих гравців
що за несправедливiсть. написав вище буквально те ж саме, а мене замiнусували. Мене не люблять!1!1!!1KimRomik: ↑ 03.10.2026 12:12 так, але це не викорінить такого виду чітерства, коли автонаведення працює через другий ПК на якому стоїть карта відеозахоплення і спеціальний софт
Думаю, що вони й не грають довго, як голуб - насрав і полетів.mult: ↑ 03.10.2026 12:44Який в цьому сенс, адже так гра набридне дуже швидко і втратить сенс.
хтось заробляє, бустає акки в різних іграх, рейтинг і тд, потім продає.mult: ↑ 03.10.2026 12:44 Взагалі ніколи не розумів чітерів.
Який в цьому сенс, адже так гра набридне дуже швидко і втратить сенс.
Я в молодості не раз грався з чітами, але для не онлайн, а синглових офлайн ігор.
Так коли ставиш чіти на безкінечні патрони, хп і інше, то буквально через годину гра втрачає весь сенс і інтерес.
Тому я швидко перестав таким займатись.
Хіба що онлайн чітери, це якісь хворі люди з купою комплексів, яким допомагає чітерство хоч якось самоствердитись в своїх очах.
Іншого пояснення я не маю.
Так. На таких речах варяться великі гроші, які сягають мільярди доларів. Люди навіть готові платити, щоб тебе бустили замість того щоб розвивати свій скілл (бо ліниві).Enjthesilence: ↑ 03.10.2026 13:41хтось заробляє, бустає акки в різних іграх, рейтинг і тд, потім продає.mult: ↑ 03.10.2026 12:44 Взагалі ніколи не розумів чітерів.
Який в цьому сенс, адже так гра набридне дуже швидко і втратить сенс.
Я в молодості не раз грався з чітами, але для не онлайн, а синглових офлайн ігор.
Так коли ставиш чіти на безкінечні патрони, хп і інше, то буквально через годину гра втрачає весь сенс і інтерес.
Тому я швидко перестав таким займатись.
Хіба що онлайн чітери, це якісь хворі люди з купою комплексів, яким допомагає чітерство хоч якось самоствердитись в своїх очах.
Іншого пояснення я не маю.
До речі так, ші яке в ролі адміна аналізує гру. Бо програмно все можна сфальсифікувати, а коли ші сам може з точку гравця спостерігати то зможе менше упереджено роздавати баниVictor Butko: ↑ 03.10.2026 12:32 Від читерів якщо шось і допоможе, так це серверний античіт з ШІ.
Як Ілон Маск з прокачкою персів в рпгKimRomik: ↑ 03.10.2026 14:56Так. На таких речах варяться великі гроші, які сягають мільярди доларів. Люди навіть готові платити, щоб тебе бустили замість того щоб розвивати свій скілл (бо ліниві).Enjthesilence: ↑ 03.10.2026 13:41
хтось заробляє, бустає акки в різних іграх, рейтинг і тд, потім продає.
Здається мені на консолі щось натягнути це втратити додаткові фпс або навіть цілу комюніті...Misanthrop: ↑ 03.10.2026 18:16 Тим часом більше половини читерів сидять на консолях з ші аімботом. Але того розробники колди не бачать. Тіко пк гравці винні, навіть коли усе комьюніті вже волає що уся дупа з консолей
Ну так і треба тим, хто в мультиплеєрний шутерний кал грає.gregory_amd: ↑ 03.10.2026 10:44можно будет принципиально скупать процы, лутать бан и продавать их потом с сюрпризом игрунам![]()
![]()