Ссд це база, хоча би сата. Пам'ятаю як грав індюшатину перші рази на ссд і як дота завантажувалася швидко, імба.
Тут я скоріше при відповіді згадав як на курсах по анріалу тіпів вчили буквально тяп ляп і в продакшн, ну таке. Але це частково можна списати на часи ковіду і що тоді набирали купу розробників просто щоб набрати. Зараз у нас є трошки більш сяюча річ в кімнаті ніж ігри-сервіси, в яку вливають всі ресурси
Відправлено через 10 хвилин 42 секунди:
MqM: ↑
03.10.2026 04:08
Уважно перечитай написане. Проблема в тому, що гра зроблена так, щоб всю оптимізацію зіпхнути на потужність пк.
Навіщо принципово робити під більш сучасну техніку відсікаючи частину аудиторії зі старішими девайсами без нагальної потреби?
Я не побачив ні супер деталізованих моделей, ні 8к текстур.
А враховуючи дефіцит памяті, то у бвльшості 1тб чи 2тб ссд памяті
До речі знаю людей, які не змогли встановити якусь гру через обсяг, бо їм не вистачало через робочі програми на ноуті. І ноут добротний, як бачиш є такі проблеми
2 tb ссд в 26 це вже жир якщо чесно
Ще є таке питання, що ігри стали більше по розмірах, але через ціни ссд, навіть регулярні, люди все одно брати в основному терабайт. Тобто за останні 10 років розмір ігор виріс, а от сховище в дефолтного геймера не дуже. Але це так, думки в слух