правильно. после ночи когда я пересобрал комп заменив видло и переставив вчистую ОС что бы красиво все - надо выпустить обнову
Новини
Останні статті і огляди
AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.9.2 із підтримкою нових ігор
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.9.2 із підтримкою нових ігор
правильно. после ночи когда я пересобрал комп заменив видло и переставив вчистую ОС что бы красиво все - надо выпустить обнову
-
yariksom
Member
Ми всі дуже хвилюємось за тебе, випий водички і ковтни пігулку валеріаниgregory_amd: ↑ 30.09.2026 08:23правильно. после ночи когда я пересобрал комп заменив видло и переставив вчистую ОС что бы красиво все - надо выпустить обнову
-
Pandemium77
Junior
Как говорится нет цель только Путь (амдешника)gregory_amd: ↑ 30.09.2026 08:23 Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.9.2 із підтримкою нових ігор
правильно. после ночи когда я пересобрал комп заменив видло и переставив вчистую ОС что бы красиво все - надо выпустить обнову![]()
-
starinfo
Member
оновлення драйверів це якесь специфічне дійство яке тіки в амуде присутнє?Pandemium77: ↑ 30.09.2026 08:44Как говорится нет цель только Путь (амдешника)gregory_amd: ↑ 30.09.2026 08:23 Предлагаю обсудить AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 26.9.2 із підтримкою нових ігор
правильно. после ночи когда я пересобрал комп заменив видло и переставив вчистую ОС что бы красиво все - надо выпустить обнову![]()
![]()
-
0kie
Member
Майкрософт тоже западло подкинула, выпустив Windows 11 26H2. Так что "теория заговора" имеет место быть!gregory_amd: ↑ 30.09.2026 08:23переставив вчистую ОС
-
pelia
Member
У мене в апці досі остання версія 26.8.1, а стоїть взагалі 26.6.4 
-
Nouriel
Member
pelia
бо це WHQL драйвер і в тебе стоїть тільки на їх оновлюватись
бо це WHQL драйвер і в тебе стоїть тільки на їх оновлюватись
-
Bely91
Junior
В мене був 26.8.1. Постійно якась лажа з ним була, відкотився взагалі на 26.6.1. Працює ідеально. Карта 9070XT. Щось останні драйвера прямо дуже погані від АМД
-
Евгений King
Member
Останні дрова погані і у nvidia. Всі ШІшкою кодять, а потім вилазить постійно лажа і по 10 хотфіксівBely91: ↑ 30.09.2026 22:57В мене був 26.8.1. Постійно якась лажа з ним була, відкотився взагалі на 26.6.1. Працює ідеально. Карта 9070XT. Щось останні драйвера прямо дуже погані від АМД