З’явилися детальні тести продуктивності The Witcher 3: Wild Hunt Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Corey666
Member

Повідомлення

_Andrik_: ↑ 29.09.2026 15:08
Corey666: ↑ 29.09.2026 12:52 Мені двигун редів найбільше подобається по графіці, і є прихильником "сірої" атмосфери. Можливо в цей раз, пройду далі кривавого барона.

Якщо вірити AI в пошуку Brave через 7хв (сьогодні о 13:00)

Вже вийшла:
1.png
Той барон для мене якесь прокляття , 3 рази до нього доходив, навіть маля 2 рази відкопував і на тим рік паузи і поколу , бо вже не пам'ятаю що до чого :laugh: . Не можу зачепитися щоб затягнуло :dontknow:
Буквально 1 в 1 :lol:. 3 рази починав, і на бароні відкладав на довге потім.
І це при тому, що я можна сказати фанат (прочитав всі книги, пройшов попередні ігри, витерпів всі сезони нетфлікса та навіть ношу срібний кулон відьмака поряд з хрестиком).
спойлер
IMG_20260929_164139028.jpg
Сьогодні запустив, пограв годинку і по відчуттях щоcь знову взагалі не затягує. Плюс освітлення Path Tracing не вражає і часто виглядає як зламане, може щось підтюняти ще. Напевно вже спробую в 5-те на Songs of the Past (якщо доживу), а потім вже остаточно вирішу, що не моє.
denizen
Member

Повідомлення

Геральт: ↑ 29.09.2026 10:44 Була зелена, стала червона :-/
Зображення
на редіті пишуть, що то через баг з волоссям на Nvidia
https://www.reddit.com/r/Witcher3/comme ... ering_fps/
Геральт
Active Member

Повідомлення

denizen
Зелена приблуда садить FPS на зелених картах? Так то фіча, а не баг :laugh:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Амд викатила драйвер з фіксом. Обісрались, але лише трішки.
Mozdev
Member

Повідомлення

Графіка сильно краще не стала, а продуктивність знизилася майже в двічі ну круто чо.
bombeybox
Member

Повідомлення

Геральт: ↑ 29.09.2026 17:11Зелена приблуда садить FPS на зелених картах?
Прикол в тому, що до цього апдейту вона не садила так фпс...

Хеирворкс - зламаний в Растр\RT, і тільки в PT працює правильно, але сильно садить фпс.
Сам PT - повністю зламаний Outdoors, але в Indoors сценаріях він видає неймовірну картинку.
Растрове освітлення - повністю зламане в Туссенті і можливо інших локаціях теж. Нагадало мені як в 2016 люди намагались відтворити славнозвісне Е3 освітлення, роблячи якийсь один аспект краще і ломаючи все інше.
Гра на ультрах вже в версії 4.04 клала на лопатки всі процесори, зараз все стало ще гірше (30фпс на 5800X3D в центрі Новіграду).

Я люблю CDPR, і розумію що це безкоштовний апдейт, але де-факто, розробники тупо навалили модів з Нексусу в збірну солянку (як школота робить зі Скайрімом\Гта'шкою) і видала це за Ремастер.

Грі не вистачило кілька місяців Quality Control, видно дуже обмеженими силами кількох роботяг ліпили цей "ремастер". До релізу нового Аддону все пофіксять.
Востаннє редагувалось 29.09.2026 17:34 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

bombeybox: ↑ 29.09.2026 17:28 Bидно дуже обмеженими силами кількох роботяг ліпили цей "ремастер".
Потрібно було садити на UE5. :gigi:
Чортківський
Junior

Повідомлення

Мені чомусь не подобається кольорова гама, раніше було краще... Якось все не впопад :( Надіюсь це виправлять :-/
vsx
Member

Повідомлення

Я одного не пойму. С лучами все понятно, они уже никогда нормально не заработают. Почему в растре топовые карты показывают такую копеечную производительность? В современных игрых на современых движках и то в разы больше.
denizen
Member

Повідомлення

vsx: ↑ 29.09.2026 18:39 Я одного не пойму. С лучами все понятно, они уже никогда нормально не заработают. Почему в растре топовые карты показывают такую копеечную производительность? В современных игрых на современых движках и то в разы больше.
я ж написав, що баг з волоссям, мабуть пофіксять, або вимикаєш і отримуєш 2х
там, ще на форумі по драйвару Nvidia люди пишуть, що гра не розпізнається драйвером
Zealoth
Member

Повідомлення

Чортківський: ↑ 29.09.2026 17:59 Мені чомусь не подобається кольорова гама, раніше було краще... Якось все не впопад :( Надіюсь це виправлять :-/
Потому что изначально художники/дизайнеры рисовали окружение и вручную выставляли под него освещение и цветокор, что бы оно органично и художественно смотрелось. А теперь на это все вылили лучи, и всю работу художников ими вытерли.
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

Пам'ятаю, коли тільки вийшов той Відьмак 3, дратувало те затемнення, коли найменша тінь була чорна, як дупа самі знаєте кого, і поглинала 99,99% світла, хоч і з часом звикаєш, і це здається навіть атмосфернішим. А тепер все відбілили, наче хлоркою, аж очі печуть від того світла. Купа людей то робе: контроль якості, тестування, дизайнери, художники. Ну, невже ніхто з команди не бачить, як то гівняно виглядає, чи бояться вимовити?
bombeybox
Member

Повідомлення

erkins007: ↑ 29.09.2026 15:50Там вообще трассировка пути сломана. С ней графика ХУЖЕ чем вообще без лучей
Смішно таке читати від адепта технологій Хуанга :gigi:

Растр:
спойлер
Зображення
RТ:
спойлер
Зображення
PT:
спойлер
Зображення
Трасування шляху - справжній геймченджер в приміщеннях. Біда в тому, шо він криво працює назовні :weep:
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

bombeybox
RT = SSAO ON
РТ — може й дає реалістичніше світло, але гра від того краще не виглядає)
proos
Member

Повідомлення

конкретно так изменили ветки прокачки
55лвл и не упирается прокачка в потолок
вот за это им респект :super:
penetrator
Member

Повідомлення

Ремастернули так ремастернули.
3440х1440, все на макс, без РТ, без ДЛСС - 50-60 фпс на 9800х3д и 5080 :lol:

Самый главный вопрос - можно ли еще как то играть в легаси версию или хотя бы некстген патч?
S0N1C
Member

Повідомлення

bombeybox: ↑ 29.09.2026 19:37
erkins007: ↑ 29.09.2026 15:50Там вообще трассировка пути сломана. С ней графика ХУЖЕ чем вообще без лучей

Растр:
спойлер
Зображення
RТ:
спойлер
Зображення
PT:
спойлер
Зображення
Трасування шляху - справжній геймченджер в приміщеннях. Біда в тому, шо він криво працює назовні :weep:
шось усі три скріни виглядають якось не дуже :insane:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

bombeybox: ↑ 29.09.2026 19:37

Растр:
спойлер
Зображення
RТ:
спойлер
Зображення
PT:
спойлер
Зображення
якщо буде змога, порівняй пастрейсінг проти растеру з длсс5, цікаво)
bombeybox
Member

Повідомлення

S0N1C: ↑ 29.09.2026 20:42шось усі три скріни виглядають якось не дуже
В грі зараз поламана Гамма + скріни зробив в HDR, а треба було вимкнути тоді, бо кольори зникли :gigi:
Enjthesilence: ↑ 29.09.2026 20:43якщо буде змога
Може хтось заютубить то я скину, я просто не ставлю ці моди взагалі собі)
enkosxs
Member

Повідомлення

Zealoth: ↑ 29.09.2026 16:36
enkosxs: ↑ 29.09.2026 16:12 Интересно как потянеть моя старушка 3080 его в разрешении 3440х1440. Но ещё интереснее попробывать скок она выдаст при неофициальном MFG от нвидии.
При выключенных лучах(любых) и длсс на качество оно в Белом саду 5070 ти выдает 90-100 кадров. И картинка честно говоря довольно паршивая по освещению и цветокору. Пргресса по визуалу вообще не вижу.

Включенная трасировка сьедает 40+ кадров, трассировка пути 50+.

Без включенного рейтрейсинга освещение вообще поломано.
как то печально всё. Учитывая что 5070 ти на 50% быстрее 3080. Надо ждать патча для игры 2013 года!)))
Відповісти