Я притягнув недавно 5060ti 8gb в один з компів.
Довго не розбирався, але увімкнув сталкера і побачив те ж, що бачив і в
огляді на ресурсі.
- спойлер
З чого зробив висновок, що там різниці між 8 і 16 не було б. Але пів години не бігав.
Карту купив з Амазону за 320$, i доставка десятка. За такі гроші вважаю це вдалою покупкою. Особливо коли дивлюсь, що в нас на барахолці 3070 от продають за 14-15к. Вважаю, що карта має право на існування. Але треба розуміти, які в неї обмеження. Це типу як 1060 3ГБ, яка на момент виходу була норм, але люди на тих 1060 просиділи багато років, і з часом та нестача пам'яті стала гострою.
У власний комп б не купив цю 5060ti. Я вже ніколи не куплю карту на 8гб. Я граю в 4k або 1440p, і частенько ставлю моди на ігри. І ніколи не куплю карту з 8-ма лініями PCIE, або боронь боже, 4-ма. Наприклад, в моєму особистому компі зараз в проца є x8 4.0 ліній для вк. В мене в користуванні є досі pcie 3.0 система, яка цілком себе нормально почуває. Може, якась новіша карта колись опиниться там. Я знаю, що при бажанні, можна вибрати такі налаштування і знайти такі ігри, де на 8гб на порізаній шині далеко не заїдеш.
- спойлер
Також би не купив 9060xt 16гб, бо хоч там і є пам'ять, але чип не вартий тих грошей. Купив би 9070.