Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
Filabatya
Member

Повідомлення

В торенті взагалі нереально не правильно зібрати, це один з найкращих корпусів по продуву(хл ще й 140 має ззаду :up: )
Повна протилежність шпаківням :shuffle:
Striker
Member

Повідомлення

Якась шляпа з цими корпусами. От, наприклад, Lian Li LANCOOL 216 - чудовий корпус, 2х160 мм на вдув, 1х140 видув ззаду, знизу можна поставити 2х140 під відеокарту, але чому немає пиловиків? Так же на NZXT H5 Flow, на Reddit пишуть, що дуже багато пилу в корпусі. Вже не знаю на що дивитися.
Nouriel
Member

Повідомлення

Striker
когуар юніфейс, там і кулера і фільтра є. і коштує фігню
GreenMile
Member

Повідомлення

Striker: 21.09.2026 12:27 Якась шляпа з цими корпусами. От, наприклад, Lian Li LANCOOL 216 - чудовий корпус, 2х160 мм на вдув, 1х140 видув ззаду, знизу можна поставити 2х140 під відеокарту, але чому немає пиловиків? Так же на NZXT H5 Flow, на Reddit пишуть, що дуже багато пилу в корпусі. Вже не знаю на що дивитися.
Для Ліан Лі їх можна окремо купити, ось, наприклад . Чому вони їх не поставляють в комплекті - загадка.
Yurius
Member

Повідомлення

Striker: 21.09.2026 12:27 Якась шляпа з цими корпусами. От, наприклад, Lian Li LANCOOL 216 - чудовий корпус, 2х160 мм на вдув, 1х140 видув ззаду, знизу можна поставити 2х140 під відеокарту, але чому немає пиловиків? Так же на NZXT H5 Flow, на Reddit пишуть, що дуже багато пилу в корпусі. Вже не знаю на що дивитися.
Ланкул 217 один з кращих мідтаверів по темпах на ринку.
shnok
Member

Повідомлення

з nzxt взагалі дивна політика. Наприклад в моєму більш старому корпусі є пилові сітки та rgb стрічка та головне nzxt smart device 2. В нових корпусах хаба просто немає, потрібно придбати... але я рекомендую, з nzxt smart device, все дуже чудово та обширно налаштовується, чудово синхронізується. Надзвичайно легке ПО, з безліччю налаштування. Є з чим порівняти. Це не asus armour create і інше подібне лайно( вибачте).

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Хто рекомендує open rgb та інше, не користувався nzxt, це дійсно крок вперед в порівнянні з іншими, але вибачте там і потрібно придбати контролер для цього всього
Nouriel
Member

Повідомлення

shnok: 21.09.2026 13:26з nzxt взагалі дивна політика. Наприклад в моєму більш старому корпусі є пилові сітки та rgb стрічка та головне nzxt smart device 2. В нових корпусах хаба просто немає,
так ти ціни порівнював? NZXT за 3500грн, це ціни 2010 року, коли долар був по 8. ясне діло шо там буде здешевлення
Melki
Member

Повідомлення

Striker: 21.09.2026 12:27чому немає пиловиків?
потому что или продув или фильтр

Striker: 21.09.2026 12:27на Reddit пишуть, що дуже багато пилу в корпусі
то в доме много пыли, а корпус лишь её собирает

shnok: 21.09.2026 13:26Хто рекомендує open rgb та інше, не користувався nzxt, це дійсно крок вперед в порівнянні з іншими, але вибачте там і потрібно придбати контролер для цього всього
это ты говоришь только про вентиляторы? а объединить весь зоопарк устройств можно?
Striker
Member

Повідомлення

Дивився на ці Lian Li і додивився аж до LANCOOL 207.

1. Ніде немає пиловика знизу, є тільки для БЖ.
2. В 207 пиловик під БЖ спереду, що зручно для чистки.
3. В 216 і 217 кулери 160 і 170 мм на передній панелі, що круто, але якщо вони відригнуть, то знайти заміну просто нереально або за космічні гроші. В 217 дерев'яному хоча б стійки є під 140 мм, а в версії Inf тільки 170 і все. Ще є скарги на Reddit на жахливий шум від цих кулерів.
4. Не подобається, що дуже легко знімаються передні панелі, бо малий буде постійно відривати її. Але в плані обслуговування - норм.
5. В 207 пиловик треба так же само докупати, але він коштує всього 250 грн. Нюанс в тому, що він ставиться ПІСЛЯ кулерів, то кульки також будуть засрані. Але це краще, ніж ніяк.

Може на вихідних зніму 2х140 мм з Cougar Uniface Mini дружини і поставлю вниз і посередині на фронт панель, може не вистачає притоку від 120-ток. А потім ще одну 120 на видув вверх спробувати додати. Хоча варіант з прямим обдувом відеокарти все одно буде імба.
shnok
Member

Повідомлення

Melki
это ты говоришь только про вентиляторы? а объединить весь зоопарк устройств можно?

В тому і справа, що цей smart controller v2 (NZXT Control Hub Digital зараз) дозволяє все об'єднати. Взяти мій вже старий 510i. Можна хвалити цей кусок металу, що бічна панель із загартованого тонованого скла, пильові фільтри, світлодіодна стрічка NZXT, вертикальна установка відеокарти, багато місця для укладання кабелів, кабель-менеджмент, метал товщиною ля-ля, тощо... але кого цим здивуєш? На мій погляд, зараз є цікавіші варіанти. Мене тримає саме цей контролер, один раз все виставив, він обертів вентиляторів (всіх) наприклад без 3д в мене взагалі не обертаються корпусні вентилятори, а cpu наскільки тихо, що з відстані 30см -я його не чую, бж в мене також з функцією стопфан як і відеокарта - тобто пк безшумний до ргб підсвітки, яка завжди світиться обраним вами кольорами, а не тільки в віндовс. Раніше я користувався асус армор, це був жах, після перейшов на опенргб - куча недоліків. Тобто, я веду все до того, що якщо ви розглядаєте просто корпус nzxt без контролера - купуйте щось інше, є цікавіші варіанти. Це буде просто масивний кусок металу, так гарний, але то вже самі розумієте, що всі фломастери різні для кожного з нас. Комусь подобається одне, іншим інше.
Melki
Member

Повідомлення

shnok: 21.09.2026 23:41NZXT Control Hub Digital
шось я его посмотрел и не понял как использовать вне корпуса и вертушек NZXT
Відповісти