Lenovo показала концепт ноутбука Project AeroBlade з ультразвуковим охолодженням

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Lenovo показала концепт ноутбука Project AeroBlade з ультразвуковим охолодженням

Я був ще маленьким коли купляв жуйку "Турбо", там деколи були концепти різних авто, минуло 35 років, а жодна з них в серію не пішла.
Bukakanga
Member

Повідомлення

чет я не уверен, что эта штука не будет давать шумовое загрязнение и не пугать или раздражать всяких кошек, собак и попугаев
Devijack
Member

Повідомлення

Взагалі цікаво що з цього вийде. З одногу боку вібрації це компаунд у кожній щілині по всій платі, с іншого щось новеньке. Цікаво який статичний тиск видає і чи зможе працювати через пилюку в радіаторі і чи взагалі буде там пилюка після постійних вібрацій.
FastBullet
Member

Повідомлення

Bukakanga: 06.09.2026 14:01 чет я не уверен, что эта штука не будет давать шумовое загрязнение и не пугать или раздражать всяких кошек, собак и попугаев
ты так гворишь как будто там звуковое давление будет 120 dB :gigi: :gigi: :gigi: :gigi:
может там звук не громче чем от обычного вентилятора)
Devijack
Member

Повідомлення

yariksom: 06.09.2026 13:54а жодна з них в серію не пішла.
дивився інтервью з оглядом, перші враження що це вже не концепт а готова річ.

Відправлено через 46 секунд:
FastBullet
забув додати що ще по столу їздить як нокіа :laugh:
Bukakanga
Member

Повідомлення

FastBullet: 06.09.2026 14:13
Bukakanga: 06.09.2026 14:01 чет я не уверен, что эта штука не будет давать шумовое загрязнение и не пугать или раздражать всяких кошек, собак и попугаев
ты так гворишь как будто там звуковое давление будет 120 dB :gigi: :gigi: :gigi: :gigi:
тут дело даже не в громкости как таковой, а в том, что ультразвук, неслышимый человеку, может изрядно бесить собаку, например. Со стороны все вроде нормально, ноут работает, а пес воет почему-то.
FastBullet
Member

Повідомлення

Bukakanga: 06.09.2026 15:00
FastBullet: 06.09.2026 14:13

тут дело даже не в громкости как таковой, а в том, что ультразвук, неслышимый человеку, может изрядно бесить собаку, например. Со стороны все вроде нормально, ноут работает, а пес воет почему-то.
а с чего ты взял что гул холодильника не раздражает собаку))?
hohlid19
Member

Повідомлення

а концепт нормального компаунда когда покажут? :spy:
Bukakanga
Member

Повідомлення

FastBullet: 06.09.2026 15:27
Bukakanga: 06.09.2026 15:00

а с чего ты взял что гул холодильника не раздражает собаку))?
я ничего такого не утверждал про холодильник. И говорим мы не про холодильник, давайте не отклоняться от темы
General Failure
Member

Повідомлення

Я думаю що сучасній техніці потрібно думати куди бачок з фреоном розміщувати :rotate:
А розсіюванням 30вт тепла може гарно впоратися і пасивне охолодження. (це коли нормальний алюмінієвий корпус і нема економії не теплотрубках)
Відповісти