У графічній архітектурі RDNA 5‑го покоління компанія AMD націлена на частоти 3,1–3,4 ГГц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
agent_smi
Member

Повідомлення

Доброго, если есть желание обсудить имено захвата нативными средствами от AMD создайте отдельную тему. Если про стриминг то уже выше ответили: отдельный ПК не зависимо от зеленых, красных или синих
NST1983
Member

Повідомлення

Vityok777: 03.09.2026 15:37 Ех... Раніше люди купували залізо щоб було більше кадрів. А зараз беруть свідомо щось що підтримує технологію яка знижує продуктивність і ще й моляться на це(
Якось я сказав що апскейл DLSS - це круто, за ним майбутнє, бо він збільшував частоту кадрів і дозволив грати в ігри на старій карточці, так мене таким гівном полили. А зараз, якщо ти не можешь відрізати собі пісюн і зменшити FPS за допомогою pass tracing, ray reconstruction та нейрогенерації обличь, то ти просто не маєшь права на існування(
Зелені то просто куколди, не переймайся :lol:

Спойдіваюсь, що нове покоління буде ще потужніще ніж теперішне, тільки ото біда з пам'ятью, і взагалі сумніваюсь а чи буде воно взагалі :insane:

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Sanьka: 03.09.2026 16:41 Головне щоб АМД в наступному поколінні випустили карту топ рівня, орієнтовну 10800хт/90хт, щоб конкуренція набирала оберти :up:
Нафіга? Тобі в ігри грати, чи на форумі доказувати що у тебе сама крута карта?))
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 20.11.2025 22:41 Запись видео даст просадку ФПС, так как я не стример и отдельной карты захвата не имею.
спойлер
Зображення
erkins007: 03.09.2026 18:44
AssayMAS: 03.09.2026 18:41только ФПС дропает на Нвидии запись
Не несите чепуху. У нвдвидиа за запись отвечает отдельный кодировщик апаратный.
По той же причине для ВР современного гораздо лучше зелёные карты, потому что там нужно на лету кодировать видео с битрейтом в 400-900 мегабит, что проходит без следов на нвидиа и с посадкой мощности на амд
Мені от цікаво, це шиза, чи просто скрєпа: постійно брехати навіть самому собі?
waryag
Member

Повідомлення

CnC_General: 03.09.2026 22:20а чого одразу монстр якийсь. он підчас запуску 9070 та 9060 радеонів планувалось запустити топовий радеон 9080 всього на 112CU.
на папері добре, але у виробництві вийшло дуже мало годних кристалів. новий техпроцес, дуже високий рівень браку.
я очікував що через півроку запустять який сь там 9080 аніверсарі. бо накопили достатню кількість годних кристалів, але потім відмінили таку лінійку.

на цьому ж техпроцесі, але із знаком +, тобто покращений, будуть випускати нові кристали. 188CU для топа досить вдало.
Не вірю. Нвідіа випускала свої топи на цих же і навіть гірших т/п. І роблять же АМД жирні інстинкти... Ну залишили би не 112, а 108 чи 104 блоки...
Швидше за все, проблема була в поганому масштабуванні РДНА4. Думаю, що в АМД потім кусали лікті, що відмовилися від випуску.
CnC_General
Member

Повідомлення

waryag: 06.09.2026 16:18
спойлер
CnC_General: 03.09.2026 22:20а чого одразу монстр якийсь. он підчас запуску 9070 та 9060 радеонів планувалось запустити топовий радеон 9080 всього на 112CU.
на папері добре, але у виробництві вийшло дуже мало годних кристалів. новий техпроцес, дуже високий рівень браку.
я очікував що через півроку запустять який сь там 9080 аніверсарі. бо накопили достатню кількість годних кристалів, але потім відмінили таку лінійку.

на цьому ж техпроцесі, але із знаком +, тобто покращений, будуть випускати нові кристали. 188CU для топа досить вдало.
Не вірю. Нвідіа випускала свої топи на цих же і навіть гірших т/п. І роблять же АМД жирні інстинкти... Ну залишили би не 112, а 108 чи 104 блоки...
Швидше за все, проблема була в поганому масштабуванні РДНА4. Думаю, що в АМД потім кусали лікті, що відмовилися від випуску.
спойлер
мені теж не віриться, до сих пір, що АМД відмінила свої топові відеокарти типу RX9080 / RX9090.
Це були б круті продукти, якщо навіть RX9070 дає жару прикурити.
Що там сталось ...... гугл його знає.

А от якби було випущено, тоді було б видно - погане масштабування чи недосконалість техпроцесу та дефекти кристалів.
Відповісти