Новини
Останні статті і огляди
У графічній архітектурі RDNA 5‑го покоління компанія AMD націлена на частоти 3,1–3,4 ГГц
-
agent_smi
Member
Доброго, если есть желание обсудить имено захвата нативными средствами от AMD создайте отдельную тему. Если про стриминг то уже выше ответили: отдельный ПК не зависимо от зеленых, красных или синих
-
NST1983
Member
Зелені то просто куколди, не переймайсяVityok777: ↑ 03.09.2026 15:37 Ех... Раніше люди купували залізо щоб було більше кадрів. А зараз беруть свідомо щось що підтримує технологію яка знижує продуктивність і ще й моляться на це(
Якось я сказав що апскейл DLSS - це круто, за ним майбутнє, бо він збільшував частоту кадрів і дозволив грати в ігри на старій карточці, так мене таким гівном полили. А зараз, якщо ти не можешь відрізати собі пісюн і зменшити FPS за допомогою pass tracing, ray reconstruction та нейрогенерації обличь, то ти просто не маєшь права на існування(
Спойдіваюсь, що нове покоління буде ще потужніще ніж теперішне, тільки ото біда з пам'ятью, і взагалі сумніваюсь а чи буде воно взагалі
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Нафіга? Тобі в ігри грати, чи на форумі доказувати що у тебе сама крута карта?))Sanьka: ↑ 03.09.2026 16:41 Головне щоб АМД в наступному поколінні випустили карту топ рівня, орієнтовну 10800хт/90хт, щоб конкуренція набирала оберти![]()
-
Геральт
Active Member
erkins007: ↑ 20.11.2025 22:41 Запись видео даст просадку ФПС, так как я не стример и отдельной карты захвата не имею.
- спойлер

Мені от цікаво, це шиза, чи просто скрєпа: постійно брехати навіть самому собі?erkins007: ↑ 03.09.2026 18:44Не несите чепуху. У нвдвидиа за запись отвечает отдельный кодировщик апаратный.AssayMAS: ↑ 03.09.2026 18:41только ФПС дропает на Нвидии запись
По той же причине для ВР современного гораздо лучше зелёные карты, потому что там нужно на лету кодировать видео с битрейтом в 400-900 мегабит, что проходит без следов на нвидиа и с посадкой мощности на амд
-
waryag
Member
Не вірю. Нвідіа випускала свої топи на цих же і навіть гірших т/п. І роблять же АМД жирні інстинкти... Ну залишили би не 112, а 108 чи 104 блоки...CnC_General: ↑ 03.09.2026 22:20а чого одразу монстр якийсь. он підчас запуску 9070 та 9060 радеонів планувалось запустити топовий радеон 9080 всього на 112CU.
на папері добре, але у виробництві вийшло дуже мало годних кристалів. новий техпроцес, дуже високий рівень браку.
я очікував що через півроку запустять який сь там 9080 аніверсарі. бо накопили достатню кількість годних кристалів, але потім відмінили таку лінійку.
на цьому ж техпроцесі, але із знаком +, тобто покращений, будуть випускати нові кристали. 188CU для топа досить вдало.
Швидше за все, проблема була в поганому масштабуванні РДНА4. Думаю, що в АМД потім кусали лікті, що відмовилися від випуску.
-
CnC_General
Member
waryag: ↑ 06.09.2026 16:18Не вірю. Нвідіа випускала свої топи на цих же і навіть гірших т/п. І роблять же АМД жирні інстинкти... Ну залишили би не 112, а 108 чи 104 блоки...
- спойлер
CnC_General: ↑ 03.09.2026 22:20а чого одразу монстр якийсь. он підчас запуску 9070 та 9060 радеонів планувалось запустити топовий радеон 9080 всього на 112CU.
на папері добре, але у виробництві вийшло дуже мало годних кристалів. новий техпроцес, дуже високий рівень браку.
я очікував що через півроку запустять який сь там 9080 аніверсарі. бо накопили достатню кількість годних кристалів, але потім відмінили таку лінійку.
на цьому ж техпроцесі, але із знаком +, тобто покращений, будуть випускати нові кристали. 188CU для топа досить вдало.
Швидше за все, проблема була в поганому масштабуванні РДНА4. Думаю, що в АМД потім кусали лікті, що відмовилися від випуску.
- спойлер
- мені теж не віриться, до сих пір, що АМД відмінила свої топові відеокарти типу RX9080 / RX9090.
Це були б круті продукти, якщо навіть RX9070 дає жару прикурити.
Що там сталось ...... гугл його знає.
А от якби було випущено, тоді було б видно - погане масштабування чи недосконалість техпроцесу та дефекти кристалів.