Вийшов драйвер AMD Adrenalin 26.9.1 для Onimusha: Way of the Sword та The Blood of Dawnwalker

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Adrenalin 26.9.1 для Onimusha: Way of the Sword та The Blood of Dawnwalker

Це опціональний, а не рекомендований, але поставив, політ нормальний. Отримав трошки бусту відносно попереднього )
Тримаю в курсі.
denizen
Member

Повідомлення

Справжній фанат, отримує трохи бусту з кожним новим драйвером :lol:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Геральт
Я теж так роблю, і отримую не трошки бусту, а від малого до суттевого уже як 10місяців підряд. Але не думаю що це цікаво всім. Тож нащо про так званий буст писати? (я без сарказму кажу)
leks
Junior

Повідомлення

Геральт: 04.09.2026 10:09 Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Adrenalin 26.9.1 для Onimusha: Way of the Sword та The Blood of Dawnwalker

Це опціональний, а не рекомендований, але поставив, політ нормальний. Отримав трошки бусту відносно попереднього )
Тримаю в курсі.
Раніше хоч скріни з 3д марка скидували.
Геральт
Active Member

Повідомлення

alex_sul
То не завжди так. До того найкращим був 26,5,3, якщо добре памятаю. Потім кілька з +/- тою самою швидкодією. І ось цей вже відчутніше. Чи це комусь цікаво? Та хто зна, гірше від мого повідомлення не буде. )
Цікаво, чи до кінця покоління вдасться 8500 в Steel Nomad вибити :-/
leks: 04.09.2026 10:33 Раніше хоч скріни з 3д марка скидували.
Оновив підпис. Там завжди лишаю результат "найкращого" драйвера, незалежно від того, який на даний момент встановлено.
Зараз 24/7 так:
спойлер
Зображення
yariksom
Member

Повідомлення

denizen: 04.09.2026 10:17 Справжній фанат, отримує трохи бусту з кожним новим драйвером :lol:
Особливо якщо це фанат іншого виробника :lol:
Vladys77
Member

Повідомлення

Отакої! Свіжий драйверок під ігри які я планую пограти :D .
Єдине я поки не поспішаю, бо я ще старі не переграв. Можу і почекати. Особливо поки в даунвокері баги приберуть, продуктивність вирівняють і локалізацію українську додадуть.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
alex_sul: 04.09.2026 10:29 Геральт
Я теж так роблю, і отримую не трошки бусту, а від малого до суттевого уже як 10місяців підряд. Але не думаю що це цікаво всім. Тож нащо про так званий буст писати? (я без сарказму кажу)
Це добре. Бо з деякими драйверами я отримував більше вольотів замість бусту. Приходилось відкочуватись :D
Відповісти