Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alvaro
Member

Повідомлення

Nouriel: 02.09.2026 17:26мені щось не подобається це підсажування на ші користувачів яке задумала Nvidia,
Так это основное направление компании. Какой ей смысл не подсаживать на это если это основной доход . Плюс это то что сейчас стремительно прогрессирует, вто время как сами инженерные технологии железа в кризисе застоя.
Чортківський: 02.09.2026 15:56Я, наприклад, сидів на червоних декілька років, зараз переліз на відеокарту від зелених. Кожна карта має право на життя, головне - співвідношення ціна-продуктивність.
Ну я аналогично гдето в средние своего опыта с железом переходил на красных, как-раз по соотношению выгодного на тот момент цены-продуктивности , после чего вернулся на зеленых и сделал вывод что некоторая разумная доплата стоит того чтобы оставаться на зеленых .
Rosberg
Member

Повідомлення

NST1983: 01.09.2026 15:38
Vlaad13: 01.09.2026 15:08 доктор - я не відчуваю радіонів
Доктор: бо у вас їх немає ось і не відчуваєте :laugh:
Що треба мати в голові, щоб обирати собі відеокарту не за реальною продуктивністю та ціною, а за відсотком користувачів у Steam :lol: Ти ще зайди на стрімінгові сервісі і відповідно до його ТОП-ам музику порадь - можна правда блюванути, ну а що топ, треба слухать.

Про що говорити, коли роками в так званих топах залишаються всякі огризки з приставкою 50 і 60. "Ti" і то не так часто побачиш :D Взагалі не розумію, нащо купувати цей шлак, типу 4060, 5060 і тд.
Відповісти