Самурайський екшен Onimusha: Way of the Sword отримує високі оцінки. Ще одна чудова гра від Capcom

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

капком навалює нормально, одна з небагатьох сильних студій в геймдеві сьогодні, яка ще не боїться експериментувати і випускає дійсно якісні проекти, ще й так часто
warp37
Member

Повідомлення

2999 гривен за 20 часов (полная версия). С такой ценой за час пусть распродажу подождёт.
proos
Member

Повідомлення

Капком конечно красавцы, но цена блин...
Prescott
Member

Повідомлення

Демка прикольная, понравилась но цена за гранью.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Резік і прагмата в цьому році порадували. Треба глянути :up:
Не очікував, що в них стільки ресурсів :)
konb999
Member

Повідомлення

А я вже передплатив. Демка дуже зайшла! І ще настольгія за попередніми частинами з Жаном Рено!
Kruler
Member

Повідомлення

веры словам про "отличную игру" от капком после выхода прагматы у меня больше нет :laugh:
yariksom
Member

Повідомлення

Kruler: 02.09.2026 12:57веры словам про "отличную игру" от капком после выхода прагматы у меня больше нет
Прагмата не така вже й погана, а хто жаліється на ціни так завжди є інший вихід ;)
Prescott
Member

Повідомлення

Kruler: 02.09.2026 12:57веры словам про "отличную игру" от капком после выхода прагматы у меня больше нет
Демо просто существует :facepalm:

Отправлено спустя 31 секунду:
yariksom: 02.09.2026 13:39а хто жаліється на ціни
Ну объективно они не низкие, была бы тыщи 1.5 взял, а так многовато расходов, пока подожду.
Kruler
Member

Повідомлення

yariksom: 02.09.2026 13:39
Прагмата не така вже й погана, а хто жаліється на ціни так завжди є інший вихід ;)
та я ж про цены ничего не пишу.
за прагмату отдал 2+ тыс грн за предзаказ, но пройти до конца я эту мерзкую нудятину так и не смог. страдал, пытался, дошел до центрального порта и забил, не было больше сил терпеть тупые детские шуточки, размышления в стиле "почему земля синяя" и какие-то всратые диалоги и сцены где по задумке авторов, я должен был испытывать умиление (например как она сосет флешку или "один ноль ноль один...") :insane:

онимушу, кстате, предзаказал уже за 2416 грн в укр иксбокс сторе, осталось найти место на диске :laugh:
Screenshot From 2026-09-02 13-57-06.png
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Prescott: 02.09.2026 13:55 Демо просто существует :facepalm:
так демка была норм. там была стрельба, взлом роботов и т.д.
там не было детского сада, детских рисунков и прочей дичи.
vsx
Member

Повідомлення

Игра берет тем что это не конвеер соулс лайк. Есть много людей кто хочет такое но не хочет страдать
zaqik
Member

Повідомлення

красиві комбінації, але вимагає чіткого контролю. При цьому гра не нагадує черговий клон Dark Souls
Ну не знаю, а что такое тогда чёткий контроль? Мне нравились DMC и прочие баянеты и меня никогда не волновало, что за битвы я получаю C и D: просто лупил себе по кнопкам и был счастлив. Здесь так можно? Тогда повторяю вопрос: что такое чёткий контроль™?
Reinmar
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 02.09.2026 11:47 Резік і прагмата в цьому році порадували. Треба глянути :up:
Не очікував, що в них стільки ресурсів :)
Фішка в тому, що Capcom, це не одна студія, а по факту видавець з 3-4 внутрішніми командами: Capcom Div1- Resident, DMC. Capcom Div2-Street Fighter,Monster Hunter. 3,4 - інші проекти
Vityok777
Member

Повідомлення

Треба бути ну дуже залежним від речовин (або просто недолугим), щоб бути фанатом капкома.
karokum
Member

Повідомлення

Vityok777: 02.09.2026 21:22 Треба бути ну дуже залежним від речовин (або просто недолугим), щоб бути фанатом капкома.
Вони звісно в першому ряду любителів додати мікротранзакцій в сінгплеєр, через це їх можна зневажати. Але як розробник ігор - вони доволі продуктивні і в той же час стабільні останні роки. Резиденти, драгон догма, прагмата і скоріш за все й онімуша (судячи по демці) вийшли солідними іграми
Відповісти