Теж така проблема,з усіх для мене більш менш підійшла логітек g502x.Gelonyrum: ↑ 31.08.2026 12:284. Сучасні мишки роблять для карликових ручок, я шукав мишку максимально великого розміру і під свою клешню не зміг таки знайти жодну, нема мишок щоб можна було нормальним хватом тримати, яку б мишку не взяв приходиться її водити пальцями... Відчуття ніби всі девайси заточують під азіатський ринок.Graveworm: ↑ 31.08.2026 12:19 От мені цікаво, стосовно нинішніх трендів
1. В чому прикол клавіатур з максимально "компактною" розкладкою, де клавіші збиті в одну купу і руки в дуже незручному стані лежать?
2. Чому миші повернулись до оптичних сенсорів, куди подівались лазерні? І чому з'явився тренд на максимальне облегшення конструкції? Раніше навпаки, ще й додаткові грузила в комплекті бувало йшли. Суб'єктивно, мені легкою, наприклад, не зручно взагалі, не відчувається девайс в руці і "фідбек" від ковзання
3. Також дивне, що, з однієї сторони, роблять дпі по 8 тисяч і т.п., а з іншої - "для гравців на низькій роздільній здатності"![]()
Новини
Останні статті і огляди
Периферія ROG для геймінгу: що вибрати початківцю
-
MALANDOREC
Junior