[Київ] HP Dragonfly G4 16/256 в гарному стані

Объявления о продаже
Відповісти
Автор
Повідомлення
ContraBass
Junior

Повідомлення

Ноут зі США, в стані близькому до ідеального.
Процесор i7 1355u
ОЗУ - 16 ГБ DDR5 6400 МГц
SSD - 256 ГБ
Батарея - 29 циклів.

Єдиний недолік - не працює екран, при цьому при підключенні зовнішнього екрану видно, що все працює.

В комплекті лише ноутбук без зарядного пристрою.

Ціна - 17499 грн

Зображення
Зображення
Зображення
Ortyomko
Member

Повідомлення

ContraBass: 03.08.2026 16:57 Ноут зі США, в стані близькому до ідеального.
Єдиний недолік - не працює екран
:lol: :lol: :lol:
earful
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 03.08.2026 17:11
ContraBass: 03.08.2026 16:57 Ноут зі США, в стані близькому до ідеального.
Єдиний недолік - не працює екран
:lol: :lol: :lol:
Да такой себе момент, 99% это ноуты с аукцинов или подобного где сразу указано что есть проблема,а наши берут а вдруг что то легкое и потом тут же продается. 99% что была бы легка проблема уже было починено и продавалось бы как ноут девушки 100% рабочий покупался за бугром как подарок.
Псы никак не хотел задеть автора.
ContraBass
Junior

Повідомлення

Насправді я просто не дочитав в оголошенні про цей недолік. По ціні він продається за адекватні гроші, як на мене, з урахуванням того, що по частині заліза (крім екрану) там все наче працює як треба
sasha76
Member

Повідомлення

i7 1355u в это м может быть проблема.дорого,рабочие на лохе по такой цене продают с гарантиией 3 месяца. на лохе два полутрупа тс продаёт.всё понятно,запчасти они.отвал процов.
ContraBass
Junior

Повідомлення

Так я і тут продаю цих два напівтрупи)
Цей ноут загалом робочий. В мене є зовнішній монітор, все працює нормально, крім екрану.
Якщо ніхто їх не забере упродовж кількох місяців, то підуть на запчастини. Але я все ж думаю, що той, хто має навики ремонту, може там щось поправити.

І де це на олх по такій ціні продають повністю робочі dragonfly g4? Я знайшов найдешевше за 32к. Навіть у США неробочі на запчастини найдешевше по 350$ продаються
ContraBass
Junior

Повідомлення

Готовий знизити ціну до 16000, + зроблю додаткову знижку, якщо хтось забере одразу 2 ноути, включно із сусідньою темою
Artem_M
Member

Повідомлення

ContraBass: 05.08.2026 11:07 Так я і тут продаю цих два напівтрупи)
З двох напівтрупів один живий можна скласти? Це ж буде вигідніше продати... :teacher:
ContraBass
Junior

Повідомлення

Треба відповідні вміння і навички. Я чесно кажучи максимум можу додати оперативку і замінити жорсткий диск)

Бо так можна з двох напівтрупів отримати 2 трупи)
Відповісти