Чистка компьютера

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Truchmann
Member

Повідомлення

То ж воно но важко щось обрати з одного боку портативні надувалки на парі пальчикових батарейках, а з іншого 600-ватні надувалки від електромережі. Це ж но велика різниця. Щодо компресора на згаданом мною шиномантажі він професійниго рівня, котрі мають крім буферного балона пиле- та маслоулавлівач з регулятором тиску. Тобто жодного ризику, що разом із пилякою здує коденсатори і мікросхеми. Тиск можна завжди було підібрати відповідно відстані й так, щоб повидувало й пиляку і "ватні тампони", що утворилися з неї.
Я просто не хочу промахнутися, узявші собі щось заслабке, а потім здавати назад у 14-денний термін, якщо буде лише частково видувати. Колись я пробував старим рядянським пилосмоктом "Дніпро", вставивиши йому на вихід шлангу, але потік часто густо був замалий.
Востаннє редагувалось 23.08.2026 22:43 користувачем Truchmann, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Truchmann
в любому випадку краще, ніж компресор на пару атмосфер, з якого ви починали :lol:
Truchmann
Member

Повідомлення

Filabatya
Неуважно читаєте. Я писав про професійний компресор з регуюємим тиском 0-8 атмосфер з кучей пістолей та кучей насадок до них, з фільтруванням та сушенням повітря.
Alkodvrz
Junior

Повідомлення

Sedo11: 20.07.2020 13:10 Можно ли продуть от пыли портативным компрессором типа Xiaomi Air Compressor, кто-то сталкивался?
Хочу сразу двух зайцев убить, и компьютеры продуть и насос купить :) хватит ли ему давления, вот в чем вопрос
Интересно какое давлении в баллончике на выходе, для сравнения
Я не утверждаю,что делаю правильно.Закостинелий, с 2014 года. Самая большая Клизма. В аптеке куплена. Даже её Клизмы. На 80%, достаточно. :rotate: :-/
QFlash
Member

Повідомлення

Earanak: 23.08.2026 18:47Регулярно читал по этому поводу если взять слишком мощную дуйку то могут с платы отлететь некоторые элементы.
Насколько это правда - не знаю. У нейронки спрашивать стесняюсь
Я знаю випадки, коли від простого помазка елементи з плати відлітали. Це якийсь Asus був, підвального KіТаЯцКоГо виробництва напевне. :lol:
Truchmann
Member

Повідомлення

Після поневерянь поміж за та проти я зупинився на висушуваче бризг води на автомобілі виробницьтва ChemicalWorkz. Його назва подається як висушувач фарби, що невірно, бо його призначення по мойці машини осушувати бризги на автомобілі, але може застосовуватися для шорокого кола завдань, по-між іншим зокрема для чистення від пилу комп'ютерів. Регульована потужність 1300 ват з насадками без підігріва. Коштує відносно дорого 99 євро. Як приїде та спробую, відпишуся щодо вражень.
Востаннє редагувалось 24.08.2026 16:14 користувачем Truchmann, всього редагувалось 1 раз.
Shpoker
Member

Повідомлення

Truchmann
выглядит как фен жены с насадкой концентратором
Truchmann
Member

Повідомлення

Shpoker
Так принціп надувалок однаковий для усіх. Але цей висушувач бризг води на автомобілі виробницьтва ChemicalWorkz дає повітрянний промінь швидкостю більш 110 м/сек, якщо виставити на повну потужність. Таку швидкість для десктопа мабуть непотрібно, але в гсподарстві стане у пригоді - не віддавати ж но майже 100 євро лише для чищення комп'ютера. Мусе бути мультікористним.
Відповісти