Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Z440_User
Member

Повідомлення

Radio Bay, ну як сказати...
У мене воно "плавним переходом було", тобто деякий час я слухав обидва апарати, зміщюючись в сторону якогось одного і інший йшов в категорію "було".
Навіть попри те що поточний сетап у мене вже майже 10 років з останніх змін в його складі, а загалом довше, ті три АС що я перелічив - думка не змінилася.

Як і про підсилювач 50у-017. Він добрий, але на стільки стерильний, цифровий та беземоційний, що аж мертвий. От як робот він. Але то мова про апарат який дотошно вилизаний був "для себе". Проте душа не винесла того сухого, чіткого, беземоційного звуку і він був проданий, разом з 35АС-130.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User
Тут дуже тонкий та суб'єктивний момент, тому я виказався дуже обережно і без тверджень.
Я по собі суджу, як я пам'ятаю звук.
спойлер
C:\Program Files (x86)\ATNSOFT Key Manager > reAfterHibernate.cmd
Служба "LemonadeElitest 61 Real Time" останавливается.
Служба "LemonadeElitest 61 Real Time" успешно остановлена.

Служба "MajiorityAudioML71 Real Time" останавливается.
Служба "MajiorityAudioML71 Real Time" успешно остановлена.

Служба "MajiorityLainaD Real Time" останавливается.
Служба "MajiorityLainaD Real Time" успешно остановлена.

Время ожидания 0 сек., нажмите любую клавишу для продолжения ...
Служба "LemonadeElitest 61 Real Time" запускается.
Служба "LemonadeElitest 61 Real Time" успешно запущена.

Служба "MajiorityAudioML71 Real Time" запускается.
Служба "MajiorityAudioML71 Real Time" успешно запущена.

Служба "MajiorityLainaD Real Time" запускается.
Служба "MajiorityLainaD Real Time" успешно запущена.

C:\Program Files (x86)\ATNSOFT Key Manager >
Z440_User
Member

Повідомлення

Radio Bay: 23.08.2026 17:21Тут дуже тонкий та суб'єктивний момент,
Згоден.
спойлер
От у мене є "хотєлки" на які я фапаю, але то або дуже коштовні речі, вірогідність появи яких наближається до нуля, або просто коштовні речі, що ці гроші мають більш притомні цілі застосування аніж іграшки у вітальні.
От як з тим Tandberg'ом, що кум мені пропонує.
Якби у мене було Естонія 010 чи електроніка 017, чи навіть наявна Optonica 7100 що тил грає, я б одразу погодився.
Але з Optonica 9100 то вже не той стрибок вгору, скоріше крок в бік.
І от питання, чи треба ото воно мені знову пірнати в отой вінтаж що мій ровесник, по доведенню його до робочого стану, перш ніж його можна буде послухати :think:
До того ж не безкоштовно пірнати треба буде...
Radio Bay
Member

Повідомлення

Так тестуй, усе треба тестувати, а ти навіть кабелі ссишся затестити, щоб не зруйнувати реальність :laugh:
Z440_User
Member

Повідомлення

Radio Bay: 23.08.2026 18:00ти навіть кабелі ссишся затестити
Йа дуже лінива скотина. :laugh:
Щоб щось там затестити, треба ото його рухати-совати-переключати. А воно все важке, велике... :shuffle:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User: 23.08.2026 18:07Йа дуже лінива скотина.
Щоб щось там затестити, треба ото його рухати-совати-переключати. А воно все важке, велике...
Здивуєшся, але я тебе розумію :D
Scoffer
Member

Повідомлення

Z440_User: 23.08.2026 16:22Воно важке та не портативне
А то вініл легке і портативне :D
спойлер
Зображення
Зображення
Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
спойлер
Z440_User
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.08.2026 19:24
Z440_User: 23.08.2026 16:22Воно важке та не портативне
А то вініл легке і портативне :D
спойлер
Зображення
Зображення
Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
спойлер
Я портативну Комету-206 в прийомку десь в 2010х здав. Не дуже воно портативне :D

Вініл хоч і був портативний, але то було ще більше збочення ніж котушки. :insane:

Портатив це Sony Walkman і все що вийшло після нього, по сьогодні включно.
Scoffer
Member

Повідомлення

Z440_User: 23.08.2026 19:42Портатив це Sony Walkman
Та скільки завгодно
спойлер
Зображення
Зображення
Z440_User
Member

Повідомлення

Scoffer: 23.08.2026 19:54
Z440_User: 23.08.2026 19:42Портатив це Sony Walkman
Та скільки завгодно
спойлер
Зображення
Зображення
В совку Nagra не було.
Scoffer
Member

Повідомлення

Z440_User: 23.08.2026 20:03В совку Nagra не було.
В совку носиме це з двома ручками, а переносне з чотирма :laugh:
Z440_User
Member

Повідомлення

І плівку записану на них, звичайними побутовими магнітофонами не програти.
І відповідно звичайний побутовий запис не програти на них.
Scoffer
Member

Повідомлення

Z440_User
Плівка там ідентична тій що в касетах. Кому треба перемотають. :D
Melofon
Member

Повідомлення

Radio Bay: 21.08.2026 15:53Самые правильные сравнения с оригиналом, а еще лучше — оригинал / два комплекта, хотя и без того бывает отчётливо слышна плоская середина, резкий верх. Не то, чтобы по ним надо колонки выбирать, но общее представление составить можно. Не, как основную, а, как дополнительную информацию. Были случаи, когда человеку помогали определиться, он шел, слушал вживую, сходилось
Согласен.
QFlash: 22.08.2026 19:43Тут ще сьогодні принесли таке. Воно ніяке - просто ніяке. Це пародія на звук.
Конечно пародия, тут даже твиттеры это пародия т.к. их там в реальности нет, а то что на них похоже наверно даже электрически не подключено бо в описании их даже не упоминают, единственное что выдаёт звук в этих пластмассовых сателлитах это 3-х дюймовые динамики, да и соотношение сигнал/шум: 63 дБ это как-то совсем печально, а так написано что они должны от 35Гц выдавать, хотя для 5,25" саба это по ходу очень сложно, в общем это очень паршивая мультимедийная система, но может для какого-то не избалованного звуком малолетки как замена динамиков с монитора или ноутбука уже будет неплохим апгрэйдом.
Z440_User
Member

Повідомлення

Scoffer, перемотати то перемотають, мова про швидкість плівки, формат та розташування доріжок запису на плівці. Вона інакша від побутових магнітофонів ;)
А от касету що тикають у Walkman ти можеш програти на любій балалайці, бо це звичайна касета. Тому я й кажу що портатив це від Walkman по сьогодні.
Scoffer
Member

Повідомлення

Z440_User
Враховуючи що награ з'явився раніше і поширення не набув, було б дивно щоб співпадало. Зі шкидкістю, до речі, умовно сумісно: половинна швидкість нагри = швидкості касети. Ну а доріжки зовсім не співпадають, шо є то є.

До речі компакт касета така яка є тому що розроблялась для диктофонів, а не для музла. Для музла її сильно пізніше прилампічили, приблизно одночасно з появою волкмана. Тобто кінець 70х. До волкмана касети юзали переважно в автівках або в совку :spy: На заході це вважалось несерйозно.
QFlash
Member

Повідомлення

Якось мені дружбан позичив плеер CD Sony, якась там модель. Він куплений був в Німеччині його батя там працював тоді.
Як воно звучало в навушниках люксично на простих CD. Там такий підйом по НЧ і жирнючий. Якось витягнули smplifier, а навушники прості затички.
Тоді ще не було портативних mp3 і Hi-Res записів.
Walkman також непогано.
Відповісти